Pencét didieu upami ieu siaran pers anjeun!

Airbus sareng Air Lease Corporation Ngaluncurkeun Inisiatif Dana Multi-Million-Dollar Anyar

Ditulis ku jelema nu nyunting

Airbus and Air Lease Corporation (ALC) ngaluncurkeun inisiatif dana ESG multi-juta dolar anu bakal nyumbang kana investasi kana proyék pangembangan penerbangan sustainable anu bakal dibuka pikeun sababaraha pamangku kapentingan ti komunitas leasing sareng pembiayaan pesawat sareng saluareun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Air Lease Corporation geus nandatanganan Letter of Intent ngawengku sakabéh Airbus Families, nyorot kakuatan rentang produk lengkep parusahaan. perjanjian pikeun 25 A220-300s, 55 A321neos, 20 A321XLRs, opat A330neos tur ngawengku tujuh A350Fs. Pesenan anu bakal dirampungkeun dina sasih-bulan anu bakal datang, ngajantenkeun ALC anu berbasis di Los Angeles mangrupikeun salah sahiji palanggan Airbus panggedéna sareng panyewa kalayan buku pesenan A220 panggedéna. Diadegkeun dina 2010, ALC parantos maréntahkeun jumlahna aya 496 pesawat Airbus dugi ka ayeuna.

"Pengumuman pesenan anyar ieu mangrupikeun puncak tina sababaraha bulan kerja keras sareng dedikasi ku duanana organisasi pikeun ngaoptimalkeun sareng nyaluyukeun ukuran sareng ruang lingkup transaksi pesawat ageung ieu kusabab paménta maskapai global anu ngembang pesat pikeun ngamodernisasi armada jetna ngalangkungan ALC. sedeng leasing, "ceuk Steven F Udvar-Hazy, Pupuhu Eksekutif Air Lease Corporation. "Saatos konsultasi panjang sareng detil sareng sababaraha belasan palanggan maskapai strategis urang di sakumna dunya, kami museurkeun tatanan komprehensif ieu kana jinis pesawat anu paling dipikahoyong sareng paménta, kalebet kulawarga A220, A321neo, A330neo sareng A350. ALC mangrupikeun Pamimpin Pasar internasional dina unggal kategori ieu tina jajaran produk Airbus paling modéren. Panambahan multi-taun aset pesawat téknologi anyar ieu kana portopolio ngembangna ALC bakal ngamungkinkeun urang ningkatkeun pendapatan sareng kauntungan bari nyugemakeun sarat palanggan maskapai urang.

Udvar-Hazy nambihan: "ALC mangrupikeun palanggan peluncuran pikeun versi A321LR sareng XLR anu kasohor. Ayeuna, urang janten lessor peluncuran pikeun A350F sareng janten palanggan lessor panggedéna pikeun A220. Kami ngagaduhan visi pikeun janten anu ngadopsi munggaran A321 sareng yakin yén kami parantos milih deui pilihan anu leres dina A220 sareng A350F, ngaréspon kana naon anu urang tingali pasar bakal peryogi dina periode pamulihan payun. Salaku tambahan, kami sumanget pisan pikeun ngahijikeun kerjasama pikeun dana kelestarian anu bakal nyumbang kana masa depan héjo pikeun industri urang.

"Kalayan pesenan utama ieu, kami negeskeun kapercayaan urang henteu ngan ukur dina masa depan anu kuat sareng kamekaran angkutan udara komersial global, tapi dina modél bisnis ALC, dina kaputusan mésér pesawat khusus urang kalebet, pikeun kahiji kalina, A350 Freighter énggal, sareng tungtungna. dina pandangan jangka panjang urang nu mesen pesawat anyar mangrupa investasi optimum ibukota nyekel saham urang, "ceuk John Plueger, CEO Air Lease Corporation sarta Présidén. "Leuwih ti éta, kami jeung Airbus hereby ngumumkeun inisiatif ESG munggaran kantos babarengan dina ngayakeun pesawat ku nyieun dana multi-juta-dollar pikeun proyék-proyék ngembangkeun aviation sustainable kritis ka hareup".

"Ieu mangrupikeun pengumuman utama pikeun Airbus di 2021. Sinyal pesenan ALC yén urang nuju ngaléngkah saluareun doldrums Covid. Kalayan tetempoan, ALC nguatkeun portopolio pesenan pikeun jinis pesawat anu paling dipikahoyong nalika urang kaluar tina krisis sareng khususna, éta ningali nilai anu luar biasa anu dibawa ku A350F ka pasar kargo. Dukungan ALC negeskeun antusiasme global anu urang tingali pikeun kabisat kuantum ieu dina rohangan kapal angkasa sareng urang muji wawasanna dina milihna sareng ngéléhkeun sadayana dugi ka garis finish pikeun pengumuman pesenan A350F munggaran. Salaku tambahan kami sapuk pikeun ngajantenkeun visi penerbangan sustainable kami bagian tina perjanjian ieu anu janten prioritas pikeun urang duaan," saur Christian Scherer, Kapala Perwira Komersial Airbus sareng Kapala Airbus Internasional.

A220 mangrupa hiji-hijina tujuan pesawat diwangun pikeun pasar 100-150 korsi delivering hiji unbeatable 25% efisiensi suluh hadé * tur kalawan kanyamanan panumpang widebody dina pesawat single-lorong. Kulawarga A321 anu kalebet vérsi XLR kalayan jarak panjang dugi ka 4,700nm sareng konsumsi bahan bakar 30% langkung handap * digabungkeun sareng A330neo mangrupikeun mitra idéal pikeun anu disebut tengah bagéan pasar. A350F, dumasar kana pamimpin jarak jauh anu paling modéren di dunya anu dioptimalkeun pikeun operasi kargo anu nawiskeun sahenteuna 20% kaduruk bahan bakar langkung handap tibatan kompetisi sareng hiji-hijina pesawat angkut generasi énggal anu siap pikeun standar émisi CO2027 ICAO 2.

* leuwih pesawat pesaing generasi saméméhna

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment