Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Jamaica ngabagéakeun Service Anyar ti American Airlines

Jamaika Travel Update
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Jamaika parantos ngabagéakeun jasa hawa énggal ti Bandara Internasional Philadelphia (PHL) ka Bandara Internasional Norman Manley Kingston (KIN) ti American Airlines, nyayogikeun pilihan anu sanés pikeun wisatawan ti Northeast pikeun ka pulo. Penerbangan perdana angkat dina 4 Nopémber sareng dirayakeun kalayan perayaan tradisional anu ngagambarkeun budaya anu haneut sareng lincah pulo nalika sumping ka Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Perwakilan ti Jamaika, American Airlines, sareng Bandara Internasional Philadelphia kumpul ngabagéakeun panumpang anu angkat ka Jamaika dina penerbangan énggal.
  2. Ieu penerbangan anyar ka Jamaika ti Philadelphia nyadiakeun pilihan merenah tambahan pikeun nu datang jeung warga Karibia ti Northeastern AS pikeun ngarambat ka pulo.
  3. Ieu mangrupikeun waktos anu pas dina sataun pikeun mangaruhan kadatangan usum tinggi Jamaika.

"Kami bungah pisan ngabagéakeun jasa énggal ieu ti pamawa panumpang hawa panggedéna kami, American Airlines," saur Diréktur Pariwisata, Jamaika, Donovan White. "Penerbangan anyar ieu ka Jamaika ti Philadelphia nyayogikeun pilihan tambahan pikeun sémah sareng warga Karibia ti Amérika Kalér Wétan pikeun ngarambat ka pulo. Kalayan populasi diaspora anu ageung di daérah ieu, ayeuna bakal langkung gampang pikeun aranjeunna ngapung ka katuhu kana Kingston. Kami langkung nganuhunkeun ka Amérika pikeun ngaresmikeun jasa tambahan ieu dina waktos idéal taun pikeun mangaruhan datangna usum tinggi di Jamaika.

Perwakilan ti Jamaika, American Airlines, sareng Bandara Internasional Philadelphia kumpul di gerbang pikeun ngabagéakeun panumpang iinditan ka Jamaika dina hiber anyar, kaasup puluhan agén perjalanan keur hosted pikeun lalampahan fam ku Jamaica Tourist Board. Salian motong pita, sadayana dihibur ku sora musik Jamaika sareng bungkus tonggong Jamaika gratis. Ngobrol lampu complimentary, kaasup patties tradisional Jamaika, ieu ogé catered ti Irie Entrée, réstoran Jamaican otentik lokasina di Philadelphia, méré travelers rasa pulo. Wisatawan teras-terasan nyonto Kopi Blue Mountain anu kasohor di Jamaika.

Numutkeun Jim Tyrrell, Kapala Pajeg Pajeg, Bandara Internasional Philadelphia, Kingston mangrupakeun tujuan nu meets kritéria naon travelers ayeuna néangan.

"Nalika panumpang parantos neraskeun perjalanan, tujuan anu paling luhur anu urang tingali jalma-jalma anu angkat nyaéta anu gaduh

panonpoe, pasir sareng pantai sareng ogé tempat dimana aranjeunna tiasa nganjang ka kulawarga sareng réréncangan, ”saur Tyrell. "Kingston mariksa sadaya kotak. Éta éndah sareng ogé mangrupikeun salah sahiji tujuan kulawarga sareng réréncangan anu teu dilayanan ti Philadelphia. Ayeuna aranjeunna tiasa ngapung kaluar ti bandara kampung halaman sareng dugi ka babaturan sareng pantai langkung gancang.

Nalika badarat di Jamaika, Bandara Internasional Norman Manley (KIN) di Kingston ngabagéakeun penerbangan kalayan salam mariem cai tradisional sareng salam bandéra, kalayan bandéra Jamaika sareng AS ngayunkeun babarengan dina kabina pesawat. Pajabat ti Déwan Wisata Jamaika, Kamentrian Pariwisata sareng Jamaika Hotel sareng

Asosiasi Pariwisata ogé hadir pikeun ngabagéakeun para wisatawan anu turun bari pagelaran musik langsung anu sumanget lumangsung di latar tukang. Hadiah dibere ka pilot sareng awak penerbangan, dina cara pulo anu leres, pikeun nunjukkeun apresiasi jasa nalika resepsi wilujeng sumping.

penerbangan non-stop American Airlines 'ka Kingston (KIN) ayeuna operasi tilu kali mingguan Mon / Kemis / Sun ti Philadelphia (PHL) departing di 9:40 AM sarta anjog di Kingston (KIN) di 1:32. jasa anyar ieu Amérika

Rute nonstop kadua Airlines ti PHL ka Jamaika, ngalengkepan penerbangan poean non-stop pamawa anu aya ka Teluk Montego. Jadwal penerbangan tiasa robih tanpa aya bewara, ku kituna para wisatawan disarankan pikeun pariksa www.aa.com pikeun jadwal anu paling diropéa.

Nepi ka sasih ieu, American Airlines parantos ngukur pesawat anu dianggo dina penerbangan ka Montego Bay (MBJ) ti pusat kota utama Dallas/Fort Worth (DFW), Miami (MIA), sareng Philadelphia (PHL) pikeun ngamangpaatkeun lebar anyarna. -bodied Boeing 787-8 Dreamliner pikeun operasi ieu. Pamawa ngoperasikeun sababaraha penerbangan non-stop poéan ka tujuan ti sababaraha kota AS kaasup Miami (MIA), New York (JFK), Philadelphia (PHL), Chicago (ORD), Boston (BOS), Dallas / Fort Worth (DFW, jeung Charlotte (CLT).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment