Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News wartos tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Yayasan Sendal Mereun Harepan Anyar di Jamaika

Sendal Yayasan mereun Hope
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Yayasan Sendal percaya yén aksi harepan inspirasi mangrupikeun kakuatan anu tiasa mindahkeun gunung. Harepan, dina wangun pangbasajanna, tiasa mere ilham aksi jeung kakuatan sarta positif ngarobah intelek jeung émosi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Yayasan nyaéta organisasi nirlaba anu diluncurkeun dina Maret 2009 pikeun ngabantosan Sendal Resorts International pikeun ngajantenkeun bédana di Karibia.
  2. Sadaya biaya anu aya hubunganana sareng administrasi sareng manajemén dirojong ku Sandals International.
  3. 100% tina unggal dolar anu disumbangkeun langsung nuju ngabiayaan inisiatif anu dampak sareng bermakna dina widang pendidikan, komunitas sareng lingkungan.

Aya proyék Yayasan Sendal sapanjang pulo dimana sendal perenahna. Dinten ieu, urang difokuskeun naon harepan geus diideuan di Jamaika.

Proyék di Jamaika

Yayasan Sendal parantos ngalaksanakeun sareng ngadukung proyék sareng inisiatif anu ngadukung pangwangunan komunitas lokal, paningkatan program pendidikan sareng pelestarian lingkungan di Jamaika.

Flanker Peace & Kaadilan Center

Yayasan Sendal damel di komunitas jero kota Flanker kalayan sakitar 300 mahasiswa anu nganggo Pusat Kaadilan unggal bulan. Program Afterschool Care and Extended Support (ACES) diwanohkeun ku Sandals Foundation pikeun mastikeun lingkungan anu aman, terstruktur dimana pamuda anu résiko tina komunitas tiasa nyandak kauntungan tina konseling sareng bimbingan khusus, dukungan anu dipandu ku padamelan sakola sareng tugasna, sareng partisipasi dina kagiatan soré diawaskeun nu ajak kabiasaan sosial positif.

Program Sendal/Flanker Training and Recruitment Tier parantos nyayogikeun padamelan sareng beasiswa, ngayakeun pameran kaséhatan, sareng ngamajukeun paningkatan literasi.

Hébat Bentuk Dental & Program Perawatan Panon

Unggal taun daptar sukarelawan ngawengku ophthalmologists, optometrists, opticians, technicians optik, perawat, sarta sukarelawan profésional non-perawatan panon ti Amérika Serikat jeung Kanada pikeun ilubiung dina klinik minggu-lila dimungkinkeun ngaliwatan partnerships jeung Yayasan Sendal jeung lokal lianna. mitra.

iCARE ogé parantos gawé bareng sareng Rumah Sakit Daerah Cornwall pikeun ngalaksanakeun dugi ka 50 operasi katarak gratis kanggo anu paling peryogi.

Kalawan babarengan, program Great Shape Dental and Eye Care parantos mangaruhan langkung ti 150,000 urang di Jamaika.

Sanctuaries Kelautan

Yayasan Sendal dina gawé bareng sareng Kementrian Pertanian sareng Perikanan, ngajalankeun sareng ngokolakeun dua tempat suci laut di Jamaika - Boscobel sareng Whitehouse Marine Sanctuary.

The sanctuaries laut mantuan pikeun ngaronjatkeun stock lauk dina nurunna perikanan Jamaika, kitu ogé ngadidik ngeunaan nilai pelestarian kahirupan laut jeung mata pencaharian pamayang lokal.

The Boscobel Sanctuary geus pinuh operasional saprak Méi 2013 kalawan paningkatan 333% dina biomassa lauk di 2015. Whitehouse Marine Sanctuary geus pinuh operasional saprak Méi 2015.

Pelestarian Penyu

Pikeun proyék ieu sustainable, Yayasan Sendal ngagagas sababaraha kampanye atikan pikeun datang, anggota tim, jeung barudak sakola pikeun maranéhanana ngarti pentingna konservasi kuya jeung peran unggal jalma muterkeun. Sajaba ti éta, anggota tim ogé geus dididik dina naon maranéhna kudu ngalakukeun lamun kuya endog dina salah sahiji Sendal atawa Beaches Resorts sipat.

Sémah di wewengkon Ocho Rios bisa ilubiung dina tur kuya dimana maranéhna bisa didatangan pantai Gibraltar sarta diajar ngeunaan kuya laut jeung orok kuya laut ogé lalajo aranjeunna balik ka laut.

Pabinihan Karang

Sandals Foundations gawé bareng CARIBSAVE, Coral Restoration Foundation, sareng masarakat ramah Bluefield's Fisherman pikeun ngawangun dua pabinihan karang di Jamaika dina sanctuary laut teluk Bluefield sareng sanctuary laut Boscobel. Kalawan babarengan ieu nurseries karang tumuwuh leuwih 3,000 potongan karang per taun. Pabinihan karang Boscobel anu dikelola ku Yayasan Sendal parantos melak langkung ti 700 potongan karang.

Liputan karang di Karibia parantos turun dugi ka 90%. Pabinihan karang ngabantosan mulangkeun cakupan karang ku cara ngembang karang anu séhat, gancang-tumuwuh sareng penanaman deui kana struktur karang. Ieu mantuan nyadiakeun habitat pikeun kahirupan laut ogé mantuan ngajaga basisir tina erosi.

Proyék Sprout

Yayasan Sendal parantos ngalaksanakeun proyék stimulasi awal anu judulna Project Sprout. Proyék ieu didamel pikeun ngaréspon kana kabutuhan intervensi awal dina tingkat dasar sistem pendidikan anu bakal nyegah atanapi ngalereskeun kesiapan murid anu teu cekap.

Ngaliwatan interventions sasaran, kualitas guru, sarta perbaikan efektivitas, kaahlian parenting anu strengthened jeung kagiatan basis sakola anu kalibet di imah, enhancing lingkungan diajar. Sprout nargétkeun murid umur 3-5 taun sareng aktip di lima sakola: Leanora Morris Basic, Culloden ECI, Seville Golden Pre-School, King's Primary, sareng Moneague Teachers College Basic School.

West Tungtung Orok Sakola

Yayasan Sendal dina gawé bareng sareng CHASE Fund parantos gawé bareng pikeun ngabiayaan pangwangunan West End Infant School di Negril, Westmoreland. Inisiatif ieu mangrupikeun produk tina pangakuan Yayasan Sendal ngeunaan kabutuhan lembaga pikeun ngadukung Pendidikan Anak Usia Dini (PAUD).

Wangunan West End Infant School mangrupikeun proyék anu disayogikeun ku Kementrian Pendidikan (MOE) anu ngémutan masalah perbaikan infrastruktur, rohangan anu nyukupan sareng kasalametan barudak di ruang kelas, sareng kabutuhan pikeun ningkatkeun kamampuan pedagogis di kalangan guru daérah.

Sakola Orok anu réngsé bakal nyayogikeun kasempetan pikeun murangkalih umur 3-6 di sareng di sekitar komunitas éta pikeun ngaksés pendidikan PAUD anu berkualitas dina lingkungan diajar anu ngadukung.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment

1 Comment