Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema tanggung jawab News kelestarian teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna

Airbus: 39,000 pesawat anyar, 550,000 pilot anyar diperlukeun ku 2040

Airbus: 39,000 pesawat anyar, 550,000 pilot anyar diperlukeun ku 2040.
Ditulis ku Harry Johnson

Pangsiun pesawat heubeul pikeun ngagancangkeun, paménta progressively leuwih didorong ku ngagantian, ngarojong tujuan decarbonization industri urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Paménta pikeun angkutan udara bakal terus ningkat, didorong ku GDP, naékna kelas menengah sareng kahayang pikeun ngajalajah sareng nyambungkeun.
  • Perbaikan anu terus-terusan dina efisiensi armada, bahan bakar anu lestari, operasi sareng téknologi propulsi bakal ngamungkinkeun sektor 2050 net-nol tujuan.
  • Peryogikeun langkung ti 550,000 pilot énggal sareng langkung ti 710,000 teknisi anu terampil salami 20 taun ka hareup.

Dina 20 taun ka hareup, Airbus prédiksi paménta pikeun angkutan udara ka progressively mindahkeun tina tumuwuhna armada kana pangsiun gancangan heubeul, pesawat kirang-hemat bahan bakar, hasilna merlukeun sababaraha 39,000 anyar-ngawangun panumpang na freighter pesawat, 15,250 ieu pikeun ngagantian. Hasilna, ku 2040, seuseueurna pesawat komersial anu beroperasi bakal janten generasi pang anyarna, naék tina 13% ayeuna, sacara signifikan ningkatkeun efisiensi CO2 tina armada pesawat komersial di dunya. Mangpaat ékonomi tina penerbangan ngalegaan saluareun séktor, nyumbang sakitar 4% kana GDP global taunan sareng ngadukung sababaraha 90 juta padamelan di dunya.

Sanaos kaleungitan ampir dua taun kamekaran salami periode COVID, lalu lintas panumpang parantos nunjukkeun daya tahanna sareng disetél pikeun nyambungkeun deui kana pertumbuhan taunan 3.9% per taun, didorong ku ngembangna ékonomi sareng perdagangan di sakumna dunya kalebet pariwisata. Kelas menengah, anu paling dipikaresep ngapung, bakal ningkat jumlahna ku dua milyar jalma dugi ka 63% tina populasi sadunya. Pertumbuhan lalu lintas panggancangna bakal aya di Asia sareng Cina domestik janten pasar panggedéna.

Paménta pikeun pesawat énggal bakal kalebet sakitar 29,700 pesawat leutik sapertos A220 sareng A320 Families, ogé sakitar 5,300 dina kategori pesawat Medium sapertos A321XLR sareng A330neo. Dina bagean ageung, katutupan ku A350, peryogi sakitar 4,000 pangiriman diperkirakeun ku 2040. 

Paménta kargo, boosted ku e-commerce, ieu disetir ku tumuwuhna ekspektasi dina angkutan barang express 4.7% per taun sarta kargo umum (ngalambangkeun ngeunaan 75% tina pasar) tumuwuhna 2.7%. Gemblengna, salami 20 taun ka hareup bakal aya kabutuhan pikeun sababaraha 2,440 kapal kargo, dimana 880 bakal énggal-énggal. 

Luyu sareng kamekaran, operasi pesawat anu langkung éfisién sacara global ningkatkeun kabutuhan jasa penerbangan komérsial - kalebet pangropéa, palatihan, paningkatan, operasi penerbangan, ngabongkar sareng daur ulang. Tumuwuhna ieu dina jalur di Airbus' Tingkat ramalan pra-pandémik ngahontal nilai kumulatif sakitar $4.8Tn dina 20 taun ka hareup. Nalika neraskeun turunna anu aya hubunganana sareng COVID sakitar 20% salami periode 2020-2025, pasar jasa rebounding, nyababkeun kabutuhan langkung ti 550,000+ pilot anyar sareng 710,000+ teknisi anu terampil dina 20 taun ka hareup. Nalika pangropéa bakal tetep janten bagéan jasa anu unggul, penerbangan, operasi darat sareng jasa sustainable ogé diperkirakeun tumbuh sacara signifikan.  

"Nalika ékonomi sareng angkutan udara dewasa, urang ningali paménta beuki didorong ku ngagantian tinimbang kamekaran. Panggantian janten supir anu paling penting ayeuna pikeun dekarbonisasi. Dunya ngarepkeun penerbangan anu langkung sustainable sareng ieu bakal tiasa dilaksanakeun dina jangka pondok ku ngenalkeun sabagéan ageung kapal terbang modéren, ”saur Christian Scherer, Kapala Perwira Komersial sareng Kepala Airbus Internasional. "Ngawasaan pesawat énggal sareng efisien ieu sareng Sustainable Aviation Fuels (SAF) mangrupikeun tuas ageung salajengna. Kami reueus yén sadaya pesawat urang - A220, A320neo Family, A330neo sareng A350 - parantos disertipikasi ngapung kalayan campuran 50% SAF, disetél naek ka 100% ku 2030 - sateuacan ngadamel ZEROe kanyataanana salajengna ti 2035. saterusna.”

Industri penerbangan global geus kahontal gains efisiensi badag, sakumaha ditémbongkeun ku 53% turunna dina émisi CO2 global aviation urang saprak 1990. rentang produk Airbus ngarojong sahenteuna 20% gain efisiensi CO2 leuwih pesawat generasi saméméhna. Ningali inovasi anu terus-terusan, pamekaran produk, perbaikan operasional ogé pilihan dumasar pasar, Airbus Ngarojong target sektor angkutan udara pikeun ngahontal émisi karbon net-enol ku 2050.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment