Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Berita Pamaréntah wartos jelema kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Pamaréntah Inggris: Tingkat ancaman teror 'parah' ayeuna

Pamaréntah Inggris: Tingkat ancaman teror ayeuna 'parah'
Pamaréntah Inggris: Tingkat ancaman teror ayeuna 'parah'
Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan pamaréntah Inggris pikeun naékkeun tingkat ancaman teror éta pikeun ngaréspon kana bom mobil Liverpool Minggu, anu pulisi nyatakeun serangan teror.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Inggris sateuacana naékkeun tingkat ancamanna ka 'parah' dina bulan Nopémber 2020 saatos sababaraha serangan di Éropa. 
  • Tingkat ancaman teror Inggris diturunkeun ka 'substansial' dina bulan Pebruari saatos 'pangurangan signifikan' dina insiden.
  • Escalation ayeuna dina rating alertness ieu alatan plot bom keur kajadian kadua dina sabulan.

Saatos Perdana Mentri Boris Johnson chaired pasamoan darurat Kabinet Kantor Briefing Room (COBR), pamaréntah Britania ngumumkeun yén designation tingkat ancaman teror nagara urang geus diangkat jadi 'parah.'

Kaputusan pamaréntah Inggris pikeun naékkeun tingkat ancaman teror éta pikeun ngaréspon kana bom mobil Liverpool Minggu, anu pulisi nyatakeun serangan teror.

Tingkat ancaman teror 'parah' hartina serangan sejen dianggap 'kamungkinan pisan.'

Kaputusan, anu dikonfirmasi ku Sekretaris Imah Priti Patel, dicandak ka Joint Terrorism Analysis Center (JTAC) - sakelompok ahli kontra-téroris ti badan penegak hukum sareng agénsi kaamanan anu dumasar di markas MI5 di London.

Patel nyatakeun paningkatan dina rating waspada kusabab plot bom mangrupikeun "kajadian kadua dina sabulan." Anjeunna sigana ngarujuk kana pembunuhan péso Tory MP David Amess bulan kamari, anu sateuacana ditunjuk serangan teror ku pulisi.

"Aya panalungtikan langsung lumangsung ayeuna; aranjeunna peryogi waktos, rohangan, pikeun ngalakukeun padamelan anu aranjeunna laksanakeun dina hal nalungtik kajadian éta, "saur Patel, nambahan yén pamaréntah" mastikeun yén urang ngalakukeun sagala léngkah anu diperyogikeun.

Inggris sateuacana naékkeun tingkat ancamanna ka 'parah' dina bulan Nopémber 2020 saatos sababaraha serangan di Éropa. Éta diturunkeun ka 'substansial' dina bulan Pebruari saatos 'pangurangan anu signifikan' dina insiden. Tingkat 'parah' nyaéta peringkat waspada kadua pangluhurna, kalayan ngan ukur 'kritis' rengking di luhur.

Pulisi parantos ngadamel opat panangkepan anu aya hubunganana sareng ledakan Minggu, dimana panumpang taksi ngabeledugkeun alat peledak improvisasi di luar. Liverpool Rumah Sakit Awéwé. Bom éta hiji-hijina fatality.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment