Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Seychelles Ngabebas Warta News kelestarian piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Paradise Sun Hotel Ayeuna Klaim Label Pariwisata Sustainable Seychelles

Paradise Sun Hotel nampi sertifikasi Label Pariwisata Sustainable Seychelles
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

The Paradise Sun Hotel on Praslin mangrupikeun panampi énggal tina Label Pariwisata Lestari Seychelles (SSTL), ngagabung sareng kohort 21 anu nganut gerakan ramah lingkungan, sedengkeun dua lembaga akomodasi pariwisata anu sanés nganyarankeun sertifikasi kana skéma éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Manajemén hotél ngarasa reueus janten bagian tina SSTL sareng janji pikeun neraskeun usaha pikeun Seychelles anu langkung héjo.
  2. Saluareun nyoko kabiasaan sustainable dina operasi sapopoé maranéhna, maranéhna ogé geus gawé bareng jeung LSM lingkungan pikeun sagala rupa kagiatan konservasi. 
  3. SSTL mangrupikeun sertipikasi sukarela anu ngakuan sareng ngajénan usaha pariwisata anu ngalaksanakeun prakték anu pangsaéna dina kelestarian. 

Narima sertipikat SSTL pendirian hotél sarta sertipikat ti Ibu Sherin Francis, Sekretaris Utama pikeun Pariwisata, dina upacara ringkes diayakeun di markas Dinas Pariwisata di Botanical House, Mont Fleuri Rebo, 10 Nopémber 2021, wawakil ti Paradise Sun Hotel. , Bapak Richard Marguerite, nyatakeun yén manajemén hotél ngarasa reueus janten bagian tina SSTL sarta jangji baris nuluykeun usaha maranéhanana pikeun greener. Seychelles. Anjeunna ogé nambihan yén seueur syarat SSTL anu parantos dilaksanakeun dina pendirian di handapeun bimbingan kantor pusatna sareng yén sertifikasi ogé janten alat pamasaran. 

Ogé hadir dina upacara éta ogé Ny Laporte-Booyse ti Chalets D'Anse Forbans di Mahé Kidul jeung Bapak Bernard Pool ti Heliconia Grove di Côte d'Or on Praslin sakumaha duanana establishments renewed sertifikasi maranéhna. Mimiti disertipikasi dina taun 2015 sareng 2016 masing-masing, Heliconia Grove sareng Chalets D'Anse Forbans parantos investasi dina sagala rupa téknologi pikeun ngirangan konsumsi cai sareng énergi sareng ngatur sumber daya sanés dina cara anu sustainable. Saluareun nyoko kabiasaan sustainable dina operasi sapopoé maranéhna, maranéhna ogé geus gawé bareng jeung LSM lingkungan pikeun sagala rupa kagiatan konservasi. 

Ny Laporte-Booyse nyatakeun yén "keur industri Pariwisata urang pikeun salamet urang kedah ningali ka arah tanggung jawab sareng ngalaksanakeun kawijakan anu sustainable dina kahirupan urang sapopoe.

Salila upacara, Sekretaris Principal Pariwisata Ny Francis congratulated Paradise Sun Resort pikeun prestasi na meunang sertifikasi. Anjeunna ogé muji hotél anu disertipikasi deui pikeun ngajaga janjina pikeun kelestarian. 

"Salaku nagara pulo leutik, kami anu munggaran nanggung akibat tina parobahan iklim ayeuna, naha éta jabatan narékahan yén mitra ngadukung prakték anu ramah lingkungan. Usaha urang nuju kelestarian moal lengkep tanpa dukungan mitra urang. Kami didorong ningali yén mitra hotél kami tetep komitmen sareng kéngingkeun sertifikasi sanaos pandémik COVID-19, anu nyababkeun sababaraha telat dina prosés sertifikasi.

Nelepon ka lembaga anu sanés pikeun ngalaksanakeun perjalanan kelestarian sareng ngiringan program éta, PS Francis nyarios, "Kami, tangtosna, hoyong ningali langkung seueur lembaga pariwisata sareng usaha anu aya dina kapal. Tim kami ngatur program SSTL ieu intensifying usaha na di advokasi pikeun sabab kelestarian sarta gawé bareng hotél séjén pikeun ngaronjatkeun partisipasi dina skéma, "ceuk Ny Francis.

Diadegkeun dina 2011, SSTL, nu lumaku pikeun establishments akomodasi hotél sagala ukuran, mangrupakeun skéma sertifikasi sukarela nu ngakuan tur ganjaran usaha pariwisata anu ngalaksanakeun prakték pangalusna dina kelestarian dina operasi maranéhanana. 

Diakuan sacara internasional, SSTL ogé nyepeng Status Pangakuan ku Déwan Pariwisata Sustainable Global (GSTC) sareng tujuanana pikeun ngaruseurkeun kelestarian dina séktor pariwisata supados ngajaga aset alam lokal ogé kamekaran sareng kamakmuran industri di hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment