Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha pendidikan Industri silaturahmi Malaysia megatkeun News Rapat Berita Industri rapat wartos Warta Breaking Taiwan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Kontes Pemasaran Tujuan Virtual: Siswa Universitas Meunang Hadiah Khusus Anyar

Mahasiswa Universitas meunang

Lima tim universitas meunang kas sareng hadiah dina Kontes Pemasaran Tujuan 2021 anu diayakeun ku Biro Perdagangan Luar Negeri Taiwan (BOFT) di handapeun Kamentrian Perekonomian (MOEA), sareng Déwan Pengembangan Perdagangan Luar Taiwan (TAITRA). Dina kontes taun ieu, 17 tim ti 5 nagara nunjukkeun tujuanana pikeun pasar rapat, perjalanan insentif, konvénsi sareng paméran (MICE).

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. TAITRA sareng Biro Perdagangan Luar Negeri gaduh sajarah panjang pikeun mereun pamimpin masa depan ngaliwatan sponsor kompetisi mahasiswa internasional.
  2. Baheula, tim anu disponsoran ngumbara ka Taiwan pikeun ngagambarkeun tujuanana dina kontes taunan.
  3. Taun ieu, TAITRA ngalihkeun pameran sacara online kalayan bantosan iStaging, platform online pikeun ruang pamer virtual, pameran dagang, paméran, sareng tur.

Hadiah kahiji "Marketing and Proposal-Planning" meunang ka National Taichung University of Science and Technology, Taiwan, kalayan Universitas Malaysia Sunway University meunang hadiah kadua sareng Taylor's University meunang hadiah katilu. Barisan Taylor's University, Hoa Sen University, Vietnam sareng Wenzao Ursuline University of Languages, Taiwan, masing-masing sumping ka kahiji, kadua sareng katilu, dina kategori "Pameran Virtual sareng Desain Booth" ogé "Pandu Wisata Inggris". .”

Sadaya tim diajar kumaha ngagunakeun platform iStaging pikeun paméran maya ieu dina waktu anu singget kalayan bantuan tutorials video online sarta workshop online real-time kalawan ahli iStaging, Stefan Oostendorp. Tim ti Universitas Assumption, Thailand, impressed kalawan platform VR iStaging urang, sumping ka hiji kasapukan pikeun ngidinan siswa ngagunakeun platform VR maranéhna pikeun ngarancang expo sorangan di dunya maya salaku bagian tina karya tangtu pikeun kelas manajemén acara maranéhanana.

"Platform intuitif iStaging nguatkeun mahasiswa universitas pikeun ngarobih presentasi power point mahasiswa saderhana janten pangalaman diajar pangalaman nyata. di dunya maya,” ceuk Dr Scott Smith ti Departemen Rékréasi jeung Pariwisata AU urang. Anjeunna nambahan: "Mahasiswa ngalakukeun padamelan anu saé nyiptakeun pangalaman anu pikaresepeun dina kompetisi anu ayeuna kuring bakal ngalebetkeun iStaging kana rencana pelajaran kelas kuring semester ieu. Gaya sered tur teundeun program ramah-pamaké iStaging ngamungkinkeun siswa pikeun gancang nampilkeun rencana pamasaran, presentasi jeung proyék ngaliwatan pamakéan showrooms virtual, paméran virtual, tradeshows maya jeung tur virtual.

iStaging parantos damel caket sareng seueur merek internasional ngeunaan industri ritel fashion sareng ritel konsumen sapertos LVMH, Samsung sareng Giant pikeun kalebet pangalaman virtual pikeun sémah. Ayeuna, iStaging damel sareng Paguron luhur anu bergengsi di Asia. Éta mangrupikeun panyadia unggulan out-of-the-box augmented sareng solusi realitas maya anu kantor pusatna di Taipei, Taiwan. Perusahaan ogé ngagaduhan kantor satelit di San Fransisco, Shanghai sareng Paris. iStaging boga tujuan pikeun mantuan jalma transcend spasi ku karajinan produk visualisasi immersive nu empower dunya pikeun berinteraksi sareng jalma jauh, tempat atawa objék.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Andrew J. Kai - eTN Thailand

Leave a Comment