Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Industri silaturahmi rapat wartos Warta Breaking Sri Lanka News kelestarian Warta Breaking Taiwan piknik News Kawat Wisata

eTurboNews Koresponden pikeun Nyarios dina Konperénsi Pariwisata Eko Internasional Penting

Srilal Miththapala
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Srilal Miththapala, anu eTurboNews koresponden ti Sri Lanka anu geus di forefront of advokasi ngembangkeun pariwisata sustainable jeung eco-pariwisata di Sri Lanka geus diondang pikeun masihan salah sahiji pidato keynote dina Konférénsi Internasional bergengsi on Eco Wisata di Taiwan, dijadwalkeun pikeun Nopémber 19 jeung 20, 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Konferensi Pariwisata Eko Internasional dilaksanakeun sacara online sacara online di handapeun organisasi Asosiasi Ekowisata Taiwan.
  2. Srilal bakal nampilkeun pidato utama dina dinten kahiji tina acara dua dinten anu penting ieu.
  3. Téma sési kahiji nyaéta "Tanggapan kana Tren Ngembangkeun Ekowisata dina kaayaan COVID-19."

Konférénsi, anu bakal dilaksanakeun sacara virtual / online, diayakeun ku Asosiasi Ekowisata Taiwan (TEA). Bakal aya tilu sesi anu disebarkeun dina dua dinten, sareng seueur panyatur anu dibédakeun bakal nampilkeun.

Dina sési 1 dina téma "Tanggapan kana Ngembangkeun Tren Ekowisata dina COVID-19," Srilal bakal nganteurkeun keynote anu judulna "Ngalindungan Keanekaragaman Hayati - Pariwisata Pasca COVID?"

Srilal éta CEO Serendib Leisure pikeun leuwih 10 taun, lajeng spearheaded nu Ceylon Kamar / proyék EU, SWITCH ASIA Greening hotél Sri Lanka suksés salila opat taun. Anjeunna ayeuna pensiunan sareng ngalaksanakeun padamelan konsultasi sareng ADB, GiZ, sareng MDF (hiji inisiatif multi-nagara Australia). Anjeunna ngajabat dina dewan Laugfs Leisure sareng Jaringan Wisata Eco Asia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment