Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Saringan Kanker Prostat: Lalaki, Waktosna Ayeuna

Ditulis ku jelema nu nyunting

Nopémber mangrupikeun waktos kanggo sadaya lalaki, kalebet para veteran, pikeun ngawas kaséhatanana. HALO Diagnostics, panaratas dina deteksi jeung pengobatan kanker prostat, ngadesek lalaki 45+ pikeun meunangkeun screenings prostat rutin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kira-kira 250,000 lalaki bakal didiagnosa kanker prostat unggal taun[1] - kira-kira 11,000 jalma anu didiagnosis aya dina sistem Administrasi Kaséhatan Veteran nyalira.[2]

"Screening ngirangan tingkat kematian tina kanker prostat ku 25-30%," saur Dr. John Feller, Samaun sareng Kapala Perwira Médis di HALO Diagnostics.

Dr Feller nyarankeun yén vets mantuan silih inget pentingna screenings prostat pikeun lalaki 50-75 taun (40-45 taun pikeun lalaki-resiko tinggi). Anjeunna nambihan, "Miara para veteran sok ngingetkeun kuring ngeunaan rasa komunitas anu jero sareng tujuan anu dibagikeun ku sadaya para veteran."

Michael Crosby, CEO Yayasan Kasadaran Kanker Prostat Veteran sareng salah sahiji pasien Dr. Feller, nyarios, "Kapercayaan anu diwangun antara anggota jasa bersenjata mangrupikeun hal anu sesah diukur."

Crosby nambihan, "Jieun janjian sareng dokter perawatan primér anjeun pikeun fisik taunan, kalebet tes getih kanker prostat, ujian rectal digital, sareng diskusi ngeunaan masalah kanker prostat."

Kenging Disaring

HALO Diagnostics nawiskeun saringan prostat di situs HALO di Indian Wells, California, sareng Pusat Laser Prostat HALO di Houston, Texas.

Screenings ngawengku:

• Test PSA: Dianjurkeun pikeun sakabéh lalaki 50+ jeung lalaki 45+ jeung sajarah kulawarga kanker prostat.  

• Multiparametric Magnetic Resonance Imaging (mpMRI): mpMRIs mangrupakeun alat screening canggih kalawan akurasi gede tur aranjeunna ngabedakeun antara kangker agrésif jeung slow-tumuwuh.

• Biopsi Cair: Hiji tés cikiih assessing résiko lalaki ngabogaan klinis signifikan atawa kanker prostat-grade tinggi. Dipaké saméméh hiji mpMRI sarta saméméh biopsy. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment