Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Israél Ngabobol Warta wartos jelema tanggung jawab News kelestarian teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Omega Drill Israél simulasi wabah galur COVID-19 anyar

Omega Drill Israél simulasi wabah galur COVID-19 anyar.
Omega Drill Israél simulasi wabah galur COVID-19 anyar.
Ditulis ku Harry Johnson

Dipuji salaku anu munggaran di dunya ku kantor Bennett, patandingan éta ningali kasiapan pikeun larangan anu bakal datang dina rapat sareng gerakan, karantina sareng kawijakan lockdown, ogé nguji pangawasan sareng peringatan anu bakal dikaluarkeun nalika varian anyar berkembang. Bor ogé nguji réspon rumah sakit, ogé kasiapan di séktor sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Simulasi éta diumumkeun dina Twitter ku Perdana Menteri Naftali Bennett Rebo.
  • Bennett rutin ngarujuk kana 'Omega galur' pikeun ngajelaskeun mutasi virus salajengna anu teu acan kapendak.
  • Latihan anu dipimpin ku menteri pertahanan sipil Israél lumangsung di kamar situasi di Pusat Manajemén Nasional di Yerusalem.

Pamaréntah Israél ngumumkeun peluncuran latihan latihan nasional dina format 'latihan tempur' pikeun ngira-ngira kesiapan nagara pikeun wabah poténsial galur anyar anu teu dipikanyaho tina virus COVID-19.

Israél's patih Naftali Bennett, anu sering ngarujuk kana mutasi virus anu salajengna, acan kapendak, salaku 'galur Omega', ngumumkeun latihan anu leres-leres disebat 'Omega drill' Rebo.

Latihan anu dipimpin ku menteri pertahanan sipil Israél lumangsung di kamar situasi di Pusat Manajemén Nasional di Yerusalem. Latihan éta nempatkeun lembaga nagara sareng lembaga pamaréntahan pikeun ningali naha aranjeunna tiasa ngatasi "varian COVID-19 anu maot."

Dipuji salaku anu munggaran di dunya ku kantor Bennett, patandingan éta ningali kasiapan pikeun larangan anu bakal datang dina rapat sareng gerakan, karantina sareng kawijakan lockdown, ogé nguji pangawasan sareng peringatan anu bakal dikaluarkeun nalika varian anyar berkembang. Bor ogé nguji réspon rumah sakit, ogé kasiapan di séktor sanés.

"Sanaos di sababaraha tempat di dunya, kaayaan koronavirus parah, Israél aman sareng aman," saur Bennett. "Pikeun ngajaga ieu, sareng neraskeun rutinitas sapopoé, urang kedah ngajaga ramo dina pulsa sareng nyiapkeun skenario naon waé."

nu patih muji IsraélTanggapan kana pandémik, nyatakeun yén nagara éta "dina bentuk anu saé" saatos ngéléhkeun gelombang inféksi kaopatna, nambahan yén éta "dina ambang ninggalkeun Delta [varian]."

Israél janten salah sahiji nagara pangheulana ngaluncurkeun skéma vaksin booster dina usum panas, dimimitian ku populasi anu langkung kolot sareng ngerjakeun kelompok umur anu sanés. Bennett muji skéma éta, nyatakeun yén Israél mangrupikeun "pelopor dosis katilu" ngalawan COVID. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment