Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News

Swoop ngaluncurkeun penerbangan énggal ka Palm Springs ti Edmonton

Swoop ngaluncurkeun penerbangan énggal ka Palm Springs ti Edmonton.
Swoop ngaluncurkeun penerbangan énggal ka Palm Springs ti Edmonton.
Ditulis ku Harry Johnson

Komitmen Swoop ka Edmonton mangrupikeun tanda anu jelas yén aya kapercayaan dina Rencana Pamulihan Alberta. Rute anyar ka sakuliah Kanada sareng ka Palm Springs muka kasempetan anu pikaresepeun pikeun pariwisata sareng bisnis.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ngagaduhan paningkatan sambungan di Kanada sareng saluareun Bandara Internasional Edmonton penting pisan pikeun daérah éta.
  • Tumuwuhna maskapai bakal ningali kapasitas penerbangan Swoop di ibukota Alberta ningkat 76% dibandingkeun tingkat pra-pandémik.
  • Ékspansi Swoop ngadukung nyiptakeun 140 padamelan langsung sareng spin-off tambahan sareng diantisipasi $ 120 juta kagiatan kaluaran ékonomi di 2022.

Kiwari, Ngalieuk, maskapai ongkos ultra-rendah Kanada, negeskeun deui komitmenna ka Wewengkon Metropolitan Edmonton kalayan ngumumkeun jasa anyar ka hiji AS sareng dalapan tujuan domestik ti pangkalan Kanada Kulon. Investasi anyar maskapai anu penting dirayakeun isuk ieu sareng peluncuran pesawat énggal Swoop, anu bakal ngapung kalayan nami #Edmonton.

pertumbuhan maskapai urang bakal ningali NgalieukKapasitas penerbangan di ibukota Alberta ningkat 76% dibandingkeun sareng tingkat pra-pandémik, ngadukung nyiptakeun 140 padamelan langsung sareng spin-off tambahan sareng diantisipasi $120M kagiatan kaluaran ékonomi di 2022.

"Ieu tonggak penting pikeun Ngalieuk sakumaha kami negeskeun komitmen urang pikeun ngarah kana perjalanan hawa ongkos ultra-rendah di Kanada sareng negeskeun deui posisi urang salaku maskapai anu paling seueur tujuan ti Edmonton," saur Charles Duncan, Présidén Swoop. "Kalayan fokus anu kuat dina kamekaran sareng Edmonton salaku pasangan urang, kami bakal teras nyayogikeun para wisatawan kami langkung seueur penerbangan non-stop sareng ongkos ultra-rendah bari ngadukung pamulihan ékonomi perjalanan sareng pariwisata Kanada."

Penambahan dalapan tujuan Kanada anyar kana jadwal usum panas Swoop bakal ningali layanan non-stop ti Edmonton ka Charlottetown, Comox, Halifax, Kelowna, Moncton, Ottawa, Regina sareng Saskatoon.

Swoop bakal jadi operator pangheulana mawa konektipitas non-stop ti Bandara Internasional Edmonton ka Charlottetown sareng Moncton sareng jadwal usum panas maskapai ogé bakal ningali restorasi jasa ka London, Ont. 

Dimimitian 16 Désémber, ayana trans-border Swoop ngembang ti Edmonton kalayan tambihan jasa énggal ka korma Springs. The dijadwalkeun jasa non-stop ka korma Springs bakal beroperasi dua kali saminggu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment