Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos News kelestarian piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Titingalian Balik Pamandangan Éstuning of Sustainable IMEX America

Tur ka MGM Resorts Mega Solar Array.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Ieu nyandak "balik layar" ka tingkat anyar! MGM Resorts ngayakeun tur pikeun hadirin IMEX America ka Mega Solar Array maranéhanana pikeun tampilan deukeut-up dina situs nu kakuatan sipat Las Vegas maranéhanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. lalampahan ieu lumangsung di gurun dina situs 640 héktar di Nevada sarta mangrupa bagian tina Smart Senén di IMEX America.
  2. Di dinya, para hadirin ngagaduhan kasempetan ningali kumaha listrik tanaga surya dibangkitkeun ku ngagunakeun 300,000+ panél surya.
  3. Ieu ngan hiji tur loba dihasilkeun IMEX salaku bagian tina ngembangkeun profésional sarta program acara sosial.

The lalampahan ka situs 640-acre di gurun éta bagian tina Senén pinter, Powered by MPI.

Rombongan 25 hadirin nganjang ka setting alam anu endah pikeun mendakan kumaha listrik tanaga surya dibangkitkeun ku 300,000+ panels, kumaha éta disebarkeun kana grid pikeun sipat MGM, sareng kumaha éta ngabantosan ngirangan émisi gas rumah kaca sareng ngamungkinkeun acara anu langkung ramah iklim.

IMEX Amérika ayeuna lumangsung di harta MGM, Mandalay Bay, ti Nopémber 9 - 11.

Tur éta ngan salah sahiji loba dihasilkeun ku IMEX jeung sagala rupa mitra na salaku bagian tina ngembangkeun profésional sarta program acara sosial nyirian édisi 10th tina acara dagang ngarah dunya pikeun industri acara bisnis global.

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment