Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

IMEX Amérika: Saé Pikeun Balik deui!

IMEX America 2021 Tutup Konférénsi Pencét
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Saatos minggu sibuk diartikeun ku rarasaan overwhelming tina "éta alus mun balik deui," Pupuhu IMEX Ray Bloom jeung CEO Carina Bauer ngagabung dina podium tina konferensi pers nutup IMEX America ku Steve Hill, CEO sarta Présidén LVCVA; Paul VanDeventer, Présidén jeung CEO MPI; jeung Stephanie Glanzer, Kapala Penjualan Officer & Wakil Présidén Senior di MGM Resorts International.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Langkung ti 3,300 pembeli hadir di IMEX America minggu ieu sareng seuseueurna aranjeunna janten pembeli.
  2. Acara di Mandalay Bay di Las Vegas nempo leuwih 2,200 exhibiting pausahaan ngalambangkeun leuwih 200 nagara.
  3. Aya sakitar 50,000 janjian anu dilakukeun kalayan eupan balik anu nunjukkeun yén acara éta ngahasilkeun usaha anu kuat pikeun paméran.

Ray nandaan édisi ka-10 tina IMEX Amérika kalawan recap tradisional na statistik bisnis ti saminggu: "Leuwih ti 3,300 pembeli aya di dieu minggu ieu, seuseueurna aranjeunna hosted pembeli. Urang ogé ngagaduhan langkung ti 2,200 perusahaan anu ngalambangkeun 200 nagara langkung. Pasini sakitar 50,000 sareng eupan balik nunjukkeun yén aranjeunna ngahasilkeun usaha anu kuat pikeun paméran. Ogé kasohor nyaéta kualitas bisnis sareng RFP anu asalna tina pasini walk-up ku pembeli anu hadir.

Carina ngalegaan kana paménta bisnis nunjukkeun salila saminggu. "Éta ngagentos manah sareng bungah ngadangu seueur carita anu balik deui. London & Partners, réréncangan urang di dieu dinten ayeuna, LVCVA, sareng puluhan deui, kalebet grup hotél sapertos Mandarin Oriental, sadayana parantos ngalaporkeun saluran pipa bisnis anu kuat dugi ka Q3 taun payun sareng ka 2025. Minggu IMEX ieu masihan urang sadayana alesan pikeun percanten ka masa depan industri urang cerah ".

Wanda di kamar éta optimis sabab unggal anggota panel ngabagi carita suksés sareng ngahormatan kana kasabaran sareng adaptasi industri acara bisnis global, sapertos anu ditunjukkeun di IMEX America ku skala sareng ruang lingkup acara taun ieu saatos caket dua. taun shutdown industri.

Inovasi sareng inisiatif

Sakumaha biasa, IMEX America nawiskeun kabeungharan inisiatif sareng kasempetan salian pikeun nyanghareupan bisnis. Minggu ieu aranjeunna kalebet langkung ti 200 sesi pendidikan, lagu pendidikan énggal, People & Planet Village énggal kalayan bar jus buah sareng sayuran "misfit" ditambah sesi kelestarian, Area Terapi Tech, sareng program kesejahteraan sapopoé anu nampilkeun #IMEXrun tradisional dina Rebo isuk.

Ahli sareng panyatur kelas dunya, pendidikan spesialis pikeun perusahaan, sareng asosiasi sareng eksekutif agénsi, sareng bengkel sareng program pikeun mahasiswa sareng dosen, topped off minggu reuni sibuk.

Carina nyimpulkeun: "Sapertos seueur anjeun, tim kami damel panjang sareng keras pikeun ngajantenkeun IMEX America 2021. Kami ngaraos terang yén anjeun ningali, ngantosan sareng daék kana kahirupan sabab éta hartosna pisan pikeun industri global urang. Kami moal tiasa ngalakukeun tanpa anjeun. Langkung pentingna kami ngalakukeun éta pikeun anjeun sabab kami yakin pisan kana nilai ékonomi sareng dampak positif industri ieu di sakumna dunya. Minggu ieu parantos nunjukkeun yén - sacara koléktif - urang balik deui, sareng urang balik deui kana bisnis. Sanaos anjeun henteu aya di kamar, kami terang anjeun ngaraosan ti kajauhan.

Tanggal pikeun IMEX America 2022 dikonfirmasi tanggal 11 - 13 Oktober, sareng Smart Monday, didamel ku MPI dina 10 Oktober.

eTurboNews mangrupikeun mitra média pikeun IMEX Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment