Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News wartos piknik News Kawat Wisata

Bartlett Ngagungkeun Penghargaan Jangkar Yayasan Maritim Karibia Amérika

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett diapit ku 2021 American Caribbean Maritime Foundation Anchor Awardees Alyse Lisk, Wakil Présidén Senior Téknologi sareng Keunggulan Operasional pikeun TOTE (katuhu) sareng Ny Charmaine Maragh, anu nampi pangajén atas nama almarhum salakina Harriat. Upacara lumangsung kamari sonten (12 Nopémber) di Fort Lauderdale Yacht Club di Florida.
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Yayasan Maritim Amérika Karibia (ACMF) kamari ngahormatan Alyse Lisk sareng almarhum Harriat "Harry" Maragh, pikeun kontribusi anu luar biasa pikeun industri pengiriman barang, dina Penghargaan Jangkar taunan, anu diayakeun di Fort Lauderdale Yacht Club di Florida.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Penghormatan khusus dilakukeun ka anu ngahormatan Jamaika, Harriat "Harry" Maragh, pikeun kontribusina pikeun ngembangkeun industri pariwisata sareng pengiriman Jamaika.
  2. Anu ngahormatan kadua, Alyse Lisk, tanggung jawab pikeun mastikeun kaunggulan operasional sapanjang organisasi Totem Ocean Trailer Express (TOTE).
  3. The Anchor Awards dihadiran ku sababaraha pajabat pamaréntahan.

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, dina biantarana, Hailed nu honorees pikeun kontribusi sterling maranéhna pikeun ngembangkeun industri maritim. Anjeunna ogé masihan upeti khusus ka honoree Jamaika, Harriat "Harry" Maragh, pikeun kontribusina pikeun ngembangkeun industri pariwisata sareng pengiriman Jamaika.

"Almarhum Harry Maragh mangrupikeun titan dina industri pengiriman sareng pariwisata Jamaika sareng Karibia, tapi dipikanyaho yén Harry sok mendakan waktos pikeun nyorong sareng ngagampangkeun partisipasi profésional ngora. Seueur, seueur jalma anu nguntungkeun tina bimbingan, bimbingan, sareng bimbinganna, ”saur Bartlett.

"Sanaos kasuksésan bisnisna, sanaos kontribusina anu penting pikeun kamekaran sareng pamekaran industri pengiriman régional, sareng sanaos hormat anu ageung anjeunna paréntah, Harry tetep jalma anu pikaresepeun sareng hina. Kasuksésan industri pariwisata urang moal tiasa dihontal tanpa kontribusi sterling ti Jamaika anu hébat ieu, ”tambah anjeunna.

Maragh digawé raket jeung wawakil rupa badan publik dina Kamentrian Pariwisata kaasup Jamaica Vacations Ltd. (JAMVAC). Anjeunna ogé ngajabat di dewan direksi Tourism Enhancement Fund salaku pupuhu sub-komite audit jeung sub-komite SDM ti Juni 2012 nepi ka Pébruari 2016.

"Kuring reueus pisan yén anjeunna mangrupikeun bakat di bumi anu ngamimitian ti mimiti anu hina sareng bakal ngalakukeun hal-hal anu saé pikeun Jamaika. Bayangkeun waé, anjeunna ngamimitian salaku juru tulis sareng Lannaman & Morris teras ngagaleuh perusahaan, anu ayeuna ngawakilan langkung ti 75% tina sadaya jalur pesiar anu nyauran Jamaika. Éta mangrupikeun hartos anu leres tina 'narik diri anjeun ku bootstrap anjeun, ”saur Menteri. 

Anu ngahormatan kadua wengi, Alyse Lisk, nyaéta Wakil Présidén Senior Téknologi sareng Keunggulan Operasional pikeun Totem Ocean Trailer Express (TOTE) Maritim. Dina peran ieu, manéhna tanggung jawab pikeun mastikeun kaunggulan operasional sapanjang organisasi TOTE - kaasup TOTE Services, TOTE Maritim Alaska jeung TOTE Maritim Puerto Rico - kalayan fokus kana perbaikan kontinyu ku leveraging téhnologi, jalma jeung prosés. Lisk ngagabung ka TOTE dina Oktober 2011, dimana anjeunna janten Wakil Présidén Cargo Services salami tujuh taun.

ACMF mangrupikeun organisasi nirlaba anu berbasis di New York, ngadukung mahasiswa Karibia anu diajar maritim. Yayasan aya pikeun sacara khusus ngadukung karya Universitas Maritim Karibia (Jamaica), Universitas Trinidad sareng Tobago, sareng Akademi Maritim LJM (Bahamas).

Éta nyayogikeun beasiswa pikeun warga Karibia anu hoyong pelaut pikeun diajar kursus sareng gelar anu aya hubunganana maritim; ngabiayaan pangwangunan ruang kelas; nyadiakeun laptop pikeun ngarojong ulikan jarak jauh. Yayasan ogé parantos masihan 61 beasiswa sareng hibah ka mahasiswa ti Jamaika, Bahama, Trinidad, Grénada, St. Vincent sareng Grénadin, sareng St Lucia.

The Anchor Awards dihadiran ku sababaraha pajabat Pamaréntah sareng eksekutif senior tina kapal pesiar sareng kargo anu penting. Pajabat pamaréntahan anu hadir nyaéta: Perdana Menteri Bahamian Paling Hon. Philip Davis; Wakil Perdana Mentri Bahama, Hon Chester Cooper; Menteri Pariwisata & Investasi pikeun Antigua & Barbuda, Hon. Charles Fernandez,

Ogé hadir éta: Rick Sasso, CEO MSC Cruises; Michael Bayley, CEO Royal Caribbean International; jeung Rick Murrell, CEO Saltchuk (perusahaan induk tina pengiriman barang tropis).

"Kuring keprok jeung ajak karya mulya Amérika Karibia Maritime Foundation (ACMF) jeung mitra na alleviate kamiskinan jeung transformasi kahirupan nonoman Karibia ngaliwatan atikan maritim jeung ngembangkeun masarakat. Panyadiaan anjeun beasiswa akademik sareng hibah, sareng kasempetan pendidikan sanés mangrupikeun tanggung jawab sosial perusahaan anu pangsaéna. Ieu nunjukeun yen kauntungan ékonomi jeung sosial teu saling ekslusif. Éta bisa tumuwuh babarengan, "saur Bartlett.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng nengetan detil.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment