Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat wartos piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

New Blossom Hotel Houston muka panto na

Blossom Hotél Houston
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Blossom Hotel Houston, harta méwah pang anyarna di Houston, resep dibuka dinten ayeuna pikeun sémah sareng masarakat. Tempatna di 7118 Bertner Avenue sareng Stadion NRG tatangga, Pusat Médis Texas sareng tujuan hiburan anu populer, hotél kontemporer ngarepkeun ngawanohkeun komunitas Houston sareng masarakat anu langkung ageung kana fasilitas kelas dunya, tuangeun anu saé, sareng rohangan rapat sareng acara anu luhur.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Hotél méwah pang anyarna Houston dibuka kalayan fasilitas mewah, kamar tamu sareng suites, kolam renang rooftop, sareng rencana pikeun konsép tuangeun anu dipimpin ku dua koki anu dibéntangan Michelin.
  2. hotél nawarkeun nawaran waktos kawates dina waktu keur libur.
  3. Blossom Hotel Houston dilélér Panghargaan Pahlawan COVID salaku pangakuan pikeun pangrojong masarakat satempat nalika pandém sareng badai usum tiis.

"Sanggeus waktos nyobian pikeun kota sareng nagara urang salami 18 sasih terakhir, kami di Blossom Hotél Houston bungah pikeun debut harta ka masarakat, ”saur Albert Ramirez, manajer umum Blossom Hotel Houston. "Kami reueus nyayogikeun kasempetan padamelan ka masarakat sareng nyumbang kana ngarevitalisasi ékonomi lokal sadayana bari nawiskeun para tamu kami tetep anu méwah sareng nyaman kalayan jasa sareng fasilitas anu saé."

Blossom Hotel Houston nembé dilélér Panghargaan Pahlawan COVID ku Kamar Dagang Asia Houston salaku pangakuan pikeun ngadukung komunitas lokal nalika pandém sareng badai usum tiris awal taun. Hotél ogé resep dingaranan Hotel Resmi pikeun tim ténis Méja AS. Dina perjanjian éta, seragam Tim Ténis Méja Nasional AS bakal nampilkeun logo Blossom Hotel Houston. 

Blossom Hotel Houston oge thrilled mun ngumumkeun hiji partnership jeung Houston Astronomical Society pikeun host runtuyan acara stargazing jeung set kahiji lumangsung dina Kemis, November 11 ti 6:30 mun 8:30 pm The "Lunar Evening" acara, nu kabuka pikeun sémah jeung umum, bakal lumangsung dina rooftop kolam renang dek hotél kalawan pintonan kota stunning sarta aksés unobstructed ka langit peuting. Acara gugur najong séri énggal dina karya sareng organisasi nirlaba dimana hasil anu disumbangkeun bakal nguntungkeun usaha teureuh komunitas Houston Astronomical Society sareng usaha pendidikan.

Ti lokasi sentral na deukeut Stadion NRG, distrik musium populér, balanja, tempat makan jeung hiburan, hotél anyar ngabagéakeun sémah pikeun manggihan landmark sabudeureun seru na ogé ngarasa renewed na refreshed onsite kalawan fasilitas mewah, silaturahmi kelas dunya, jeung rupa. tuangeun. Salaku tambahan, salaku hiji-hijina hotél butik méwah anu caket sareng pusat médis panggedéna di dunya, hotél ieu nawiskeun para tamu pangalaman silaturahmi anu luhur nalika ngadatangan pasini sareng prosedur anu penting.

The 16-carita hotél, nu bakal panggung grand na dibuka dina awal 2022, nawaran 267 guestrooms elegan jeung suites tur leuwih ti 9,000 méter pasagi pasamoan fléksibel tur spasi acara. Pusat kabugaran anu canggih di tempat anu dilengkepan ku Peloton® tiasa diaksés ku sémah 24 jam sadinten, ogé jasa concierge multibasa anu bakal nyumponan pamundut tamu kalayan tingkat layanan pribadi anu dipiharep tina hotél butik finest. Hotél ieu ogé ngagaduhan kolam renang rooftop anu endah sareng lounge anu ngagungkeun pandangan kota Houston. 

Desain canggih properti kalebet gaya minimalis anu disampurnakeun sareng palet warna anu diilhami bulan anu nampilkeun lampu pencahayaan dramatis, seueur marmer Carrera, siling baki unik, lantai kayu pantai sareng tékstur anu mewah di sapanjang properti. Kamar tamu sareng suite ngagaduhan ruang tamu anu lega kalayan cahaya alami anu seueur sareng dilengkepan Wi-Fi gratis, TV Smart Samsung top-of-the-line, pengering rambut Dyson, mesin kopi Nespresso, Koran Digital nganggo PressReader®, sareng kamar mandi marmer kalayan. pancuran hujan jeung amenities ekslusif Aqua Di Parma ™ pikeun minuhan sarta ngaleuwihan kaperluan bisnis, luang jeung médis-fokus travelers.

Boasting leuwih 9,000 suku pasagi rapat jeung spasi acara, Blossom Hotel Houston boga tingkat tempat acara multi-fungsi dedicated ka konferensi bisnis sadaya disiplin béda jeung industri ogé acara sosial. The Luna Ballroom spektakuler jeung floor to ceiling windows dilengkepan kamampuhan audiovisual state-of-the-art pikeun gampang nampung rapat virtual jeung konferensi sarta bisa ngahibur nepi ka 250 urang. Hotél nawiskeun salapan rohangan acara tambahan kalayan seueur cahaya alami sareng rencana lantai anu fleksibel. Pikeun kawinan tanda tangan anu didamel ku bakat artistik, Blossom Hotel Houston nampilkeun sababaraha setélan pikeun acara khusus pasangan.

Dina awal 2022, Blossom Hotel Houston ngarencanakeun pikeun nawiskeun sémah sareng warga lokal dua konsep makan anu béda dina gawé bareng sareng dua koki anu dibéntangan Michelin. Properti ieu ogé bakal nampilkeun lounge lobi anu ngabagéakeun anu bakal nyayogikeun ménu kuliner sareng inuman anu diawasi ku koki, ogé tuangeun di kamar pikeun sémah anu nawiskeun ongkos internasional sareng Amérika. Rincian ngeunaan program kuliner sareng koki tukangeun réstoran bakal énggal diumumkeun.

Blossom Hotel Houston perenahna di 7118 Bertner Avenue di Houston, Texas. Kalayan pembukaan lembut, hotél ngenalkeun promosi liburan antara ayeuna sareng 31 Désémber 2021. Sémah tiasa mesen pesta perusahaan liburan sareng acara makan pribadi tina USD95 per jalma sareng salajengna. bookings kamar sadia ti USD289.00 saterusna kaasup parkir complimentary.  

Pikeun bookings sarta informasi langkung lengkep ihwal Blossom Hotel Houston, mangga buka BlossomHouston.com.

Ngeunaan Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston nawarkeun pangalaman internasional inovatif rooted deeply di Space City. hotél nempatkeun sémah ngan sababaraha léngkah jauh ti puseur médis panggedena di dunya jeung bisnis top-kiyeu Houston urang jeung tempat hiburan, tur salaku hotél méwah pangdeukeutna ka Stadion NRG, eta oge menit jauh ti atraksi Houston populér. Naha iinditan pikeun kaperluan médis, bisnis atawa pelesir, sémah bisa ngarasakeun diversity of Houston, nu ogé reflected dina engapan elegan hotél ka akar aerospace kota, bari ngamangpaatkeun balanja ritel hotél, dua réstoran fokus koki, fasilitas unmatched. sarta jasa, guestrooms méwah sarta plethora sahiji acara jeung spasi pasamoan. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka BlossomHouston.com, Atawa nuturkeun urang dina Facebook jeung Instagram.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment