Ngabobol Warta Internasional Berita Kamboja Megatkeun Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui Pembaruan Tujuan Wisata

Kumaha nganjang ka Kamboja deui?

Dunya lalaunan muka tujuan pariwisata di sakumna dunya. Bukaan deui ditujukeun pikeun sémah anu divaksinasi pinuh. Kamboja mangrupikeun nagara pang anyarna anu ngadamel pengumuman sapertos dinten Minggu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kamentrian Kaséhatan Kamboja tanggal 14 Nopémber 2021, nembé ngaluarkeun siaran pers resmi anu negeskeun yén teu aya sarat pikeun karantina pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh.
  • Dina pernyataan éta, Kamentrian Kaséhatan nambihan yén sanaos henteu aya sarat pikeun vaksinasi, aya kawajiban nyandak conto ti wisatawan anu datang nganggo alat uji gancang.
  • Pernyataan éta ogé netelakeun yén, pikeun anu henteu acan divaksinasi, 14 dinten karantina sareng sampling PCR diperyogikeun, kalayan henteu aya syarat khusus pikeun anu parantos divaksinasi.

Kamentrian Kaséhatan ngaluarkeun siaran pers saatos kaputusan PM Hun Sen ngalangkungan pesen sora pikeun ngeureunkeun syarat karantina Kamboja pikeun wisatawan anu datang, divaksinasi pinuh.

Kamentrian Kaséhatan nambihan yén panumpang anu parantos divaksinasi lengkep sareng ayeuna nuju karantina di pusat karantina, hotél, sareng bumi di sakumna nagara sareng anu henteu positip pikeun COVID-19 bakal diidinan ninggalkeun karantina ti tanggal 15 Nopémber 2021 teras. .

Tarjamahan teu resmi pikeun syarat anyar ieu di handap:

Idin pikeun panumpang anu parantos divaksinasi lengkep ngalawan COVID-19 pikeun lebet Kamboja tanpa peryogi karantina.

1. Panumpang anu parantos divaksinasi lengkep ngalawan COVID-19 sareng sumping ka Kamboja ngalangkungan udara, laut, sareng darat kedah nyandak:

- Sertipikat Imunisasi, anu mastikeun vaksinasi COVID-19, dosis dasar lengkep sareng sertifikasi.

- Tes COVID-19 (PCR) valid salami 72 jam sateuacan sumping di Kamboja, diakui ku otoritas kaséhatan nagara anu bersangkutan.

Nalika dugi ka Kamboja, panumpang kedah ngalaksanakeun tés gancang (Rapid Test) COVID-19 di lawang ka nagara sareng ngantosan hasil tés salami 15 dugi ka 20 menit.

Saatos nampi hasil tés négatif COVID-19, jalma éta tiasa ngarambat kalayan bébas di sakuliah Kamboja, henteu paduli daérah atanapi propinsi, sareng henteu kedah dikarantina.

2. Pikeun panumpang anu henteu acan divaksinasi COVID-19 sareng angkat ka Kamboja, aranjeunna kedah lulus tés COVID-19 ku mesin PCR sareng ngajalanan prosedur karantina 14 dinten saluyu sareng prosedur anu diberlakukan.

3. Panumpang anu parantos divaksinasi lengkep ngalawan COVID-19 sareng ayeuna nuju divaksinasi di sadaya pusat vaksinasi, hotél sareng bumi di sakumna nagara sareng anu henteu positip COVID-19 bakal diidinan kaluar karantina ti 15 Nopémber 2021 sareng salajengna.

Inpo nu langkung lengkep ihwal Pariwisata di Kamboja.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment