Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Kasus Pupusna Salah Ayeuna Diajukeun pikeun Tragedi Festival Musik Astroworld

Ditulis ku jelema nu nyunting

Pengacara Texas Steve Hastings sareng Henry Blackmon tina Firma Hukum Hastings ngajukeun gugatan Senén ngalawan rapper Travis Scott, Cactus Jack Records, Scoremore, sareng operator anu disangka NRG Park aya hubunganana sareng tragedi di festival musik Astroworld anu nyababkeun dalapan urang maot sareng. loba batur tatu serius.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kasus ieu diajukeun atas nama Maria Pena di Harris County, Texas. Saatos acara Jumaah wengi, anjeunna kaleungitan putrana 23 taun, Rudy Pena.

Gugatan kasebut nyatakeun yén awal-awal acara konsér ngalanggar halangan perimeter pikeun lebet ka tempat éta sareng engké balaréa bergegas ka panggung nalika Travis Scott ngalaksanakeun. Tuduhan-tuduhan salajengna nunjukkeun yén hadirin anu ngantunkeun seueur pisan anu ngahakan hawa kalayan sababaraha kaleungitan eling. Sanaos kajadian-kajadian ieu lumangsung sareng nalika kendaraan darurat narékahan pikeun ngahontal jalma anu marabahaya, acara diteruskeun. 

Gugatan kasebut negeskeun seueur masalah anu ngalalaworakeun sareng ngalalaworakeun parah Para Terdakwa sareng milarian langkung ti $ 1,000,000.00 dina karusakan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment