Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema tanggung jawab kasalametan teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Boeing settles MAX kasus sipil tapi FlyersRights litigation terus

Boeing settles MAX kasus sipil tapi FlyersRights litigation terus.
Boeing settles MAX kasus sipil tapi FlyersRights litigation terus.
Ditulis ku Harry Johnson

Kacilakaan ET302, sareng kacilakaan Lion Air Flight 610, langkung ti opat bulan sateuacanna, nelasan 357 jiwa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • FlyersRights.org neruskeun litigation na, dirojong ku ahli kaamanan aviation bebas.
  • Tujuan tina litigation FlyersRights nyaéta pikeun maksa FAA ngaleupaskeun rinci fix MAX sareng uji penerbangan. 
  • FlyersRights.org litigation ngalawan Boeing bakal jadi salah sahiji ti saeutik cara pikeun ngahontal bebeneran jeung akuntabilitas pikeun kacilakaan 737 MAX.

Boeing parantos ngabéréskeun kasus sipilna sareng sadayana kecuali dua kulawarga korban kacilakaan Ethiopian Airlines Flight 302 Boeing 737 MAX dina 10 Maret 2019. Kacilakaan ET302, sareng kacilakaan Lion Air Flight 610, langkung ti opat bulan sateuacana. , maéhan 357 jiwa.  

FlyersRights.org, kumaha oge, terus litigation na, dirojong ku ahli kaamanan bebas, pikeun compel FAA ngaleupaskeun rinci fix MAX sarta nguji hiber. FAA, di Boeing's behest, geus diteundeun rusiah sadaya data patali jeung MAX handapeun klaim Rahasia dagang, notwithstanding Boeing sarta sababaraha janji FAA ngeunaan transparansi pinuh.

Boeing geus ngaku liability pikeun Karuksakan compensatory disababkeun ku Ethiopian Airlines Flight 302 kacilakaan, sarta kulawarga korban 'bisa ngudag Karuksakan compensatory di Illionis. Nanging, perjanjian éta ngalarang karusakan hukuman, karusakan anu bakal ngahukum Boeing pikeun kalakuan anu parah sareng bakal ngahalangan Boeing sareng anu sanésna tina kabiasaan sapertos kitu di hareup. 

“Patempatan ieu hartosna yén FlyersRights.org litigation ngalawan Boeing bakal salah sahiji ti saeutik cara pikeun ngahontal bebeneran jeung akuntabilitas pikeun 737 MAX kacilakaan, "catet Paul Hudson, Présidén FlyersRights.org. "Ku ngahindarkeun panemuan sareng déposisi dina kasus sipil ieu salian ti ngahindarkeun percobaan kriminal sareng denda anu signifikan dina perjanjianna sareng pamaréntah féderal, Boeing sajauh ieu lolos kalayan ngan ukur nyabok pigeulang dibandingkeun ukuran perusahaan sareng ageungna. tina kasalahanana."

Utamana, Boeing ngaharepkeun tiasa ngahindarkeun titipan CEO David Calhoun, tilas CEO Dennis Muilenburg, sareng karyawan sanés. Boeing satuju kana perjanjian penuntutan anu ditunda sareng Departemen Kaadilan dina Januari 2021, mayar denda $ 244 juta tapi henteu ngaku kasalahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment