Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Warta Breaking Malta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Otoritas Pariwisata Malta Amérika Kalér Ayeuna Unggul 3 Penghargaan Pangalusna

(Ti L ka Urang Sunda: Michelle Buttigieg, Malta Pariwisata Otoritas Perwakilan, Amérika Kalér jeung Maura Lee Byrne, Sr. Wakil Présidén & pamedal, North Star Travel Grup; kiridit poto: Vitaliy Piltser)
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Otoritas Pariwisata Malta (MTA) dingaranan Best Tourism Board Éropa (emas); Pangsaéna Tujuan Mediterania (pérak); sareng Program Akademi Agen Perjalanan Terbaik (pérak) dina 2021 Travvy Awards, anu diayakeun ku TravAlliancemedia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. The 2021 Travvy Awards, ayeuna dina taun ka-7 na, gancang meunang reputasi salaku Academy Awards industri perjalanan AS.
  2. Acara dilaksanakeun Rebo, 10 Nopémber, di Miami Beach, Florida.
  3. The Travvy urang mikawanoh suppliers luhur, tujuan, panyadia téhnologi jeung atraksi, sakumaha dipilih ku jalma anu paling nyaho aranjeunna - agén perjalanan.

“Narima tilu Panghargaan Travvy mangrupikeun kahormatan anu ageung pikeun Malta, sareng hususna pentingna pasca pandémik, ”saur Michelle Buttigieg, Perwakilan Amérika Kalér MTA. Anjeunna nambahan, "Kami khususna hoyong hatur nuhun ka Travalliance pikeun dukunganana sareng sadaya agén perjalanan anu saé anu terus nunjukkeun minat anu hébat pikeun diajar sareng ngajual. Tujuan Malta. Hal ieu ngamungkinkeun Malta ngalegaan sareng nguatkeun usaha pamasaran sareng hubungan umum di pasar Amérika. Ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngirim klien ka Malta sabab dibuka deui, aman, kalayan seueur anu ditawarkeun, kalayan warisan anu pikaresepeun pisan pikeun dijelajah sareng dinikmati, festival sareng sagala rupa pangalaman méwah.

Kusabab Otoritas Pariwisata Malta (MTA) dibuka deui Perwakilan na di Amérika Kalér dina 2014, pariwisata ti pasar AS, pre covid, quadrupled.

Carlo Micallef, Wakil CEO sareng Kapala Pemasaran, Otoritas Pariwisata Malta, nambihan "MTA nganuhunkeun pisan, sakali deui, nampi tilu panghargaan anu dicita-citakeun dina pasar Amérika anu kompetitif pisan nunjukkeun yén agén perjalanan ngaapresiasi sareng ngajénan perusahaan Otoritas Pariwisata Malta sareng kagiatan lumangsung sanajan dina mangsa pandémik. Aktivitas pamasaran & PR MTA di Amérika Kalér terus teu kaganggu ku rupa-rupa inisiatif online anu parantos ngabantosan agén perjalanan langkung terang Kapuloan Maltese bari ngajaga Malta & Gozo dina pikiran. Panghargaan ieu ogé ngagambarkeun komitmen MTA pikeun pelatihan agén perjalanan sareng kami ngarepkeun optimis pikeun ngabagéakeun langkung seueur wisatawan Amérika Kalér di Kapuloan Maltese di 2022 sareng salajengna. 

Ngeunaan Malta

Kapuloan cerah Malta, di tengah Laut Tengah, mangrupakeun imah konsentrasi paling luar biasa tina warisan diwangun gembleng, kaasup kapadetan pangluhurna Situs Warisan Dunya UNESCO di mana wae bangsa-nagara golongan. Valletta diwangun ku Ksatria reueus St John mangrupa salah sahiji situs UNESCO sarta Ibukota Budaya Éropa pikeun 2018. Patrimony Malta di rentang batu ti pangkolotna arsitéktur batu bébas-ngadeg di dunya, mun salah sahiji Kakaisaran Britania urang paling formidable. sistem pertahanan, tur ngawengku campuran euyeub domestik, arsitéktur agama jeung militér ti jaman baheula, abad pertengahan jeung mimiti jaman modern. Kalawan cuaca superbly cerah, pantai pikaresepeun, a thriving nightlife sarta 7,000 taun sajarah intriguing, aya deal gede pikeun nempo tur ngalakukeun. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Malta, mangga buka visitmalta.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment