Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab News kelestarian teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Fraport Group: Panghasilan sareng kauntungan bersih naek sacara signifikan dina salapan bulan 2021

Fraport Group: Panghasilan sareng kauntungan bersih naek sacara signifikan dina salapan bulan 2021.
Fraport Group: Panghasilan sareng kauntungan bersih naek sacara signifikan dina salapan bulan 2021.
Ditulis ku Harry Johnson

Didorong ku pamulihan anu nyata dina perjalanan liburan salami usum panas, pendapatan naék dina kuartal katilu 2021 ku 79.5 persén ka € 633.8 juta dibandingkeun sareng € 353.1 juta dina kuartal anu sami dina 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamulihan lalu lintas panumpang maskapai nyababkeun paningkatan pendapatan anu kuat dina 9 bulan mimiti 2021.
  •  Paménta pikeun perjalanan liburan salami bulan usum panas kawilang kuat.
  • Hasilna parantos ningkat kusabab kompensasi kauangan anu ditampi pikeun karugian anu aya hubunganana sareng pandémik di sababaraha bandara Grup.

Perusahaan bandara global Fraport ngahontal paningkatan anu signifikan dina pendapatan sareng hasil Grup (kauntungan bersih) salami kuartal katilu sareng salapan bulan kahiji (réngsé 30 Séptémber) taun usaha 2021. Faktor anu nyumbang kana paningkatan ieu kalebet kinerja operasional anu positif sareng sababaraha épék sakaligus. Ramalan pikeun usum usum anu bakal datang ogé optimis. Ku kituna, Fraport geus dirévisi outlook full-taun pikeun sharing jeung inohong finansial konci lianna rada luhur. Pangembangan lalu lintas di Bandara Frankfurt diperkirakeun ngahontal daérah luhur tina kisaran kinerja anu diperkirakeun, antara sahandapeun 20 juta dugi ka 25 juta panumpang.

Fraport CEO, Dr Stefan Schulte, ngajelaskeun: "Sanggeus karugian masif anu dialaman dina 2020 sareng naékna hutang anu parah, urang ayeuna ningali prospek anu langkung cerah. Paménta pikeun perjalanan liburan salami bulan usum panas kawilang kuat. Sumawona, hasil kami parantos ningkat kusabab kompensasi kauangan anu ditampi pikeun karugian anu aya hubunganana sareng pandémik di sababaraha bandara Grup. Ayeuna, urang ogé ngarepkeun lalu lintas antar benua pikeun laun pulih - dirojong ku dibuka deui wates AS. Akibatna, urang rada optimis ngeunaan usum tiris tibatan sababaraha bulan kapengker. Tapi, éta masih jauh ka payun dugi ka urang ngahontal tingkat panumpang pra-pandémik deui sareng tiasa ngirangan hutang urang sacara signifikan.

Kuartal katilu: panghasilan jeung kauntungan bersih tumuwuh kuat

Didorong ku pamulihan anu nyata dina perjalanan liburan salami usum panas, pendapatan naék dina kuartal katilu 2021 ku 79.5 persén ka € 633.8 juta dibandingkeun sareng € 353.1 juta dina kuartal anu sami dina 2020 (kadua nilai parantos disaluyukeun pikeun kontrak anu aya hubunganana sareng IFRIC 12. panghasilan tina pangwangunan sarta ékspansi ukuran di Fraportanak perusahaan di sakuliah dunya). EBITDA naek ka € 288.6 juta dina kuartal katilu, naék tina dikurangan € 250.3 juta dina Q3/2020. Sanajan kitu, gain ieu ogé ngagambarkeun sababaraha épék hiji-off: Dina kuartal katilu 2020, earnings anu dampak négatip ku kreasi dibekelan pikeun ukuran réduksi tanaga total € 279.5 juta. Taun ieu, kahareupna kontribusi positip dina kuartal katilu asalna tina kompensasi anu aya hubunganana sareng COVID ka anak perusahaan kami di AS, Slovénia sareng Yunani - anu ningkatkeun "Penghasilan Lain" Grup ku sakitar € 30 juta. Nyaluyukeun pikeun épék hiji-off ieu, Fraport masih dipasang pertumbuhan EBITDA kuat tina 785.6 persén ka € 258.6 juta dina kuartal katilu 2021, versus € 29.2 juta dina période sarua taun ka tukang. Hasil Grup - atanapi kauntungan bersih - naék kana € 102.6 juta dina Q3/2021 (kaasup épék hiji-off anu disebut tadi), dibandingkeun sareng dikurangan € 305.8 juta dina Q3/2020.

Salapan bulan mimiti 2021: Fraport ngahontal hasil operasi anu padet, dirojong ku épék one-off anu positif 

Salila salapan bulan mimiti taun ayeuna, pendapatan Grup naek ku 18.3 persen sataun-on-taun ka ampir € 1.4 milyar (teu kaasup épék IFRIC 12). Kalayan pertumbuhan panumpang di luar Frankfurt, pendapatan dipangaruhan sacara positif ku perjanjian anu dihontal dina kuartal kahiji 2021 antara Fraport sareng Polisi Federal Jerman (Bundespolizei) pikeun imbuhan jasa kaamanan penerbangan anu disayogikeun ku Fraport sateuacana. Perjangjian ieu ngahasilkeun pendapatan tambahan tina € 57.8 juta. Épék anu sanés ogé ngagaduhan dampak anu positif dina sisi panghasilan: Ieu kalebet kompensasi ti pamaréntah Jérman sareng Nagara Hesse anu dipasihkeun ka Fraport pikeun ngajaga kesiapan operasional Bandara Frankfurt salami lockdown, ogé santunan pandémik ka anak perusahaan Grup di Yunani, éta US jeung Slovénia - nu nyumbang total € 275.1 juta kana Fraport urang "Panghasilan lianna". Digabungkeun jeung pamayaran imbuhan ti Pulisi Féderal Jérman, ieu épék non-ngulang nyumbangkeun total € 332.9 juta kana panghasilan séjén, kalawan pangaruh positif pakait dina hasil operasi (EBITDA).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Dina bisnis Bioenergy & Séjénna ngahontal panghasilan anu langkung luhur dibandingkeun sareng période anu sami. Kuring resep pisan maca tulisan ieu cukup pikeun milarian tulisan tulisan anu saé ieu sareng tulisan anu ngabantosan hatur nuhun pikeun ngabagi.