Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pamimpin Perjalanan Global Yakin dina Pamulihan Perjalanan lengkep ku 2023

Nganjang ka Babaturan sareng Baraya Bakal Ngadorong Pamulihan Perjalanan
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Survei anyar para ahli industri perjalanan global, anu dilakukeun ku Collinson sareng CAPA - Center for Aviation (CAPA), nunjukkeun paningkatan harepan perjalanan deui ka tingkat pra-pandémik di 2023, dibandingkeun ekspektasi ti 5 bulan kapengker.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dampak perjalanan dina karaharjaan, ogé kasieunan ngeunaan perjalanan curang sareng dokumén tés, diperkirakeun tetep janten masalah utama para wisatawan.
  2. Usaha sareng perjalanan jarak jauh tetep janten bagéan perjalanan anu paling laun dina taun 2022; luang pondok-haul ningali awal kebangkitan a.
  3. Optimisme subdued di Asia Pasifik, salaku aviation senior jeung ahli perjalanan tetep leuwih cautious ti counterparts global.

Salaku ékosistem perjalanan terus adaptasi jeung pandémik Covid-19 anu lumangsung, édisi kadua anu nembé diluncurkeun tina "Laporan Pamulihan Perjalanan Asia Pasifik" ti Collinson, pangalaman perjalanan tungtung-ka-tungtung global, jasa bandara sareng perusahaan médis perjalanan, sareng CAPA - Center for Aviation (CAPA), nunjukkeun industri perjalanan panganyarna. prediksi recovery - kaasup ekspektasi traveler - pikeun taun datang tur saluareun.

Survei éksténsif langkung ti 400 C-Suite sareng ahli industri perjalanan tingkat manajerial senior ti merek perjalanan global terkemuka ngungkabkeun yén bari 37% réspondén ayeuna ngarepkeun "pemulihan pinuh" ka tingkat pra-pandémik 2019 di 2023 - dibandingkeun sareng 35% dina survey April 2021 - optimisme yén kekebalan gerombolan bakal dihontal di AS, Inggris sareng sababaraha nagara maju sanésna turun tina 33% ka 24%. Salaku tambahan, kasalempang karantina sareng hasil tés Covid-19 panipuan tetep hariwang pikeun réspondén.

Survei dilaksanakeun dina Séptémber 2021 ku Collinson ku gawé bareng sareng CAPA - salah sahiji sumber intelijen pasar anu paling dipercaya di dunya pikeun industri penerbangan sareng perjalanan - pikeun neraskeun pangajaran pamulihan industri sareng ngaduga pangalaman pangumbara anyar.

Batesan dibuka deui

Polarisasi ngeunaan kadali perjalanan, tés sareng kawijakan tetep sacara global, kalayan syarat pasar, protokol sareng pangukuran terus robih salami sababaraha bulan kapengker.

Kitu cenah, paningkatan jumlah ahli ayeuna nyangka wates dibuka deui pangaturan ku pamaréntah pikeun ngagampangkeun atanapi sacara substansial ngagampangkeun dina taun 2022 (43%), sedengkeun sapertilu réspondén global (32%) masih ngarepkeun pangaturan muka deui wates ku pamaréntah bakal mekar dina tingkat anu béda dina taun 2022. Ieu mangrupikeun pangurangan anu signifikan tina survey April 2021. tina 56%, dimana kateupastian didominasi.

Uji coba tetep, kalayan karantina dicabut

Kapercayaan sinyal dina protokol tés anu ngamungkinkeun uih deui langkung aman pikeun perjalanan, langkung ti satengah (54% - paningkatan 3% ti saprak April) ngarepkeun tés Covid-19 anu kuat tetep konci pikeun muka deui wates dugi ka akhir taun 2022, kalayan 26 salajengna. % ngarepkeun ieu dugi ka akhir taun 2023. Pola pikir ieu tiasa ditingali ku dibuka deui wates anyar di pasar sapertos Singapura, Australia sareng Amérika Serikat - sadayana nyebatkeun tés Covid-19 salaku komponén inti pikeun ngirangan karantina atanapi karantina. -perjalanan bébas.

Kitu cenah, 74% ahli prihatin ku laporan hasil tés Covid-19 curang sareng paspor vaksinasi. Tingkat jalma anu "prihatin pisan" naék tina 38% dina April 2021 ka 41% dina Séptémber 2021 sareng pikeun "hampang prihatin" tina 28% dina April 2021 dugi ka 34% dina Séptémber 2021. Pikeun ngatasi masalah sapertos kitu, Collinson damel sareng langkung. 30 maskapai, bandara sareng panyadia téknologi sacara global duanana ngabantosan ngalaksanakeun prosés verifikasi anu ditingkatkeun dina titik pamariksaan konci dina perjalanan, ogé ngajantenkeun tés Covid-19 anu dipercaya sareng akreditasi langkung gampang diakses ku wisatawan. 

Sacara global, ngan isin tina tilu suku ageung (72%) ngabagi pandangan yén dokuméntasi vaksin musafir "pentingna penting," sareng sabagéan ageung pamaréntahan henteu résiko muka deui wates tanpa aranjeunna. Ieu paningkatan 5% lamun dibandingkeun jeung ulikan April. Sabalikna, kirang ti kalima (18%) dianggap aranjeunna "henteu penting," sabab sababaraha pamaréntah bakal ngidinan aksés paduli dokumén kaséhatan digital.

Sakali hiji musafir lebet ka hiji nagara, aranjeunna teras nyanghareupan karantina. Ampir dua perlima ahli (38%) ayeuna ngarepkeun ukuran karantina bakal tetep dilaksanakeun pikeun masa depan anu diramalkeun salaku pancegahan kaamanan tambahan salian ti vaksinasi sareng uji, naék tina 23% dina April 2021.

Sabalikna, sajumlah ageung pamimpin industri tetep ngarep-ngarep ngeunaan tindakan anu caket di daérah ieu. 42% percaya yén ukuran karantina bakal dileungitkeun ku nutup taun 2021, saluyu sareng vaksinasi sareng ukuran tés janten langkung seueur. Tapi, sentimen éta écés turun upami dibandingkeun sareng 58% anu ngagaduhan kapercayaan anu sami dina April 2021.

Kaayaan pikiran nu musafir

Sajumlah ageung ahli yakin yén perjalanan "aman pisan" upami sadayana taat kana solusi pencegahan (contona, ngagem topéng, jarak sosial). Tapi saurna, angka éta turun ku 17% anu nyata (42% kacatet dina bulan Séptémber; 59% dina April), nunjukkeun kayakinan naékna sanaos luncuran vaksin anu nyebar, sareng dibéré nuansa anu variatif ngeunaan naon anu dianggap individu. solusi aman.

Nya kitu, insiders tempo perjalanan salaku saukur "teu aman" geus dua kali: ti 4% dina April 2021 ka 10% dina Séptémber 2021. Ieu nunjukkeun kasempetan pikeun nengtremkeun ati, ngadidik jeung komunikasi ka panumpang kumaha kaamanan tetep prioritas utmost, utamana salaku langkung seueur wisatawan angkat ka langit.

Teu heran, patarosan tetep ngeunaan naha wisatawan bakal tiasa mundur sareng bersantai saatos rencanana dipesen. Teu mungkin, numutkeun survey, kalayan tilu-suku ahli (79%) milih percanten yén perjalanan bakal karasa "langkung stres" tibatan sateuacan pandém (tina 70% dina April 2021).

Hasilna nunjukkeun kamungkinan ngaronjat kahayang pikeun "jauh ti riungan madding" kalawan aksés gancang-lagu jeung pangalaman lounge pikaresep, pikeun katengtreman pikiran. Ieu saluyu sareng drive global Priority Pass pikeun ningkatkeun pangalaman lounge pikeun wisatawan; kalawan bubuka Be Relax Spas pikeun rélaxasi pre-flight pamungkas, sarta contactless dahareun jeung inuman kurban kayaning Siap 2 Orde disetel ka ganda ayana sakuliah lounges pikeun pangalaman makan seamless. 

Reboot lambat pikeun perjalanan bisnis

Nalika bisnis jarak pondok sareng perjalanan perusahaan parantos mundur ati-ati di pasar-pasar anu tangtu, aya sakedik gerakan antara survey April 2021 sareng Séptémber 2021. Dina ngaramalkeun perjalanan di 2022, ngan langkung ti sapertilu (35%) réspondén ngarepkeun pamulihan 41-60% ka 2019 tingkat pra-pandémik tina perjalanan bisnis jarak pondok, sedengkeun 23% langkung positip sareng ngarepkeun 61-80% tingkat 2019 taun hareup. Ngan 8% ningali 80% + tina tingkat 2019 taun hareup - nunjukkeun tapestry perjalanan anu tetep dina "norma anyar" na. 

Khususna di Asia Pasifik, ngan 24% ningali perjalanan perusahaan jarak pondok pulih langkung ti 61% tina tingkat 2019 taun payun - sareng 7% ningali paménta ngahontal opat perlima tingkat 2019.

Perjalanan bisnis jarak jauh tetep paling jauh tina jangkauan. Pamulihan ka tingkat 2019 diperkirakeun nyandak langkung lami tibatan bagéan anu sanés, kalayan réspondén janten kirang percaya diri dina skala waktos pamulihan bagéan, kusabab larangan perjalanan tetep dilaksanakeun langkung lami tibatan anu diantisipasi sateuacana. Numutkeun 86% réspondén, kirang ti dua per tilu tina bisnis jarak jauh / pasar perjalanan perusahaan bakal uih deui taun payun. Sedengkeun di Asia Pasifik, ngan dina sapertilu (30%) responden survéy yakin yén urang malah moal ngahontal 20% tina tingkat 2019 taun hareup.

Diomongkeun ngeunaan panalungtikan, Priyanka Lakhani, Diréktur Komersial Wétan Tengah sareng Afrika sareng Diréktur Asia Kidul, Collinson nyarios: "Panalungtikan anu lumangsung ieu penting pikeun ngartos sentimen industri sareng salaku hasilna, nyandak léngkah-léngkah anu dipikabutuh pikeun mastikeun aman sareng jangka panjang. balikna perjalanan global. Pikeun genep ka dua belas bulan ka hareup, sahenteuna, écés yén salaku industri, urang kedah teras-terasan berinovasi sareng sacara efektif komunikasi kamajuan ka wisatawan. Dina sasih anu bakal datang, fokus utama kami nyaéta pikeun ngembangkeun alat sareng solusi anu ngabantosan wisatawan dina nganapigasi jalanna sacara aman sareng éfisién.

CAPA - Diréktur Ngatur Pusat Penerbangan, Derek Sadubin, nambihan: "Ieu mangrupikeun hak istimewa pikeun damel deui sareng Collinson, pamimpin global dina pangalaman para wisatawan, pikeun ngevaluasi langkung seueur kumaha pamirsa para ahli senior ningali bentang perjalanan anu bakal datang. Papanggihan duanana wawasan, sareng dina sababaraha kasus héran. Gemblengna, urang kedah ngahiji salaku industri sareng nganggo wawasan ieu pikeun ngabantosan ngaidentipikasi dimana perhatian diperyogikeun pikeun kamajuan uih deui perjalanan global.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment