Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Jérman Ngabobol Warta Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Naha Anjeun Nyaho Aya Outpost Aussie di Munich?

Ferris Wheel jeung Adina Munich Hotel - Poto © Elisabeth Lang

Ampir dua dasawarsa ka tukang, distrik bungkusan daging New York anu kotor dirobih janten lokasi anu trendi sareng dinamis sareng desainer busana sapertos Stella McCarthy muka butik New York anu munggaran sareng janten trendsetter.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Bari di tungtung wétan London urang, Shoreditch sarta sakali setting pikeun murders hina Jack the Ripper urang, geus robah jadi ibukota London urang tiis.
  2. Kiwari, ieu téh hip, wewengkon urban jeung réstoran trendi jeung ton seni jalanan, bar, pub, jeung kafe lining jalan.
  3. Sareng ayeuna aya Wétan Sisi Munich énggal pikeun mendakan sareng ngajauhan aula kota kuno sareng kota kuno Munich.

Pangwangunan Munich Wétan dimimitian dina ahir taun nineties dina urut sanyawa pabrik pamrosésan kentang badag Jerman (Pfanni) ngan ayana di tukangeun Munich Ostbahnhof. Pfanni ngahasilkeun keripik kentang Jerman, puree kentang, jeung sajabana, sarta massa pangsit kentang, ngekspor aranjeunna ka sakuliah Éropah. Pabrikna ditutup dina 1996 sareng pindah ka luar Munich. Sakabéh wewengkon ieu ngancik kana Kunstpark Ost (Art Parc Wétan), sarta sprawling sakuliling pabrik jadi zone pihak pamungkas peuting.

Kalayan transformasi groundbreaking sareng pamekaran anu ageung, Munich Eastside (disebut Werksviertel) mangrupikeun tempat anu ayeuna (tingali) sareng pilihan anu hadé pikeun para pangantenan sareng karajinan bir aficionados, kalawan pub, kafe jeung rentang brilliantly rupa-rupa réstoran jeung hotél anyar.

Salah sahiji atraksi utama nyaéta kabayang Ferris, nu nyokot 35 menit numpak sarta ngabogaan 27 cabins nyaman. Dina dinten anu saé, anjeun tiasa ningali Alps atanapi ngaraosan Panonpoé Tilelep anu endah, kalayan pandangan anu muluk-muluk Munch manjang di handapeun (80 méter) bari ningali karéta anu gaduh jalur langsung ka Bandara Munich (35 menit).

Aula Kota Munich - Poto © Elisabeth Lang

Sanajan kitu, lamun Anjeun keur pilari sagala signpost di Ostbahnhof, Stasion Karéta Munich Wétan, sarta arah ka kabayang Ferris, anjeun pilari dina hawa. Henteu aya! Tetep misteri kunaon kota Munich langkung milih ngajaga salah sahiji tempat wisata anu paling hébat di Munich salaku rusiah anu paling dijaga di kota.

Tapi éta di dieu dimana anyar Munich urang panganyarna na groundbreaking skyline anyar ditambahkeun jeung bubuka hotél pangluhurna Munich urang ngan sabulan katukang, diwangun dina urut silo kentang. Éta mangrupikeun hotél Aussie munggaran di Munich sareng pembuka panon anu nyata.

Anyar-anyar Adina Hotél Munich perenahna di lantai 9 dugi ka 25 sareng nawiskeun pandangan anu spektakuler di Munich. Dina jalan nepi ka panarimaan, lift nyadiakeun pintonan ti replicated Sydney Opera House. Anjeun tiasa ngarasakeun touch Australia. Panempoan éta sulap, sareng éta pikaresepeun pikeun ningali karéta beureum saeutik anu terus-terusan ninggalkeun Stasion Ostbahnhof sareng ningali Frauenkirche, munara BMW, sareng menara televisi di latar tukang.

Domba dina hateupna - Poto © Elisabeth Lang

Ti réstoran éta, sémah tiasa nyandak glimpse handap ka lingkungan eclectic hareup panto jeung kasampak onto wangunan karek erected handap (7 carita) dimana salah bisa ningali hiji ALM urban ditangtoskeun (manajemén lahan tatanén) on rooftop nu. Taya kolam renang fancy, tapi domba nyata grazing happily dina jukut héjo on rooftop, bari hens sibuk ngajalankeun sabudeureun tur bisa balik aman ka coop hayam maranéhanana.

Ieu memang lingkungan eclectic delightfully patut Ngalanglang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Elisabeth Lang - khusus pikeun eTN

Elisabeth parantos damel di bisnis perjalanan internasional sareng industri silaturahmi salami sababaraha dekade sareng nyumbang kana eTN salami 20 taun. Anjeunna ngagaduhan jaringan sadunya sareng wartawan perjalanan internasional.

Leave a Comment