Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

New USO lounge ngarojong anggota jasa di Bandara Internasional Pittsburgh

USO lounge anyar ngarojong anggota jasa di Bandara Internasional Pittsburgh.
USO lounge anyar ngarojong anggota jasa di Bandara Internasional Pittsburgh.
Ditulis ku Harry Johnson

Puseur USO anyar nyangking kanyamanan bumi pikeun anggota jasa AS anu ngalangkungan wilayah Pittsburgh.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • United Service Organizations (USO) muka pusat anyar di Bandara Internasional Pittsburgh.
  • USO Pittsburgh Airport Center bakal nyadiakeun tempat comforting pikeun tanaga militér ngaliwatan Pittsburgh bersantai sarta ngecas.
  • sukarelawan dedicated staf puseur pikeun mastikeun anggota layanan AS boga aksés ka sagala amenities.

Tanggal 10 Nopémber 2021, United Service Organizations (USO) muka pusat énggal di Bandara Internasional Pittsburgh pikeun ngarojong rébuan anggota jasa anu ngarambat ngaliwatan Pennsylvania barat unggal taun.

"USO Bandara Pittsburgh Pusat bakal nyayogikeun tempat anu pikaresepeun pikeun personil militer anu ngalangkungan Pittsburgh pikeun bersantai sareng ngecas deui, ”saur Rebecca Parkes, presiden régional timur laut USO. "Kami nganuhunkeun ka Allegheny County Airport Otoritas pikeun mantuan kami ngadegkeun hiji USO puseur anu bakal ngawula ka pahlawan urang dina seragam. Perkara teu dimana anggota jasa bisa iinditan, jalma anu ngaliwatan Bandara Internasional Pittsburgh bisa cacah dina USO pikeun masihan sambutan anu haneut."

Puseur bandara anyar ieu dimungkinkeun ngaliwatan rojongan berehan ti publik Amérika. The USO ogé nganuhunkeun pikeun sumbangan ti Sheetz sareng donor sanésna, anu ngajantenkeun impian gaduh pusat USO di bandara janten kanyataan.

nu USO bakal nganggap operasi tina bandara urang Militér lounge di Concourse C, nu geus porsi anggota jasa saprak 2008. lounge narima ampir 1,000 datang taunan. Otoritas Bandara beroperasi Bandara Internasional Pittsburgh.

"Hatur nuhun ka sadaya anggota jasa kami anu berkorban pisan pikeun bangsa urang," saur Allegheny County Executive Rich Fitzgerald. "Ieu mangrupikeun kemitraan anu saé antara USO jeung bandara. Kami nganuhunkeun pikeun karyana, anu nyayogikeun pusat anu ngabagéakeun pikeun anu angkat sareng sumping ka daérah urang.

Sukarelawan khusus staf pusat pikeun mastikeun anggota jasa ngagaduhan aksés kana fasilitas, kalebet:

  • Gratis snacks jeung inuman dibungkus individual
  • $ 10 voucher dahareun disadiakeun ku ACAA Amal Yayasan
  • wewengkon seating kalawan TV kabel
  • Wewengkon istirahat kalayan korsi ngagolér pinuh
  • Wewengkon lab komputer sareng komputer, printer, sareng aksés internét
  • Sistim kaulinan
  • Wewengkon barudak kalayan kaulinan

"Kami reueus neraskeun komitmen urang ka daérah Pittsburgh, khususna komunitas urang anu aktif sareng anggota militér cagar sareng kulawargana," saur Allegheny County Airport Authority Wakil Présidén Senior Kasalametan Umum, Operasi, sareng Pangropéa Travis McNichols, Angkatan Udara. Samaun. "Puseur bakal nyayogikeun anggota jasa tempat anu nyaman pikeun ngadagoan penerbangan sareng sambungkeun deui sareng anu dipikacinta nalika transit."

nu anyar USO Puseur dirayakeun kalayan upacara bubuka Rebo anu kalebet dignitaries régional sareng para veteran ti Otoritas Bandara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment