Penerbangan ka AlUla ti Dubai sareng Kuwait dina flynas ayeuna

Flynas ngaluncurkeun penerbangan internasional munggaran ka AlUla
Flynas ngaluncurkeun penerbangan internasional munggaran ka AlUla.
Ditulis ku Harry Johnson

Penerbangan munggaran ka AlUla bakal diresmikeun dina 19 Nopémber 2021, ti Bandara Internasional Dubai salami upacara khusus anu bakal ngagungkeun sajarah sareng warisan AlUla sareng ngamajukeun jasa perjalanan udara anu meunang pangajén flynas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Mimitian ti 19 Nopémber 2021, rute internasional munggaran ka AlUla bakal angkat ti Dubai sareng Kuwait.
  • Penerbangan kahiji dina 19 Nopémber waktosna pas sareng acara musik salajengna di Maraya. 
  • Faia Younan, sopran ngora sareng band kelas dunya na bakal manggung langsung di Maraya dina tanggal anu sami.

Flynas, pamawa hawa nasional Saudi jeung maskapai béaya rendah ngarah di Wétan Tengah, geus ngumumkeun ékspansi penerbangan panganyarna na kaasup penerbangan internasional munggaran kantos langsung ka Bandara Internasional AlUla.

Mimitian ti 19th Nopémber 2021, rute internasional munggaran ka AlUla bakal angkat ti Dubai jeung Kuwait. Rute domestik anu ditambahan salaku bagian tina ékspansi kalebet Riyadh, Dammam sareng Jeddah. Pengumuman ieu nandaan pertama kalina wisatawan internasional bakal ngarasakeun aksés langsung ka salah sahiji situs arkéologis jeung sajarah paling signifikan di dunya.

Penerbangan munggaran ka AlUla bakal diresmikeun dina 19th Nopémber 2021, ti Bandara Internasional Dubai salila upacara husus anu bakal ngagungkeun sajarah jeung warisan AlUla jeung ngamajukeun flynas' jasa perjalanan hawa-unggul pangajén.

Commenting on milestone ieu, CEO di flynas Bapak Bander Almohanna ngomong, "Kami bungah sangkan AlUla leuwih diaksés ka sakabéh wisatawan di wewengkon, hiji tujuan nu sabenerna unik tur pernah gagal pikeun ngingetkeun malah wisatawan paling ngalaman". Anjeunna teras nambihan, "Kami yakin yén gawé bareng kami sareng Komisi Royal pikeun AlUla bakal janten salah sahiji seueur faktor anu nyumbang kana ngahontal udagan ambisius Visi Saudi 2030 ngamajukeun posisi Karajaan salaku tujuan wisata régional sareng global anu unggul."

Phillip Jones, Kapala Manajemén Tujuan sareng Patugas Pemasaran pikeun Komisi Royal pikeun AlUla (RCU) ngoméntaran, "Pikeun millennia, AlUla parantos janten persimpangan peradaban. Oasis kuno urang parantos ngabagéakeun wisatawan sareng padumuk pikeun ngabagi komoditi, ide sareng ngawangun komunitas. Dinten ieu mangrupikeun tonggak penting pikeun AlUla sabab urang bakal sakali deui dina jalur wisatawan internasional. Pangunjung tiasa langsung ngaksés AlUla kalayan penerbangan langsung flynas ti Dubai sareng Kuwait, kami ngarepkeun ngenalkeun langkung seueur sémah kana monuménlitas tujuan éta.

Penerbangan kahiji dina 19th November ieu timed coincide jeung acara musik salajengna di Maraya. Faia Younan, sopran ngora sareng band kelas dunya na bakal manggung langsung di Maraya dina tanggal anu sami.

Jadwal penerbangan internasional sareng domestik ti/ka AlUla bakal kieu:

  • 4 penerbangan mingguan antara AlUla & Riyadh
  • 3 penerbangan mingguan antara AlUla & Dubai
  • 3 penerbangan mingguan antara AlUla & Jeddah
  • 3 penerbangan mingguan antara AlUla & Dammam
  • 2 penerbangan mingguan antara AlUla & Kuwait

Kalayan tonggak énggal ieu, flynas ngémutan deui komitmenna pikeun nawiskeun pilihan tujuan anu pikaresepeun sareng paménta anu nyumponan ekspektasi panumpangna. Salajengna, flynas narékahan pikeun nyaimbangkeun paménta anu ningkat dina industri perjalanan sareng pariwisata anu diantisipasi bakal nyaksian rebound utama dina fase anu bakal datang nalika nagara-nagara terus pulih tina akibat anu teu pernah aya dina pandémik COVID-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN