Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Vaksin COVID-19 Generasi Anyar Anyar

Ditulis ku jelema nu nyunting

Jiangsu Recbio Technology Co., Ltd. ("Recbio"), perusahaan biofarmaseutik anu museurkeun kana panalungtikan, pamekaran sareng komersialisasi vaksin inovatif anu tiasa ngatasi panyakit anu umum kalayan beban anu ageung, dinten ayeuna ngumumkeun hasil awal anu positif ti first-in-human (FIH). ) percobaan ReCOV, generasi anyar, rekombinan dua-komponén vaksin subunit COVID-19. Gemblengna, data awal nunjukkeun yén ReCOV ditolerir saé sareng nunjukkeun profil kaamanan anu saé. 20μg ReCOV ngainduksi titer luhur antibodi nétralisasi anti-SARS-CoV-2, kalayan tingkat sahenteuna sabanding sareng data anu diterbitkeun sareng vaksin mRNA, ngaramalkeun poténsi ReCOV anu ngajangjikeun dina nyegah panyakit anu disababkeun ku SARS-COV-2.

Nyitak Friendly, PDF & Email

         

"Kami didorong ku profil kaamanan awal sareng imunogenisitas ReCOV dina uji coba FIH ieu," saur Dr. Liu Yong, Pupuhu sareng Manajer Umum. "Vaksin prophylactic masih mangrupikeun cara anu paling efektif pikeun nyegah inféksi SARS-CoV-2 sareng ngontrol pandém global. Kami ngarepkeun nyayogikeun vaksin COVID-19 generasi salajengna kalayan poténsi kasalametan, efficacy sareng aksésibilitas, sareng bakal ngamajukeun ReCOV kana panilitian klinis anu langkung ageung enggal pikeun ngevaluasi khasiat sareng kasalametanna.

Uji coba FIH anu lumangsung ieu mangrupikeun kajian acak, buta ganda, dikontrol plasebo pikeun ngevaluasi kasalametan, réaktogenisitas, sareng immunogenicity tina 2 dosis naek ReCOV, nalika dikaluarkeun salaku 2 suntikan intramuskular (kalayan 21 dinten) dina subjek anu séhat. Dinten Recbio ngalaporkeun data kasalametan parsial, réaktogenisitas sareng immunogenicity pikeun Cohort 1 (dewasa ngora / ReCOV 20μg).

Cohort ieu ngadaptarkeun 25 pamilon anu umurna 18 dugi ka 55 taun. Dina uji coba, titer nétralisasi antibodi geometric mean (GMTs) SARS-Cov-2 dirobih kana unit WHO / NIBSC IU / mL pikeun ngabandingkeun nétralisasi titer antibodi sareng vaksin anu seueur dianggo. Recbio nampi GMT 1643.2 IU/mL pikeun nétralisasi antibodi dina 14 dinten saatos dua dosis ReCOV, kalayan tingkat seropositif (SPR) sareng tingkat serokonversi (SCR) salaku 100%, nunjukkeun efficacy ReCOV anu ngajangjikeun dina nyegah SARS-COV-2. kasakit induksi. Antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 dilakukeun ku laboratorium pusat panilitian (360Biolabs). Numutkeun kana panilitian pra-cetak anyar1, GMT antibodi nétralisasi SARSCoV-2 nyaéta 1404.16 IU / mL sareng 928.75 IU / mL 14 dinten saatos dua dosis pikeun vaksin mRNA Moderna sareng BioNTech / Pfizer mRNA, masing-masing.

Utamana, dumasar kana plasma manusa pooled ti penderita convalescent, standar internasional WHO (kaasup 20/136, disadiakeun ku National Institute for Biological Standards and Control [NIBSC]) ieu loba dipaké pikeun calibrate téhnik diagnostik béda.

Samentara éta, data immunogenicity sélular némbongkeun yén ReCOV bisa ngainduksi réspon sél CD4 + T antigen-spésifik dina sawawa ngora, reflecting dina produksi IFN-γ jeung IL-2, trend atra arah phenotype Th1 dititénan kalayan tingkat puncak Th1 cytokines dideteksi dina. Dinten 36 (14 dinten saatos vaksinasi ka-2).

ReCOV umumna ditolerir saé kalayan profil kaamanan sareng kasabaran anu saé. Mayoritas acara ngarugikeun éta hampang dina severity. Henteu aya SAE atanapi TEAE anu nyababkeun pareum awal, henteu aya tanda-tanda vital anu teu normal / hasil uji laboratorium anu signifikan sacara klinis.

Recbio ngembangkeun tilu platform téknologi canggih pikeun pangembangan adjuvant novel, rékayasa protéin sareng évaluasi imunologis. Dirojong ku platform ieu, Recbio terus manggihan tur ngamekarkeun suite pinuh ku calon vaksin inovatif, kayaning HPV generasi saterusna, herpes zoster jeung vaksin Flu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment

1 Comment

  • Cik Linda,
    Anjeun moal ngabayangkeun sabaraha tulisan anjeun masihan harepan ka jalma sapertos kuring sareng nagara kuring, ayana di tungtung dunya. Kami kaleungitan harepan naha urang bakal kaluar tina torowongan ngeunaan wabah Covid ieu. Linda bu, anjeun teu kurang ti utusan Allah. Gusti ngajaga anjeun, kulawarga sareng nagara anjeun ogé aman.