Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

IMEX America Peluncuran: Kakuatan Anyar sareng Solidaritas

Sareng urang pareum - Dinten 1 IMEX Amérika.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Komunitas acara bisnis global parantos nunjukkeun kakuatan dina jumlah, kumpul di IMEX America, anu dibuka dinten ayeuna di Las Vegas. Langkung ti 3,300 pembeli global sareng langkung ti 2,250 perusahaan paméran anu kadaptar pikeun hadir dina acara éta, lumangsung 9-11 Nopémber di Mandalay Bay, sareng disetél pikeun muka jalan pikeun regenerasi industri.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. IMEX America mangrupikeun tonggak pikeun industri rapat janten acara internasional anu munggaran dibuka saatos ngahapus larangan perjalanan AS.
  2. Acara taun ieu nandaan dékade acara anu suksés sareng anu munggaran dina langkung ti 2 taun ti saprak pandémik.
  3. Acara lumangsung di imah anyar na di Mandalay Bay di Las Vegas, Nevada, ngajalankeun ti kiwari ngaliwatan 11 Nopémber.

Ieu sataun urang IMEX Aminrica, acara munggaran dina leuwih dua taun, mangrupakeun milestone pikeun sektor salaku acara internasional pisan munggaran dibuka sanggeus ngangkat tina larangan perjalanan AS. acara ogé boga imah anyar, Mandalay Bay, sarta celebrating na 10. édisi, sahingga sababaraha poé ka hareup di Las Vegas hiji kasempetan pisan husus.

Ngalakukeun bisnis calik dina manah acara sareng taun ieu teu aya pengecualian sareng dua per tilu janjian anu parantos dilakukeun pikeun tujuan panalungtikan atanapi ngabahas acara khusus - tanda anu jelas yén para pembeli ngarencanakeun payun sareng niat pikeun ngamimitian bisnis sareng panon on 2022 jeung saterusna.

Dina tanda kapercayaan anu sanés pikeun séktor éta, 2,250+ perusahaan paméran ngagaduhan jangkauan global anu saé, ngalangkungan langkung ti 200 nagara anu ngagambarkeun ti Éropa, Amérika Latin sareng Asia linggih di sisi Amérika Kalér di sapanjang lantai acara (sadayana 400,000 sq ft!) .

Tina exhibitors balik, 16% geus invested dina ayana badag dina acara - sababaraha, kaasup Baltimore, EventsAir, Boise jeung St Louis, geus ngaronjat spasi stand maranéhanana ku 100% atawa leuwih dibandingkeun acara saméméhna di 2019.

Wilujeng sumping di IMEX Amérika.

Taun ieu acara ngabagéakeun exhibitors anyar ti sakuliah tujuan, hotél sarta séktor tech ti A ka (ampir) Z kaasup: Amadeus Walungan Cruises, Hopin, Louisiana, MeetingPlay, Minneapolis, Iberostar Hotel & Resorts na VenuIQ. Wewengkon Téknologi khusus tina acara éta mangrupikeun anu panggedéna, ngagambarkeun paménta sektor pikeun, sareng investasi dina téknologi acara.

Carina Bauer, CEO Grup IMEX, nyebutkeun: "Kami panungtungan ngayakeun acara leuwih dua taun ka tukang tur urang ngajalankeun kiwari kalawan roster global exhibitors jeung pembeli, leuwih 200 sesi atikan, ditambah hiji tempat anyar. Nyebutkeun Abdi bungah mangrupa understatement!

"Saatos 10 taun, Las Vegas leres-leres sapertos bumi kadua, sareng kuring terang yén éta mangrupikeun sentimen anu bakal dibagikeun ku rébuan jalma di komunitas urang di dieu minggu ieu. Pikeun urang anu hirup sareng ngambekan rapat, acara sareng perjalanan insentif éta luar biasa ningali industri urang ngabeledug deui kana kahirupan.

"Nomer, janjian sareng deal bisnis, kuring yakin urang bakal ningali deui édisi ka-10 IMEX America ieu salaku titik tipping pikeun industri. Digital sareng hibrida jelas ngagaduhan tempatna, tapi teu aya anu langkung ti éta perasaan visceral anu aya dina acara rapat mitra, pembeli sareng supplier ti sakumna dunya sareng terang yén langsung nuju nyiptakeun padamelan, pamekaran profésional, kamajuan industri sareng anu paling penting sadaya. , dampak ékonomi positif di sakuliah dunya.

IMEX America terus dugi ka 11 Nopémber.

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment