Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Étiopia Warta Breaking Indonésia wartos piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Patempatan BOEING 737 MAX: Boeing ngahasilkeun pesawat anu teu aman

Komite Perhubungan DPR AS naroskeun dokumén masalah produksi Boeing 787 sareng 737 MAX
Komite Perhubungan DPR AS naroskeun dokumén masalah produksi Boeing 787 sareng 737 MAX

Patempatan Boeing narima tanggung jawab tunggal pikeun 737 MAX kacilakaan, meunang perjangjian nu avoids karuksakan punitive.
Hak Flyers pikir ieu teu cukup jeung ceuk maranéhna bisa neruskeun tarung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Boeing nampi tanggung jawab tunggal pikeun kacilakaan 737 MAX, meunang perjangjian anu ngahindarkeun karusakan punitive.
  • Pengacara Boeing ngajukeun mosi pangadilan gabungan Rebo sareng pengacara pikeun kulawarga 157 jalma anu maot dina kacilakaan 737 MAX di Étiopia, nampi tanggung jawab tunggal pikeun kacilakaan fatal sareng ngalaksanakeun prosés pikeun ngabéréskeun ampir sadaya klaim.
  • Perjangjian kasus sipil ieu waiving kapanggihna ngajadikeun FlyersRights.org litigation salah sahiji hijina cara Akuntabilitas jeung Kaleresan ngeunaan kacilakaan MAX bisa dihontal, kitu ogé Kasalametan hareup pikeun nyegah maotna bisa dihindari alatan lax, teu mampuh atawa korupsi nyieun kaputusan kaamanan.

Cara séjén nyaéta wahyu whistleblower, investigasi kriminal sareng prosiding, investigasi Kongrés nganggo kakuatan sapina, sareng amandemen Undang-undang Kabebasan Informasi.

nu FAA ditipu ngasertipikasi pesawat.

Kaputusan Mahkamah Agung 2019 anu katelah Argus Leader ngamungkinkeun korporasi anu diatur sapertos Boeing sareng agénsi kaamanan féderal sapertos FAA pikeun ngajaga rusiah pengambilan kaputusan kaamanan sareng kebal tina ahli kaamanan mandiri atanapi panilitian umum.

"Terdakwa, Boeing, parantos ngaku yén éta ngahasilkeun pesawat anu ngagaduhan kaayaan anu teu aman anu janten cukang lantaranana karusakan kompensasi Penggugat disababkeun ku kacilakaan Ethiopian Airlines Flight 302," nyatakeun filing.

Boeing sacara eksplisit sapuk yén pilot henteu lepat.

Éta ogé ngaleungitkeun dua panyadia MAX: perusahaan anu ngawangun sensor serangan sudut jet sareng anu ngahasilkeun, pikeun spésifikasi Boeing, parangkat lunak kontrol penerbangan anu lepat.

Gerak éta kalebet naon anu disebut stipulasi - perjanjian anu mengikat dina prosés patempatan - anu ditandatanganan ku sadayana kecuali dua kulawarga.

Ketetapan ieu hartosna karusakan kompensasi pikeun tiap klaim individu bakal diputuskeun boh dina mediasi atanapi di pangadilan di Illionis, dimana kantor pusatna Boeing. Boeing satuju henteu nyobian maksa kulawarga luar negeri, seueur di Afrika, milarian karusakan di nagara asal, dimana karusakan bakal langkung handap.

Dina hiji pernyataan Rebo, Boeing nyatakeun yén perjanjian "ngidinan pihak-pihak pikeun museurkeun usahana pikeun nangtoskeun santunan anu pas pikeun tiap kulawarga."

"Boeing komitmen pikeun mastikeun yén sadaya kulawarga anu kaleungitan jalma anu dipikacinta dina kacilakaan éta sapinuhna sareng adil dikompensasi pikeun karugianana," pernyataan éta nambihan.

Naon anu ditampi ku Boeing tina perjanjian nyaéta pangaluaran eksplisit tina klaim naon waé pikeun karusakan hukuman sareng ngeureunkeun prosés panemuan hukum atanapi déposisi anu bakal milari bukti langkung seueur ngeunaan kasalahan Boeing.

"Juri moal ngadangu bukti ngeunaan masalah tanggung jawab," nyatakeun stipulasi. "Para pihak salajengna satuju yén euweuh bukti atawa argumen ngeunaan Karuksakan punitive bakal leres jadi subyek kapanggihna atawa ngaku".

Ralph Nader, advokat konsumen anu lami dikenal pikeun ngagunakeun hukum tort pikeun nahan korporasi, nyebat éta "patempatan anu aneh tanpa Boeing kedah ngajamin artos naon waé."

Tanggung jawab Boeing nyaéta anu paling caket kana pangakuan pinuh ku ngalepatkeun dua kacilakaan MAX anu maot anu nelasan 346 jalma: Penerbangan Lion Air JT 610 di Indonésia dina 2018, dituturkeun ngan langkung ti opat bulan saatos kacilakaan di Étiopia.

Sanajan kitu, eta masih ragrag pondok tina ngabejaan dunya persis naon nu lepat dina rarancang jeung sertifikasi tina MAX, kumaha kajadian jeung saha jawab.

Anu ngabalukarkeun duanana MAX kacilakaan éta aktivasina faulty tina software kontrol hiber anyar dina jet - nu Maneuvering Karakteristik Augmentation System, atawa MCAS - nu kapaksa duanana pesawat kana nosedive a.

Tapi perusahaan henteu kantos nampi sacara umum yén desain MCAS leres-leres cacad salaku disertipikasi, iwal ti nyatakeun yén éta desain sareng uji kedah langkung seueur ngeunaan kaahlian pilot has sareng waktos réaksi pilot - rumusan anu nunjukkeun sababaraha kasalahan dina pilot.

Boeing nyatakeun dina filing yén éta "henteu nganggap kasalahan Pilot (Kaptén), Co-Pilot (Perwira Kahiji) atanapi milarian kalalaian kontributor atanapi komparatif ngalawan aranjeunna."

Perjangjian nyatakeun yén pengacara pikeun kulawarga bakal diidinan ngagunakeun penemuan hukum pikeun ngaksés bahan sapertos data tina perékam penerbangan. Éta bakal ngamungkinkeun aranjeunna nyiptakeun animasi anu nunjukkeun naon anu dialami panumpang salami genep menit penerbangan pikeun ngagambarkeun teror sareng sangsara jalma anu maot.

Biaya finansial ahir pikeun Boeing moal diputuskeun salami sababaraha bulan. Sanajan kitu, wates nu pasatujuan nempatkeun dina klaim ngaleungitkeun hiji overhang kateupastian on pausahaan.

Kalayan kamungkinan panyingkepan langkung seueur ngeunaan kajahatan dina proses pengadilan anu ayeuna jauh, pamimpin Boeing tiasa ngantepkeun ka pengacara pikeun ngémutan jumlah kompensasi anu tepat nalika aranjeunna teras-terasan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment