Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab News kelestarian teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Amérika Serikat megatkeun News

Etihad, Boeing, GE, Airbus jeung Rolls Royce dina partnership kelestarian anyar

Etihad, Boeing, GE, Airbus jeung Rolls Royce dina partnership kelestarian anyar.
Etihad, Boeing, GE, Airbus jeung Rolls Royce dina partnership kelestarian anyar.
Ditulis ku Harry Johnson

Sanaos dampak Covid19 dina penerbangan global, program Greenliner Etihad ngalaksanakeun inisiatif kelestarian konci dina 2020 sareng 2021 pikeun nguji sareng ngembangkeun solusi dekarbonisasi jangka panjang pikeun aplikasi komérsial.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Etihad Airways parantos nandatanganan sababaraha perjanjian kemitraan sareng kolaborasi dina 2021 Dubai Airshow.
  • Anu kahiji tina A350 Etihad, diluncurkeun dinten ayeuna di Dubai Airshow salaku "Sustainability50", mawa "UAE50" anu unik.
  • Karya Etihad sareng Boeing, GE, Airbus sareng Rolls Royce ngadukung tujuan strategis pikeun ngahontal pangurangan inténsitas émisi 20% dina armada panumpangna ku 2025, ngirangan émisi bersih 2019 ku 50% ku 2035, sareng ngahontal émisi enol bersih ku 2050.

Etihad Airways parantos nandatanganan sababaraha perjanjian kerjasama sareng kolaborasi sareng pabrik, supplier sareng pamangku kapentingan industri penerbangan di 2021 Dubai Airshow, ngahijikeun organisasi pamimpin penerbangan dina program kelestarian strategisna pikeun ngajalankeun dekarbonisasi nyiptakeun kemitraan multi-organisasi anu paling komprehensif pikeun ngirangan émisi CO2 sacara global. .

Program kelestarian maskapai, anu dugi ka ayeuna parantos difokuskeun kana armada maskapai GEnX Powered. Boeing 787 dina Program Greenliner, ayeuna bakal dipuji ku program anu sami anu difokuskeun pikeun maksimalkeun kasempetan anu disayogikeun ku kalebet armada Airbus A350 anu didamel Rolls Royce XWB. Anu kahiji tina Etihad's A350, diluncurkeun dinten ayeuna di Dubai Airshow salaku "Sustainability50", mawa livery "UAE50" unik salaku pangakuan kana 50th ulang taun federasi UAE sareng komitmen maskapai kana target 2050 émisi karbon bersih-enol.

etihad's gawé bareng mitra kaasup Boeing, GE, Airbus sareng Rolls Royce ngadukung tujuan strategis organisasi pikeun ngahontal pangurangan 20% dina inténsitas émisi dina armada panumpangna ku 2025, ngirangan émisi bersih 2019 ku 50% ku 2035, sareng ngahontal émisi enol bersih ku 2050.

Diomongkeun di Dubai Airshow, Tony Douglas, Chief Executive Officer Grup, Etihad Aviation Group, ngaku ngahijikeun pamaén industri ieu pikeun dekarbonasi mangrupikeun léngkah anu unik sareng penting pikeun industri: "Teu aya pélor pérak pikeun anu ieu, teu aya tindakan tunggal anu jelas. nu bakal nyadiakeun solusi. Éta bakal ngabutuhkeun kombinasi sareng jumlah seueur organisasi sareng pamaréntahan anu béda-béda gawé bareng pikeun perbaikan leutik, nambahan.

"Pamaréntah sareng régulator kedah ngabantosan industri pikeun ngajalankeun inovasi pikeun solusi jangka panjang pikeun decarbonizing aviation. Pangrojong dipikabutuh pikeun pamekaran pasokan bahan bakar anu lestari sareng cekap. Ngaoptimalkeun jalur penerbangan dina rute anu paling sibuk di dunya bakal nyegah jumlah Co2 anu teu kaétang dipompa ka atmosfir. Aya kasempetan anu ageung di dieu anu henteu meryogikeun téknologi anyar pikeun dilaksanakeun sareng tiasa dilaksanakeun ayeuna upami aya kahayang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment

  • Kuring terang, Rolls-Royce mangrupikeun perusahaan rékayasa unggulan anu museurkeun kana kakuatan sareng sistem propulsi kelas dunya. Karya Etihad sareng mitra kalebet Boeing, GE, Airbus sareng Rolls Royce ngadukung tujuan strategis organisasi pikeun dihontal.