Kumaha Gampang Ngidentipikasi Perjalanan Sustainable


Lencana Travel Sustainable, ukuran kelestarian anu kredibel, relevan sacara global anu bakal masihan inpormasi anu dipikabutuh pisan pikeun para wisatawan di sakumna dunya anu hoyong ngadamel pilihan perjalanan anu langkung lestari. Dirancang pikeun lumaku pikeun rupa-rupa jenis harta, ti apartemen, B & Bs jeung imah liburan ka hotél, resorts komo treehouses, sarta adaptable kana realities lokal jeung tinimbangan, prakarsa mangrupa mimiti jenis na di industri.

Nganggap yén 64% wisatawan nyatakeun yén aranjeunna hoyong cicing di akomodasi anu lestari dina taun anu bakal datang sareng kalayan langkung ti 28 juta daptar di Booking.com, perusahaan ningali kasempetan anu luar biasa pikeun nunjukkeun langkung seueur usaha anu dampak anu dilakukeun ku mitra pikeun nyiptakeun. pangalaman leuwih sustainable, sarta dina gilirannana, nyieun leuwih gampang pikeun travelers manggihan cara sustainable tetep. Kalawan tilu-suku (63%) nunjukkeun maranéhna bakal leuwih gampang milih akomodasi husus ngalaksanakeun prakték sustainable, éta ganjaran sarta salajengna nyorong panyadia pikeun nyokot léngkah salajengna dina journeys kelestarian individu maranéhanana.

"Ngawangun industri perjalanan sabenerna sustainable bakal butuh waktu, koordinasi jeung usaha concerted, tapi kamajuan mungkin ngaliwatan inovasi terus, rojongan pasangan sarta kolaborasi industri," ceuk Marianne Gybels, Diréktur kelestarian di Booking.com. "Kami ngakuan usaha kelestarian tina sajumlah sipat anu langkung lega di sakumna dunya ku cara anu kredibel sareng transparan pikeun konsumén. Nampilkeun prak-prakan anu aya dina tempat ngagampangkeun sadayana pikeun ngadamel pilihan anu langkung terang sareng mudahan langkung sustainable pikeun perjalanan salajengna, henteu paduli dimana aranjeunna badé angkat. Ku kituna ogé mere ilham malah leuwih ti mitra kami pikeun nyokot lengkah saterusna pikeun beroperasi leuwih sustainably ".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.