Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema Warta Breaking Qatar tanggung jawab News kelestarian teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Maskapai penerbangan Qatar Airways munggaran anu gabung dina platform IATA CO2NNECT

Maskapai penerbangan Qatar Airways munggaran anu gabung dina platform IATA CO2NNECT.
Maskapai penerbangan Qatar Airways munggaran anu gabung dina platform IATA CO2NNECT.
Ditulis ku Harry Johnson

Proyék pilot diluncurkeun dina opat (4) rute, kalayan rencana pikeun ngalegaan ka jaringan kargo sanés langkung ti genep puluh (60) tujuan angkutan barang sareng langkung ti saratus opat puluh (140) tujuan panumpang sadunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Program éta netepkeun tonggak global pikeun dekarbonisasi angkutan udara.
  • Qatar Airways Cargo hoyong mingpin jalan dina nyumponan ekspektasi palanggan pikeun standar kelestarian lingkungan anu paling luhur.
  • Pilot ngagunakeun prakték pangalusna industri IATA pikeun ngitung émisi CO2 per kg angkutan barang.

Dina kerjasama sareng Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA), Qatar Airways Cargo, division angkutan barang tina Grup Qatar Airways, bakal jadi pamawa kargo munggaran pikeun gabung dina IATA CO2NNECT platform na nawiskeun solusi lingkungan ngaropéa pikeun klien na. Kuehne+Nagel, salah sahiji pangirim kargo terkemuka di dunya, bakal janten palanggan peluncuran pikeun platform éta, saluyu sareng komitmenna kana kelestarian. Pikeun nandaan kerjasama ieu, dina 01 Nopémber 2021 Qatar Airways Cargo ngoperasikeun kiriman angkutan udara nétral karbon munggaran ti Doha ka Frankfurt, Zaragoza, Liège sareng Paris.

Bab anyar program offsetting karbon sukarela ieu, diwangun dina payung IATA, ngadegkeun hiji milestone industri pikeun ngagancangkeun decarbonization of aviation tur ngamungkinkeun kiriman kargo hawa jadi karbon nétral ku nawarkeun hiji itungan karbon terpadu jeung solusi offset antara. Qatar Airways, shippers, sarta angkutan barang forwarders kayaning Kuehne+Nagel. Éta bakal masihan jaminan ka konsuménna yén sks anu dibeli pikeun ngimbangan émisi ieu tina proyék-proyék anu nyayogikeun pangurangan karbon anu diverifikasi sacara mandiri, ogé kauntungan lingkungan sareng sosial anu langkung ageung.

Proyék pilot diluncurkeun dina opat (4) rute, kalayan rencana pikeun ngalegaan ka jaringan kargo sanés langkung ti genep puluh (60) tujuan angkutan barang sareng langkung ti saratus opat puluh (140) tujuan panumpang sadunya. Pilot ngagunakeun hiji IATA prakték pangalusna industri keur ngitung émisi CO2 per kg angkutan barang. Kalayan program ieu, para nasabah kargo tiasa gampang ngimbangan émisi anu aya hubunganana sareng kiriman angkutan udara, salaku léngkah pikeun ngahontal komitmen kelestarian lingkunganana. Ngan diverifikasi, kualitas luhur sareng ICAO CORSIA (Carbon Offsetting and Reduction Scheme for International Aviation) anu cocog bakal dianggo.

Grup Qatar Airways Chief Executive, His Excellency Mr. Akbar Al Baker, ngadawuh: "Salaku Qatar Airways mimiti ngaluncurkeun program offset karbon na pikeun panumpang di 2020, kami gumbira ayeuna nawiskeun aranjeunna pilihan pikeun ngangkut kargo hawa dina CO.2 cara netral dina mangsa nu bakal datang. Qatar Airways Cargo sok aya di payuneun inisiatif industri. Kuring reueus kana usaha urang pikeun ngadukung industri penerbangan dina ngahontal target pangurangan émisi karbon anu ambisius.

Willie Walsh, IATADiréktur Jéndral, nyatakeun, "Target industri pikeun ngahontal émisi karbon bersih-enol ku 2050 lumaku pikeun panumpang sareng kargo. Éta ogé peryogi sadaya pamangku kapentingan dina industri pikeun gawé bareng sareng nangkeup solusi anu inovatif. Wilujeng ka Qatar Airways Cargo pikeun anu munggaran ngalaksanakeun CO2NNECT, sareng ka Kuehne+Nagel pikeun janten pelanggan peluncuran. Nalika dunya ngumpul pikeun rapat COP26 pikeun nguatkeun rencana pangurangan karbon global, peluncuran solusi offsetting ieu nunjukkeun komitmen urang di sakumna industri pikeun kargo hawa sustainable.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment