hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Berita Breaking UAE

Wizz Air, Frontier, Volaris, JetSmart resep kana Airbus A321 neo

The A321neo incorporates mesin generasi anyar jeung Sharklets, nu babarengan nganteurkeun leuwih ti 25 persen bahan bakar jeung CO 2 tabungan, kitu ogé 50 réduksi noise persen. Versi A321XLR nyadiakeun ekstensi rentang salajengna ka 4,700nm. Ieu masihan A321XLR waktos hiber dugi ka 11 jam, sareng panumpang nguntungkeun sapanjang perjalanan tina interior Airspace anu meunang pangajén Airbus, anu nyangking téknologi kabin pangénggalna ka Kulawarga A320.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wizz Air (Hungaria), Frontier (Amérika Serikat), Volaris (Méksiko) sareng JetSMART (Chile, Argentina), maskapai portopolio Indigo Partners, parantos ngumumkeun pesenan 255 pesawat kulawarga A321neo tambahan dina perjanjian Indigo Partners.
  • Paréntah teguh ditandatanganan di Dubai Airshow.
  • Pesenan ieu nyababkeun total jumlah pesawat anu dipesen ku maskapai Indigo Partners kana 1,145 pesawat A320 Family. Pesawat anu dipesen ayeuna mangrupikeun campuran A321neos sareng A321XLR, anu bakal dikirimkeun ka maskapai masing-masing sapertos kieu:

  • Wizz Air: 102 pesawat (75 A321neo + 27 A321XLR)
  • Batesan: 91 pesawat (A321neo)
  • Volaris: 39 pesawat (A321neo)
  • JetSMART: 23 pesawat (21 A321neo + 2 A321XLR)

Salian urutan ieu, Volaris na JetSMART bakal upconvert 38 A320neo ka A321neo tina backlogs pesawat maranéhna aya.

"Pesenan ieu negeskeun deui komitmen maskapai portopolio urang pikeun pertumbuhan konsisten salami dasawarsa ka hareup. Airbus A321neo sareng A321XLR gaduh efisiensi anu ngarah di industri, biaya unit anu rendah sareng tapak suku karbon anu ngirangan sacara signifikan dibandingkeun sareng modél sateuacana. Kalayan pesawat ieu, Wizz, Frontier, Volaris sareng JetSMART bakal teras nawiskeun ongkos anu murah, merangsang pasar anu dilayanan sareng ningkatkeun profil kelestarian anu ngarah di industri," saur Bill Franke, Managing Partner of Indigo Partners.

"Kami bagja pikeun ngalegaan hubungan kami sareng maskapai Indigo Partners kami anu hébat Wizz, Frontier, Volaris sareng JetSMART anu parantos gancang sareng tekad dina sababaraha bulan kapengker pikeun nempatkeun diri pikeun tatanan landmark ieu salaku akibat tina pandémik surut sareng dunya hoyong penerbangan anu langkung sustainable," saur Christian Scherer, Kapala Perwira Komersial Airbus sareng Kapala Airbus Internasional.

Nepi ka tungtun taun Oktober 2021, kulawarga A320neo geus jumlahna leuwih ti 7,550 pesenan ti 122 konsumén saprak diluncurkeun di 2010. Kusabab asupna kana Service lima taun ka tukang, Airbus geus ngirimkeun leuwih ti 1,950 pesawat kulawarga A320neo nyumbang ka 10 juta ton CO 2. tabungan.

Indigo Mitra LLC, dumasar di Phoenix, Arizona, mangrupakeun dana equity swasta fokus kana investasi di sakuliah dunya dina transportasi hawa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment