Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema resorts Balanja piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Top lokasi AS pikeun nyimpen duit ku tetep dina hotél leuwih Airbnb

Top lokasi AS pikeun nyimpen duit ku tetep dina hotél leuwih Airbnb.
Top lokasi AS pikeun nyimpen duit ku tetep dina hotél leuwih Airbnb.
Ditulis ku Harry Johnson

Situs nyéwa pakansi nawiskeun tempat-tempat anu unik sareng carita pikeun dicaritakeun, sareng ngantepkeun host ngadamel artos tambahan nalika aranjeunna di luar kota, tapi naha éta masih murah?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Situs nyéwa pakansi nawiskeun tempat-tempat anu unik sareng carita pikeun dicaritakeun, sareng ngantepkeun host ngadamel artos tambahan nalika aranjeunna di luar kota, tapi naha éta masih murah?
  • Harga rata-rata sapeuting kamar hotél dobel caket Pantai Waikiki ngan $74, sedengkeun pikeun nginep di Airbnb anu sami, hargana $271.
  • Sapeuting di deukeut Taman Nasional Grand Teton biasana bakal ngarugikeun ngan $231 di hotél tapi whopping $847 dina Airbnb.

Sadayana peryogi istirahat sakali-kali, sareng liburan mangrupikeun cara anu pasti pikeun bersantai sareng ngadamel kenangan énggal. Sanajan kitu, waragad pakansi bisa nambahan nepi saméméh anjeun sadar sarta lolobana urang bakal rada splurge on-ngarobah hirup acara, souvenir, sarta kadaharan aheng, tinimbang niupan anggaran on kamar.

Hese terang naon jinis akomodasi anu pangsaéna pikeun anggaran anjeun. Kalayan Airbnb sayogi di ampir unggal kota, ti London ka Hong Kong, langkung gampang nyéwa. 

Situs nyéwa pakansi nawiskeun tempat-tempat anu unik sareng carita pikeun dicaritakeun, sareng ngantepkeun host ngadamel artos tambahan nalika aranjeunna di luar kota, tapi naha éta masih murah?

Ahli industri nganalisis harga daptar Airbnb sareng hotél di 80 tujuan perjalanan anu paling luhur, di AS sareng di sakumna dunya, pikeun ngungkabkeun mana anu langkung ramah anggaran pikeun tetep.

1. Pantai Waikiki, Hawaii

Persentase Ngirit: 72.86%

Surga Hawaii anu endah ieu aya di jero lingkungan Honolulu di Pulo Oahu. Kasohor pikeun pantai pasir bodas sareng sagara biru jero anu tenang, Waikiki metot rébuan wisatawan unggal taun sarta mangrupakeun wewengkon libur utama pulo urang.

Sanaos daérah éta ngagaduhan langkung ti 300 lokasi Airbnb, hotél sareng resorts ngadominasi basisir. Hargana béda-béda sacara signifikan sareng aksés kana kamewahan sapertos kolam renang sareng spa tiasa hartosna anjeun mayar langkung seueur.

Acan rata harga nightly kamar hotél ganda deukeut Pantai Waikiki nyaeta ngan $74, sedengkeun pikeun tetep Airbnb sarupa, eta bakal ngarugikeun anjeun $271! Pikeun markup 72.9%, anu nuju liburan langkung saé milih pilihan tradisional.

2Taman Nasional Grand Teton, Wyoming

Persentase Ngirit: 72.79%

Nalika anjeun mikirkeun taman nasional Amérika Serikat, Yellowstone, Yosemite atanapi Sion sigana bakal kapikiran. Sanajan kitu, bentang sarua captivating tina taman nasional Grand Teton narik massa wisatawan anu milarian petualangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment