Kaulinan Kelas Sage Anyar Ayeuna Sadia di Hideung Desert Mobile


Sage, The Last Ancient, mangrupikeun kelas jinis caster sareng master ruang sareng waktos anu ngaluarkeun kakuatan anu ngarusak. Nganggo Kyve anu ngawangun kubus salaku pakarang utami, anjeunna muka rifts di angkasa sareng nyauran Ator's Energy sareng sakumpulan sihir anu nyerang anu kuat. 

Kamampuhan unikna bakal ngamungkinkeun para Petualang ékspérimén sareng kombinasi kaahlian sareng milari cara unik pikeun menangkeun panangan dina kaayaan tempur anu béda. Sub-senjata, Talisman, ogé ngamungkinkeun Sage ngadopsi bentuk aliran bébas sareng mindahkeun kalayan kecepatan luar biasa ngalangkungan portal. 

kaahlian Sage urang ngawengku

• Rift Chain: Buka portal ka dimensi sejen ku nempatkeun Kyve deukeut musuh, lajeng mundur Kyve pikeun nutup portal sahingga ngaruksak musuh.

• Judgment of Ator: Nelepon kakuatan Ator ti luhur, lajeng ngirim eta nabrak handap kana musuh.

• Wormhole: Lunge awak anjeun kana spasi temporal Kyve pikeun ngarambat aman dina jarak pondok.

• Shatter spasial: Nganyahokeun karuksakan masif ka musuh ku ngancurkeun spasi sabudeureun éta.

Pikeun ngagungkeun sékrési Sage, acara level-up nguntungkeun lumangsung nepi ka 29 Nopémber. Petualang anu level up Sage maranéhna pikeun tingkat 70 bakal nampa ganjaran berharga kayaning 1000 Mutiara Hideung, hiji Tier 7 Pet jeung Kostum Legendaris Set Dada.

Panungtungan tapi teu saeutik, jalma anu resep maén ko-op kalapa ayeuna bisa ngarasakeun acara Atumach Skirmish, a battleground dimana 25 Adventurers disimpen dina 5 faksi 5 jalma. Faksi-faksi teras silih adu sareng pertandingan ditungtungan sakali Raja Griffon dielehkeun. Dina ahir Skirmish, pamilon tiasa kéngingkeun Atumach's Seals sareng tukeur aranjeunna pikeun hadiah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.