Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Kaluaran pencét piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata WTN

Bahama ayeuna mangrupikeun Nagara anu langkung aman pikeun Wisatawan Amérika

The Islands Of The Bahamas ngumumkeun protokol perjalanan sareng entri anu diénggalan
Gambar kahadean tina Kamentrian Pariwisata & Penerbangan Bahama

Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama ngaluarkeun Pernyataan resmi dina dinten Minggu pikeun ngaréspon kana Panaséhat Perjalanan CDC anu Diénggalan ku Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama parantos nyatet piwuruk perjalanan anu diropéa anu dikaluarkeun tina Pusat AS pikeun Kontrol Kasakit sareng Pencegahan (CDC) ngirangan rekomendasi perjalanan na pikeun Bahama ti Level 4 ka tujuan Level 3.
  • CDC ngaevaluasi résiko anu langkung handap kusabab turunna jumlah kasus COVID-19 ogé lintasan kasus anu langkung handap. Laju cakupan sareng kinerja vaksin ogé maénkeun peran dina tekad CDC ngeunaan tingkat piwuruk.
  • Kamentrian Pariwisata, Investasi & Penerbangan naroskeun yén, urang, masarakat, henteu tiasa ngantepkeun jaga - sistem anu parantos dilaksanakeun tiasa jalan.

Kamentrian Pariwisata Bahama, Investasi & Pernyataan Penerbangan ngeunaan Piwuruk Perjalanan CDC anu diropéa:

Waspada bakal penting sabab pancegahan bakal tetep dilaksanakeun pikeun mastikeun kasalametan tetep penting pisan pikeun warga sareng sémah.

Pembaruan panganyarna sareng syarat éntri sapertos mastikeun wisatawan anu divaksinasi lengkep sareng anu henteu divaksinasi nampi tés COVID-19 négatip (boh Tes Antigen Rapid atanapi Tes PCR), dicandak henteu langkung ti lima (5) dinten sateuacan tanggal sumping di Bahama. - digabungkeun sareng larangan di pulo upami diperyogikeun - parantos kabuktosan suksés ngabantosan ngaminimalkeun panyebaran virus.

 "Pariwisata mangrupikeun sumber kahirupan ékonomi urang, sareng kami fokus pikeun mastikeun yén protokol anu dilaksanakeun ngajaga sémah sareng warga urang aman," saur Wakil Perdana Menteri The Honorable I. Chester Cooper, Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama. "Naséhat anu diturunkeun ieu mangrupikeun bukti yén naon anu urang laksanakeun damel - tapi sanés hartosna urang tiasa nolak dina titik balik kritis ieu. Kuring henteu ragu upami urang sadayana teras damel babarengan, urang bakal ningali kamekaran anu luar biasa dina séktor pariwisata urang.

Kusabab cairan COVID-19, Pamaréntah Bahama bakal teras-terasan ngawas kapuloan masing-masing sareng ngalaksanakeun tindakan pelindung pikeun ngabéréskeun kasus-kasus atanapi spikes anu sasuai. Pikeun tinjauan protokol perjalanan sareng éntri Bahama, mangga buka Bahamas.com/travelupdates.

Kami teras-terasan nyorong sadayana pikeun ngalaksanakeun bagianna pikeun ngaminimalkeun panyebaran: ngagem topéng, ngumbah leungeun, divaksinasi sareng patuh kana protokol jarak fisik sareng sanitasi anu ngabantosan anjeun sareng sasama warga Bahama.

Inpo nu langkung lengkep ihwal naon anu lumangsung di Bahama dina bulan Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment