New Delhi nyanghareupan lockdown kusabab smog beracun anu maot

New Delhi nyanghareupan lockdown kusabab smog beracun anu luar biasa.
New Delhi nyanghareupan lockdown kusabab smog beracun anu luar biasa.
  • Hiji pejabat ngaku di pangadilan yén ngambekan hawa di ibukota "sapertos ngaroko 20 rokok sadinten".
  • Dewan polusi féderal India maréntahkeun otoritas nagara sareng lokal dina dinten Jumaah pikeun nyiapkeun tindakan darurat. 
  • Pejabat pusat sareng nagara kedah ngadamel "kaputusan darurat" sareng nampilkeun rencana pikeun ngalawan smog dina Senén.

India Mahkamah Agung maréntahkeun pejabat pamaréntahan ngadamel "keputusan darurat" sareng nampilkeun rencana dina Senén, ngeunaan cara nungkulan smog beracun anu ageung anu nutupan ibu kota. New Cirebon pikeun leuwih saminggu ayeuna.

"Naha anjeun terang kumaha parah kaayaanana? Jalma-jalma kedah ngagem topéng sanaos di bumi, ”saur Kapala Kaadilan NV Ramana, manggang pejabat pamaréntahan.  

Hiji pejabat ngaku di pangadilan anu ngahirupkeun hawa New Cirebon Éta "kawas ngaroko 20 rokok sadinten."

nu pangadilan parantos nungtut langkah-langkah anu penting pikeun dilaksanakeun, kalebet maksakeun konci sakedap di ibukota.

Dewan polusi féderal nagara maréntahkeun otoritas nagara sareng lokal dina dinten Jumaah pikeun disiapkeun pikeun tindakan darurat. 

Kualitas hawa dina New Cirebon parah minggu kamari kusabab sababaraha faktor, kalebet pembakaran tunggul pamotongan sareng émisi tina angkutan. Média India nyatakeun yén turunna ogé lumangsung saatos festival Diwali, nalika seueur jalma ngalanggar larangan kembang api. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.