Duesseldorf HELAU! Fools kaluar massa pikeun ngagungkeun hirup!

Carnéval Dusseldorf

  • The Hoppeditz geus awakened di Duesseldorf, tapi teu jadi loba di Cologne!
  • Di Dueselorf, Kota Jérman di Walungan Rhine, Kick-off lumangsung dinten ayeuna 11 Nov 2021 tabuh 11:11 énjing kanggo Sidang Karnaval 2021/2022
  • Karnaval ngeunaan fools. Jeung maranéhna datang babarengan di hareupeun Balai Kota Duesseldorf

Waktos tanpa karnaval di Duesseldorf parantos réngsé.

The Hoppeditz geus hudang. Tepatna jam 11.11. Dina jam 11.11, anjeunna ngorondang tina pot mustard-Na, sareng maca jalma Lewi anu bodo ka pangawasa kota. Walikota Gusti Dr Stephan Keller ngawaler ku ucapan pondok ti balkon, nu satutasna anjeunna turun ka Hoppeditz Tom Bauer on alun pasar.

Samentawis waktos, seueur réréncangan karnaval henteu tiasa ngiringan acara taunan anu ditunggu-tunggu ampir, sapertos taun ka tukang, tapi deui sacara pribadi di situs.

Rébuan ngamangpaatkeun kasempetan ieu sareng ngagungkeun babarengan sareng ngamimitian sési.

Karnaval di Duesseldorf gaduh slogan:

"Urang ngagungkeun hirup".

Saatos pidato Hoppeditz, Panitia Düsseldorfer Karnaval nampilkeun karnaval énggal dina panggung terbuka di payuneun balai kota.

Diantarana, Swinging Funfares sareng KG Regenbogen, anu ngalaksanakeun lagu motto, Alt Schuss, Kokolores, De Fetzter sareng seueur deui.

Dina sési, fools ibukota nagara bakal dipingpin ku Pangeran Dirk II (Dr. Dirk Mecklenbrauck) jeung Venetia Uåsa (Uåsa Katharina Maisch).

Dina 13 Nopémber, Jecken pangleutikna ngagungkeun kebangkitan mopeditz barudak dina Burgplatz dina kabayang Ferris. Niklas Wesche sapuluh taun ti Rheinische Garde Blau-Weiss bakal ngagungkeun perdana na salaku mopeditz barudak.

Pilihan pasangan pangeran bakal lumangsung dina 19 Nopémber di Stadthalle. Ti Altweiber sareng Rathaussturm dina 24 Pebruari 2022, sési bakal asup kana fase panas. Sorotan nyaéta prosesi Mawar Senén dina 28 Pebruari 2022.

Hanjakalna di Cologne caket dieu, kota dimana Karnaval aya dina gen sadayana, pangeran gering ku Virus Corona.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.