Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Warta Breaking Hungaria wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik News Kawat Wisata

Ngajaga Seychelles Top of Mind di Hungaria

Seychelles di Hungaria
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Seychelles mastikeun yén éta tetep katingali sareng relevan pikeun sadaya wisatawan poténsial, nyandak promosi pariwisata na tina pos tujuan COVID-19 naék nalika ngahadiran roadshow Aviareps taunan di Hungaria dina ahir Oktober 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Tujuan Seychelles indit kabeh kaluar ka pasar kapuloan jeung mastikeun eta bakal salah sahiji tujuan trendiest pikeun Hungaria nganjang.
  2. Bagian kahiji tina workshop ieu runtuyan presentasi ku unggal exhibitor.
  3. Ieu dituturkeun ku format round-robin dimana pamilon kalibet dina 1-to-1 bisnis jeung exhibitors.

Roadshow éta mangrupikeun sababaraha acara fisik anu munggaran diteruskeun di CIS sareng daérah Éropa Wétan saatos pandémik nempatkeun perjalanan dunya dina tuur pikeun kalolobaan dua taun ka pengker.

Babarengan sareng sababaraha 15 paméran sanésna anu kalebet tujuan sapertos Thailand, Kroasia, Monténégro sareng Jamaika, Pariwisata Seychelles sadayana kaluar pikeun pasar kapuloan sareng mastikeun yén éta bakal janten salah sahiji tujuan anu paling trendi pikeun didatangan Hungaria dina sababaraha bulan ka hareup sareng taun 2022.

Tujuanana diwakilan di opat kota Hungaria Budapest, Gyor, Debrecen sareng Szeged ku Diréktur Pariwisata Seychelles pikeun Rusia, CIS sareng Éropa Wétan, Lena Hoareau, sareng Anna Butler-Payette, Managing Director of DMC lokal 7° South. Ti kota ka kota, aranjeunna ngawartoskeun pamilon kumaha Seychelles tetep tujuan anu aman sareng pantes pikeun perjalanan, siap ngabagéakeun deui nu datang.

Bagian kahiji tina workshop éta runtuyan presentasi ku unggal exhibitor dituturkeun ku format round-robin dimana pamilon kalibet dina 1-to-1 bisnis jeung exhibitors.

Diomongkeun saatos roadshow, Ny Hoareau nyarios yén masih aya minat anu ageung pikeun tujuan éta sareng seueur operator wisata mastikeun yén aranjeunna parantos ngajual sababaraha liburan ka Seychelles pikeun sasih bulan. Aranjeunna ogé parantos nampi seueur patarosan sanés anu berpotensi janten pesenan anu teguh, nimbangkeun aranjeunna ayeuna langkung terang ngeunaan kaayaan perjalanan sareng kaayaan di tujuan.

Hiji pamilon anu khusus anu ngumbara ka Seychelles sababaraha bulan kapengker pikeun kawinan sareng bulan madu, ogé nyarioskeun pangalamanana ngeunaan kumaha anjeunna karasa yén tujuan éta mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun pasangan sareng wisatawan anu sanés nyobian kabur COVID-19 sareng usum tiris anu bakal datang.

"Masih aya minat anu ageung pikeun tujuan anu janten tambah ageung pikeun kami. Biasana jalma ngarasa horéam ngarambat ka mana waé upami aranjeunna henteu gaduh inpormasi anu leres, janten kami mastikeun yén aranjeunna ngartos yén sanaos norma énggal, Seychelles tetep janten salah sahiji tujuan anu paling aman pikeun ngarambat sareng nawiskeun repot-gratis. pangalaman,” Ny Hoareau ngajelaskeun.

Anjeunna nambihan yén sanaos seueur tujuan gaduh syarat éntri anu ketat, sapertos karantina wajib nalika sumping atanapi ngulang tés PCR saatos sababaraha dinten, Seychelles nawiskeun pangalaman anu lancar anu kedah janten faktor kaputusan utama pikeun saha waé anu ngarencanakeun liburan di luar negeri.

"Para wisatawan milarian tempat anu nyaman pikeun ngarambat dimana aranjeunna tiasa nyéépkeun liburan tanpa ancaman COVID-19. Salah sahiji USP anu paling kuat ayeuna nyaéta persis

Éta - kami nawiskeun tempat anu aman pikeun para wisatawan anu ngagaduhan sakedik larangan supados aranjeunna tiasa liburan kalayan kanyamanan sareng katenangan pikiran.

Diomongkeun ngeunaan partisipasi Seychelles 'dina roadshow Hungaria sarta acara lianna datang nepi salaku acara dagang fisik laun neruskeun, Diréktur Jéndral Pariwisata Seychelles, Ny Bernadette Willemin ceuk,

"Masih aya waktos anu teu pasti kalayan larangan anu kantos robih, tapi jalma-jalma hoyong pisan ngarambat deui sareng kami, salaku tujuan, kedah mastikeun yén nalika aranjeunna ngalakukeun, Seychelles aya dina puncak pikiranna."

Ny Willemin nambihan, "Acara maya parantos ngabantosan pisan pikeun ngajaga tujuan anu katingali nalika puncak pandémik, tapi, para profesional perdagangan perjalanan ayeuna nuju jalan deui pikeun neruskeun bisnis. Pariwisata Seychelles kedah mastikeun yén éta hadir dina acara internasional anu penting supados henteu kaleungitan bisnis sareng yén tujuan éta tetep katingali sareng relevan sabab langkung seueur tujuan muka watesna pikeun pariwisata internasional.

Taun 2019, tujuan pulo éta nampi 3,721 sémah Hungaria sareng 1,629 ti Maret 2021 dugi ka 31 Oktober 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment