Nepi ka 100 urang sieun kajebak dina longsor Kanada

Nepi ka 100 urang sieun kajebak dina longsor Kanada.
Nepi ka 100 urang sieun kajebak dina longsor Kanada.
  • Longsor di British Columbia Kanada ngiringan langkung ti sadinten curah hujan.
  • Tim pencari sareng nyalametkeun masih nyobian ngira-ngira karusakan tina urug dina Senén.
  • Patugas henteu acan yakin upami aya jalma sareng kendaraan anu leungit.

Urug masif narajang Jalan Raya 7 caket kota leutik Agassiz di kiduleun Kanada British Columbia propinsi, sanggeus leuwih ti sapoé curah hujan torrential. 

Sahenteuna 100 urang sieun kajebak sapeuting antara lebu di jalan tol Kanada saatos hujan nonstop ngabalukarkeun banjir sareng longsor kamari. Usaha nyalametkeun dimimitian saatos subuh.

Numutkeun pajabat nyalametkeun darurat Kanada, aya deukeut 50 kandaraan trapped antara dua widang lebu di jalan raya di. British Columbia, kalawan kurang leuwih dua nepi ka tilu urang dina unggal.

Tim pencari sareng nyalametkeun masih nyobian ngira-ngira karusakan tina urug dina Senén - sareng propinsi Heavy Urban Search and Rescue (HUSAR) gugus tugas ngungkabkeun yén éta henteu acan tiasa nampi pandangan lengkep ngeunaan kaayaan sapeuting.

"Anu ngahesekeun kaayaan ieu nyaéta urang gaduh dua slide di Jalan Raya 7 sareng urang gaduh jalma anu kajebak dina lebu ... sareng sababaraha anu disalametkeun," saur Diréktur Tim HUSAR David Boone.

155445312

Anjeunna nambahan yén departemén pemadam kebakaran kota parantos nyandak sahenteuna 12 jalma anu kajebak dina kendaraanna, sedengkeun dua jalma sanésna disalametkeun di tempat sanés.

Perhatoskeun yén pejabat henteu acan yakin upami aya jalma sareng kendaraan anu leungit, Boone nyarios yén otoritas "masih buta dina lingkup masalah." Salian kurangna cahaya, stabilitas taneuh sareng masalah di sabudeureun jalur listrik ogé nyusahkeun usaha nyalametkeun. Panakawan salajengna ngeunaan "titik aksés pangsaéna" pikeun tim kedah ngantosan dugi ka siang, tambah anjeunna.

Numutkeun sababaraha laporan telepon ti supir, aranjeunna tiasa "saleresna ngadangu klakson sareng ngagorowok pikeun tulung," nunjukkeun yén "sigana aya 200, 300 kendaraan ditarik, ngantosan sababaraha jinis pembaruan."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.