Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Usaha deal kakuatan dinten kadua IMEX America

Usaha deal kakuatan dinten kadua IMEX America.
Bisnis Booming di IMEX America
Ditulis ku Harry Johnson

Dua kauntungan bisnis compelling powering édisi panganyarna tina IMEX America, ayeuna lumangsung di Las Vegas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Lantai acara parantos janten setting pikeun kasempetan bisnis anu pikaresepeun.
  • Pangajaran dina acara ieu dimimitian ku keynote dinamis anu nyorong panongton janten 'cacat'. 
  • Program pendidikan komprehensif acara (200+ sesi) ogé mangrupikeun draw anu ageung.

"Kajadian di dieu masihan kuring kauntungan pikeun janten luhureun kaulinan kuring sareng tiasa nyayogikeun palayanan anu langkung saé pikeun klien kuring." Pembeli hosted Linda Lawson, ti Achieve Incentives & Meetings di Ohio, nyimpulkeun dua kauntungan bisnis anu pikaresepeun pikeun édisi panganyarna tina IMEX Amérika, ayeuna lumangsung di Las Vegas.

Lantai acara parantos janten setting pikeun kasempetan bisnis anu pikaresepeun sapertos Andrew Swanston, Kepala Penjualan, Konperénsi & Acara di Excel London, ngécéskeun: “Urang kamari alus pisan. A klien kami geus ngawangun hubungan jeung leuwih 10 taun milih IMEX Amérika salaku tempat pikeun ngonfirmasi acara utusan 6,000 pikeun asosiasi médis internasional di 2022 - acara éta mangrupikeun kasempetan idéal pikeun patepang sareng nandatanganan perjanjian.

Pembeli hosted Thomas Holland, ti Asuransi Kahirupan Atlantik Basisir di Karolina Kidul, nambihan: "Kuring ngarencanakeun grup insentif pikeun sababaraha taun ka hareup ka tujuan di Éropa sareng Dubai sareng ngarep-arep ngadaptarkeun perjanjian salami kuring di dieu pikeun pesiar walungan. di Éropa."

Program pendidikan komprehensif acara (200+ sesi) ogé mangrupikeun draw anu ageung salaku pembeli hosted Frank Gainer, ti American Occupational Therapy Assocation, ngécéskeun: "Atikan mangrupikeun gairah kuring sareng kuring ngatur kasempetan diajar dina acara kuring. Kami ayeuna nuju ngabayangkeun deui kumaha urang ngajalankeun pendidikan dina acara kami, anu kalebet acara alit dugi ka konferensi taunan anu langkung ageung, sareng kuring diideuan ku format Inspiration Hub acara.

Tina 'cacad' kana kalenturan

Pangajaran dina acara ieu dimimitian ku keynote dinamis anu nyorong panongton janten 'cacat'. Dina kapamimpinan Digital: Lima kabiasaan pikeun suksés sareng kabagjaan dina pangarang laris dunya anu kantos robih sareng panyatur motivasi Erik Qualman nyarioskeun kumaha kalenturan parantos janten salah sahiji 'kakuatan adidaya anyar', khususna dina sababaraha taun katukang: "Kudu teguh dina tujuan anjeun, tapi fléksibel dina jalur anjeun, ”saur anjeunna. Guru digital ogé nyarioskeun kumaha cara nungkulan 'data, gangguan sareng gangguan' pikeun ngarencanakeun strategi digital pikeun acara anu masihan papacangan anu leres: "Mimitian ku seuri. Pikirkeun naon anu bakal ngahasilkeun seuri pikeun klien anjeun sareng jalan balik ti dinya.

Nyetir papacangan acara ku ditching demografi dibahas dina Hayu urang mungkas diskriminasi demografi, sési ku David Allison, pangadeg Valuegraphics, dataset global munggaran dijieun husus pikeun mantuan organisasi ngaduga jeung pangaruh kabiasaan ngagunakeun nilai urang bagikeun. "Demografi ngajelaskeun naon jalma, tapi henteu kumaha kalibet aranjeunna," saur anjeunna. Di sadaya daérah dunya, nilai anu paling dipikabutuh ku jalma nyaéta Kulawarga, Milik, Hubungan, Silaturahim sareng Komunitas - David ngabagi kumaha cara ngetok nilai-nilai penting ieu pikeun komunikasi pesen konci.

Dilaksanakeun di Hub Inspirasi, bumi pikeun atikan lantai acara, Alam Asasi Manusa - tilu sudut pandang ningali para ahli ti Dear World, Biografi Manusa sareng TLC Lions mingpin diskusi kelompok pikeun ngajalajah alam manusa sareng dampak anu kuat dina carita pikeun ngagumbirakeun sareng terlibat. "Carita henteu ngajantenkeun urang kirang profésional, éta ngajantenkeun urang langkung manusa. Upami urang tiasa nyebatkeun empati salaku kaahlian kritis, langkung seueur urang tiasa nyiptakeun tempat anu inklusif pikeun damel, ”Gian Power ti TLC Lions ngajelaskeun.

Relaxation Reef nyayogikeun rohangan anu damai jauh ti lantai acara pikeun bersantai sareng ngecas deui antara rapat sareng sesi pendidikan. Holly Duckworth ti Leadership Solutions International mingpin program sesi mindfulness sareng meditasi.

IMEX Amérika ayeuna lumangsung di Teluk Mandalay dugi ka 11 Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment