Maskapai penerbangan Lufthansa Group nambihan 440 penerbangan anyar AS, Spanyol, Portugal sareng Skandinavia pikeun Natal sareng Taun Anyar.

Maskapai penerbangan Lufthansa Group nambihan 440 penerbangan anyar AS, Spanyol, Portugal sareng Skandinavia pikeun Natal sareng Taun Anyar.
Maskapai penerbangan Lufthansa Group nambihan 440 penerbangan anyar AS, Spanyol, Portugal sareng Skandinavia pikeun Natal sareng Taun Anyar.
  • Ti hub na di Munich sareng Frankfurt nyalira, Lufthansa nawiskeun langkung ti 120 penerbangan tambahan kalayan kapasitas 25,000 korsi salami waktos Natal. 
  • Di AS, New York sareng tujuan di nagara bagian Florida sering dipesen.
  • Kalawan perencanaan hawa travelers kudu mertimbangkeun dina unggal hal asupna ayeuna luyu jeung peraturan quarantine.

Maskapai tina Grup Lufthansa (Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines sareng Eurowings) nawarkeun sabudeureun 80,000 korsi tambahan dina 440 penerbangan tambahan keur usum liburan upcoming jeung Taun Anyar. Maskapai penerbangan ayeuna ngaréspon kanaékan minggu-minggu paménta pikeun penerbangan salami liburan Libur ku neraskeun deui tujuan sareng ningkatkeun frékuénsi sambungan anu tos aya atanapi nyebarkeun pesawat anu langkung ageung.

Ti hubs na di Munich jeung Frankfurt nyalira, Lufthansa nawarkeun leuwih ti 120 penerbangan tambahan kalayan kapasitas 25,000 korsi salila periode Natal. 

Di AS, New York sareng tujuan di nagara bagian Florida sering dipesen. Di Éropa, tujuan di daratan Spanyol sareng Kapuloan Canary, Portugal sareng tujuan cerah sanésna di daérah Méditérania ogé Skandinavia aya dina paménta anu luhur. Salian tujuan ieu, resorts ski-salju di Lapland (Finlandia kalér) balik deui kana jadwal penerbangan. Kituna hiji ngahontal leuwih usum liburan jeung Taun Anyar ti Frankfurt Ivalo jeung Kuusamo ogé ti Munich Kittilä di Lappland jeung Tromsö di Norwégia - Northern Light inklusif.

Sadaya penerbangan langsung tiasa dipesen. Kalawan perencanaan hawa travelers kudu mertimbangkeun dina unggal hal asupna ayeuna luyu jeung peraturan quarantine. 

Wisatawan tiasa masihan kontribusi pribadi pikeun panyalindungan iklim sareng ngajantenkeun perjalanan hawa CO2 nétral. Salian pilihan offsetting hiber via proyék iklim kualitas luhur, sémah Lufthansa geus bisa ngapung jeung suluh sustainable kiwari. Maskapai penerbangan tina Lufthansa Grup geus terpadu pilihan kana prosés booking. Sering flyers tiasa mendakanana dina aplikasi Miles & More.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali