Israel ayeuna ngamungkinkeun wisatawan Rusia jeung 2 jabs of Sputnik V asup ka nagara

Israel ayeuna ngamungkinkeun wisatawan Rusia jeung 2 jabs of Sputnik V asup ka nagara.

  • Israel masihan ijin éntri ka sémah anu divaksinasi ku vaksin COVID-19 buatan Rusia.
  • Wisatawan anu divaksinasi pinuh ku Sputnik V bakal diidinan asup ka Israél mulai 1 Désémber.
  • Vaksin Rusia sorangan parantos diakui ku Israél ti 15 Nopémber 2021.

Kamentrian Kaséhatan sareng Pariwisata Israél sareng kantor Perdana Mentri Israél ngaluarkeun pernyataan gabungan dinten, announcing yén sémah ti Féderasi Rusia, anu geus narima dua nembak tina Rusia-dijieun. Sputnik V Vaksin COVID-19, bakal diidinan asup ka nagara mulai 1 Désémber.

"Masalah teknis sareng hukum parantos dipendakan dina prosedur asupna pikeun turis asing, anu hartosna tiasa waé wisatawan anu divaksinasi Sputnik V tiasa sumping ka Israél mulai 1 Désémber 2021. Dina waktos éta, sinkronisasi sistem bakal ditetepkeun, sah. rumusan sareng kawajiban parantos réngsé, sareng mékanisme éntri bakal tiasa dianggo tanpa masalah pikeun ngurus kasehatan warga sareng wisatawan Israél, nyayogikeun aranjeunna kaayaan anu nyaman sareng pangalaman perjalanan anu pikaresepeun. Kami nyandak kaputusan yén Israél sacara resmi bakal ngakuan Rusia Sputnik V vaksin dina 15 Nopémber 2021, ”saur pernyataan éta.

"Dua minggu ka tukang, Israél muka panto pikeun wisatawan anu divaksinasi ku vaksin anu diakui WHO. Dina lampu tina vaksinasi suksés populasi Israél kalayan dosis katilu sarta incidence low kasakit, Perdana Mentri Israél Naftali Bennett, babarengan jeung Menteri Kaséhatan Nitzan Horowitz sarta Menteri Pariwisata Yoel Razvozov nyieun kaputusan pikeun miceun larangan tambahan sarta wates kabuka. pikeun wisatawan anu divaksinasi ku Sputnik V sareng anu nampi tés antibodi positip, ”saur pernyataan éta.

Kusabab Maret 2020, Israél ampir ditutup pikeun pariwisata. Asupna ka nagara éta ngan mungkin pikeun balik warga atawa asing anu narima idin husus. Saprak Méi, salaku bagian tina program pilot, sababaraha grup perjalanan asing diatur geus ngaku ka nagara, pinuh divaksinasi jeung ubar AS-disatujuan.

Kamentrian Pariwisata Israél ngumumkeun dina April yén éta nganggap 1 Juli salaku tanggal anu mungkin pikeun ngamimitian pangakuan ka nagara wisatawan anu divaksinasi ti sababaraha nagara bagian sacara individu, tapi palaksanaan rencana ieu ditunda sababaraha kali kusabab kaayaan wabah.

Dina 1 Nopémber, Israél muka watesna pikeun kahiji kalina dina 20 bulan pikeun wisatawan asing anu divaksinasi henteu langkung ti genep bulan kapengker sareng obat-obatan anu disatujuan WHO, tunduk kana sababaraha kaayaan pikeun jumlah vaksin sareng boosters anu ditampi. Asing anu nyumponan kaayaan ieu kedah ngalakukeun tés swab 72 jam sateuacan angkat sareng terasing di Bandara Ben Gurion di Israél dugi ka hasil négatip. Pikeun diidinan asup ka Israél, urang asing dina 14 dinten sateuacan asupna "henteu tiasa aya di nagara anu kagolong kana zona beureum, kusabab ancaman panyebaran koronavirus," saur Menteri Kaséhatan sateuacana.

Nyitak Friendly, PDF & Email