Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan raramean News Kaséhatan Hak Asasi manusa wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Frontman KISS Gene Simmons: Anti-vaxxer mangrupikeun musuh!

Frontman KISS Gene Simmons: Anti-vaxxer mangrupikeun musuh!
Frontman KISS Gene Simmons: Anti-vaxxer mangrupikeun musuh!
Ditulis ku Harry Johnson

Jalma anu nolak ayana COVID-19 sareng daék nyebarkeun virus éta jahat, "musuh" anu kedah dikenalkeun sareng kakeunaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jalma anu ngahaja ngalaan jalma sanés kana résiko COVID-10 nyaéta 'jahat'.
  • Anjeun teu diidinan nginféksi saha waé kusabab anjeun nganggap yén anjeun ngagaduhan hak anu delusional.
  • Ucapan Simmons mangrupikeun salah sahiji anu pang anyarna ti kubu selebriti anu ngahirupkeun vaksin vaksin.

Gene Simmons, frontman grup rock legendaris nyium, nyerang ka anti-vaxxers anu terang-terasan ngalaan jalma sanés kana résiko inféksi COVID-19. 

Jalma anu nolak ayana COVID-19 sareng daék nyebarkeun virus éta jahat, saur Simmons, nyebat anti-vaxxers "musuh" anu kedah dikenalkeun sareng kakeunaan.

"Anjeun teu diidinan nginféksi saha waé kusabab anjeun nganggap anjeun ngagaduhan hak anu delusional," nyium ceuk frontman.

Masalahna muncul dina 'TalkShopLive' nalika Simmons ngabahas ngeunaan 'KISS Kruise' panganyarna sareng kumaha fans anu hoyong ilubiung dina hiji ayeuna diperyogikeun. divaksinasi. Cenah mah béda ti aturan anu merlukeun strapping on seatbelt atawa teu ngaroko dina wangunan.

Hal-hal sapertos kitu diamanatkeun "sanes kusabab aranjeunna hoyong ngahapus hak anjeun - éta kusabab sesa urang benci. Kami henteu hoyong bau haseup anjeun, ”saur Simmons.

"Kuring henteu hoyong nangkep panyakit anjeun," saur penghibur umur 72 taun. "Kuring henteu hoyong ngabahayakeun kahirupan kuring ngan kusabab anjeun hoyong ngaliwat lampu beureum."

Anjeunna ngusulkeun yén jalma anu nolak vaksin kudu "diidentipikasi sarta dibawa kaluar ka buka".

"Nyaho saha babaturan anjeun ku sabaraha aranjeunna paduli ka anjeun. Éta kalebet COVID-19, ”saur Simmons. "Upami anjeun daék leumpang di antara urang anu teu divaksinasi, anjeun mangrupikeun musuh."

Ucapan Simmons mangrupikeun salah sahiji anu pang anyarna anu datang ti kubu selebriti anu ngahirupkeun vaksin vaksin. Host TV Inggris anu terang-terangan Piers Morgan ngabeledug aranjeunna dina dinten Jumaah salaku "kebat anu teu aya tulang tonggong" anu henteu pantes pikeun karuhun heroikna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Abdi sanés anti-vaxxer. Najan kitu, kuring pikir Mr Simmons pikiran misplaced. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun batur musuh, musuh nyaéta jalma-jalma anu teu boga akal anu nuju divaksinasi tanpa ngalaksanakeun panalungtikan sorangan sareng ngalakukeunana ngan kusabab aranjeunna nyarios kedahna. Covid tiasa dicegah pisan ku cara ngajaga tingkat vitamin D anu nyukupan. Buktina aya pikeun saha waé anu hoyong milarian éta. Éta ogé katingalina yén sadaya sabab maotna langkung luhur pikeun anu divaksinasi tibatan anu henteu divaksinasi. Sareng tungtungna vaksin henteu masihan anjeun kekebalan. Janten anjeun tiasa katépaan sareng nyebarkeun éta ka jalma sanés sareng ieu anu kajantenan.