Déwan Pariwisata Afrika Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Breaking Ghana wartos jelema piknik News Kawat Wisata

Présidén Déwan Pariwisata Afrika Ngajadikeun Presentasi Penghargaan GUBA Heartfelt

Présidén ATB di GUBA Awards
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

GUBA Awards 2021 nembé dilaksanakeun, sareng éta pikaresepeun ningali Alain St.Ange, Présidén Dewan Pariwisata Afrika (ATB) di Ghana nampilkeun Penghargaan Mogul Hiburan GUBA Nana Yaa Asantewaa. Seueur anu aya dina perayaan malem malem Salasa wengi parantos nyatakeun kasugemaan ningali Alain St.Ange ngapung ka Ghana pikeun janten bagian tina acara Penghargaan Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Koméntar dipasang dina média sosial ku tilas Menteri Pariwisata Ghana, Katuhu Hon. Catherine Abelema Afeku.
  2. Saur anjeunna, "Leres, Alain saé. Ieu hébat ningali anjeun, Alain. Anjeun ngajantenkeun urang sadayana bangga dina Industri Pariwisata. ”
  3. Pariwisata profésional ti Ghana masangkeun runtuyan poto partisipasi Alain St.Ange dina acara Ghana Awards.

Alain St.Ange, anu ayeuna boga fungsi minangka Présidén Déwan Pariwisata Afrika (ATB), nyaéta urut Menteri Pariwisata Seychelles, Aviation Sipil, Pelabuhan sareng Kelautan anu kasohor, sareng kapribadian pariwisata anu terkenal sareng terhormat anu mangrupikeun salah sahiji dua calon Afrika pikeun jabatan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO). dina Pemilu 2017. St.Ange ogé salah sahiji ti tilu calon pikeun pamilihan Présidén Seychelles 2020.

Nalika anjeunna nyandak kana panggung di tempat hiburan masif ti Ghana, urut Menteri St.Ange ceuk: "The GUBA Nana Yaa Asantewaa Hiburan Mogul celebrates wanoja wani tur tahan banting anu geus pamaén utama dina industri hiburan sarta geus revolutionized industri jeung konsep groundbreaking. Mogul Hiburan GUBA Nana Yaa Asantewaa teu aya lian ti aktris sareng duta merek Nana Ama McBrown. Anjeunna teras ngajak sadayana ningali pidéo kasaksian ngeunaan pangajén.

Nana Ama McBrown mangrupikeun kapribadian Bizz acara Ghana anu kasohor pisan sareng dipikacinta salaku Putri Nagara. Anjeunna aktris Ghana, presenter TV, sareng panulis musik. Anjeunna janten pinunjul pikeun peranna dina séri televisi Tentacles. Salajengna, anjeunna mendakan kasuksésan mainstream saatos peranna dina pilem basa Twi "Asoreba". Anjeunna ayeuna janten host acara masak televisi McBrown Kitchen sareng acara ceramah hiburan United Showbiz on UTV.

Aba Blankson ti Amérika Serikat aya di panggung sareng St.Ange pikeun ngahormatan upacara pangajén ieu sareng anu ngondang Nana Ama McBrown ka panggung pikeun nampi pangajénna.

Penghargaan GUBA parantos mikawanoh sareng ngalihkeun urang Afrika ka sorotan salami langkung ti dasawarsa. Nya éta Lady Dentaa Amoateng MBE anu pangadeg Penghargaan GUBA, sareng anjeunna aya di Ghana sareng Saha Saha Ghana anu parantos ngumpul dina jumlah anu ageung pikeun ningali upacara anu munggaran dilaksanakeun di Ghana sareng dibawa ka nagara daptar panjang kapribadian anu boga pangaruh anu sadayana bagian tina diaspora. Upacara panghargaan anu munggaran dilaksanakeun di 2019 di AS sareng dihadiran ku HE Nana Afuko-Addo, Présidén Ghana, sareng HE Jean-Claude Kassi Brou, Présidén Komisi ECOWAS, diantara seueur pejabat anu sanés.

"Dinten ieu nandaan 100 taun warisan anjeun. Tetep istirahat dina katengtreman sampurna Nana Yaa Asantewaa. Hatur nuhun pikeun kawani anjeun, ketahanan, sareng kawani! Urang Ghana bakal kantos nganuhunkeun ka Nana Yaa Asantewaa, Asante Warrior Ratu Ibu, anu aktivisme sareng taktik militér nyumbang kana ngabebaskeun bangsa sareng nagarana. Peranna di Ghana ngadorong cita-cita nasionalis di bagian séjén sub-wilayah Afrika Kulon, anu nyababkeun seueur nagara anu kamerdékaan, ”saur Lady Dentaa Amoateng MBE nalika anjeunna nyarioskeun rapat saatos Ibu Pertama Républik nyalira naék panggung. ogé nampilkeun pangajén.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment