Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Jérman Ngabobol Warta Rapat Berita Industri rapat wartos jelema News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Saluareun Zoom: IMEX America ngadamel rapat pribadi deui

Nyitak Friendly, PDF & Email

Las Vegas nyetél tren global anyar minggu ieu sareng IMEX nuju jalan ka dibuka deui global industri MICE. Rapat, acara dagang sareng insentif deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email

IMEX AMERICA 2021 nyangking rapat-rapat deui ka dunya.

A reueus, tapi hina Ray Bloom, pupuhu IMEX Grup ngumumkeun kacindekan tina 10. IMEX America di Mandalay Bay Hotel Convention Center.

IMEX Amérika lumangsung 8-11 Nopémber.

Kajadian anu sibuk, acara global, sareng indikasi anu kuat, yén rapat sareng konvénsi pribadi deui saatos COVID-19.

Dangukeun konferensi pers, ka sadaya nomer sareng statistik sareng pernyataan maju pikeun industri rapat global.

Ray Bloom ngawartoskeun eTurboNews, IMEX ayeuna pinuh speed maju Nyiapkeun pikeun acara dagang IMEX 20th na di Frankfurt, Jérman taun hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment