Déwan Pariwisata Afrika Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah Hotél & Resor rapat wartos jelema Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Duta Besar di Madrid diondang ka UNWTO Bribery Cocktail di Ritz: Saha anu badé?

Minggu ieu Sekretaris Jéndral UNWTO bakal ngahibur sadaya duta nagara anggota anu akreditasi di Spanyol kalayan cocktail anu mewah di hotél anu paling ekslusif sareng mahal di Madrid- Ritz.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • UNWTO resep nyogok duta kanggo tuangeun tuangeun atanapi inuman - sareng éta nunjukkeun.
  • Zurab Pololikashvili, sekretaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunia ayeuna bakal ngalakukeun gerakan minggu ieu, numutkeun inpormasi anu ditampi ku eTurboNews sumber.
  • Dina Januari éta ogé dinner di Madrid, jadi ieu téh nomer dua.

Saha duta anu daék ngahadiran acara sapertos anu disponsoran ku Georgia atanapi UNWTO, sareng écés dirancang pikeun ngamankeun konfirmasi Zurab Pololikashvilsarta pikeun istilah Majelis Umum kadua

Acara éta jelas dirancang, jadi Duta Besar moal naroskeun atanapi ngadukung sora rahasia di Majelis Umum. Muga, daptar tamu bakal bocor.

Tempat Madrid nyaéta Ritz:

Mandarin Oriental Ritz, Madrid mangrupikeun istana Belle Époque méwah anu aya di Segitiga Emas Seni Madrid anu kasohor. Pikeun leuwih ti 110 taun, hotél geus hosted royalti, dignitaries, sarta sababaraha tamu paling dibédakeun ti sakuliah dunya. Harta anu spektakuler ieu mangrupikeun conto méwah sareng kaunggulan. 

Sanggeus Majelis Umum UNWTO dipindahkeun ti Maroko ka Madrid dina menit panungtungan diperkirakeun yén mayoritas nagara attending majelis bakal diwakilan ku duta dumasar di Madrid.

Ieu mangrupikeun kauntungan anu jelas sareng diitung pikeun Zurab pikeun ngamankeun sora konfirmasi ulang na. Zurab mangrupikeun duta besar pikeun Républik Georgia di Madrid salami sababaraha taun sareng terang jalanna di komunitas diplomatik.

Anjeunna parantos ngajantenkeun partisipasi ku menteri pariwisata hésé sareng mahal. Nagara-nagara anu ngagaduhan kedutaan di Spanyol paling dipikaresep bakal ngirim duta besar, seueur nagara-nagara sanés anu henteu dipiharep milu pisan.

Kauntungan pikeun Duta Besar pikeun milih tinimbang menteri pariwisata

Duta ageung langkung gampang diyakinkeun ku Sekretaris Jenderal. Zurab kedah ngahindarkeun pamundut sora rahasia pikeun ngamankeun janjian deui.

Anjeunna kedah gaduh seuseueurna 2/3 nagara anggota anu hadir pikeun milih konfirmasi ulang na.

Hiji heran sabaraha nagara anggota, boro bisa mayar kontribusi maranéhanana sarta nekat pikeun bantuan bermakna ti agénsi PBB, bakal burih kalakuan boros kitu.

Zurab mikanyaah ngahibur, sarta geus salawasna digawé pikeun manéhna.

Sapeuting sateuacan Déwan Eksekutif milih pikeun milih deui di Madrid sareng dina gerakan rahasia ku Organisasi Pariwisata Dunia, makan malam anu dirancang pikeun nyogok 34 nagara ditambah kana program resmi UNWTO pamilihan dina Januari 2021.

Koki selebriti Spanyol Dani García bakal nyiapkeun tuangeun suap di Hotel Four Seasons di Madrid anu dibayar sareng dihadiran ku Menteri Luar Negeri Georgia.

Hal ieu ngajadikeun hiji-hijina calon bersaing jeung Zurab pisan kesel sarta ngabalukarkeun alis dimana-mana. Calon bersaing ti Bahrain teu hadir dina dinner.

Dina 2017 dinner diganti ku ngondang delegasi voting kana kaulinan maén bal dijual-kaluar, kahadean ku Kedubes Georgian di Madrid.

Artikel rujukan:

Unggal waktos, eTurboNews diusahakeun pikeun ngonfirmasi kalawan UNWTO, tapi euweuh respon narima. Bon Apetit!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment