Prioritas penanganan taneuh anyar: Kakurangan Buruh, modernisasi, kaamanan

Prioritas penanganan taneuh anyar: Kakurangan Buruh, modernisasi, kaamanan.
Prioritas penanganan taneuh anyar: Kakurangan Buruh, modernisasi, kaamanan.
  • Seueur karyawan penanganan taneuh anu terampil parantos ngantunkeun industri sareng henteu uih deui. 
  • Dua alat konci pikeun panangan taneuh nyaéta IATA Ground Operations Manual (IGOM) sareng IATA Safety Audit for Ground Operations (ISAGO).
  • Digitalisasi tiasa ngajalankeun perbaikan prosés anu bakal penting pikeun ningkatkeun kelestarian sareng produktivitas. 

nu Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) fokus kana standar, digitalisasi sareng ngungkulan kakurangan tenaga kerja terampil pikeun ngawangun daya tahan sareng mastikeun kelestarian jangka panjang pasca pandémik pikeun kagiatan penanganan taneuh. 

"Bakal aya tangtangan nalika operasi penanganan taneuh ningkat pikeun nyumponan paménta nalika pamulihan industri penerbangan tina COVID-19 maju. Ngatasi kakurangan tenaga kerja, mastikeun kasalametan kalayan patuh ketat kana standar global sareng digitalisasi sareng modernisasi bakal penting pikeun ngahontal balikan deui skala, "saur Monika Mejstrikova, Diréktur Operasi Darat IATA, nyarios dina 33rd. IATA Ground Handling Conference (IGHC), anu dibuka dina Iraha ayeuna.

tanaga gawe

Panyadia penanganan taneuh nyanghareupan kakurangan kaahlian parah sareng tantangan dina ngajaga sareng ngarekrut staf. 

"Seueur karyawan terampil anu parantos ngantunkeun industri sareng henteu uih deui. Jeung recruiting, latihan jeung accrediting staf anyar bisa nyandak nepi ka genep bulan. Janten, penting pisan yén urang nahan staf ayeuna sareng milari cara anu langkung éfisién pikeun nangkep personel énggal, ”saur Mejstrikova, anu ogé ngagariskeun sababaraha solusi prioritas.

  • Pikeun nahan staf terampil, pamaréntah kedah ngalebetkeun panangan taneuh dina program subsidi upah
  • Pikeun ngagancangkeun prosés pelatihan, panggunaan pelatihan dumasar-kompeténsi, penilaian sareng format pelatihan online kedah dironjatkeun, sareng syarat pelatihan diharmoniskeun. 
  • Pikeun ningkatkeun efisiensi pamanfaatan staf, paspor pelatihan kedah dikembangkeun anu bakal saling mikawanoh kaahlian dina pawang darat, maskapai sareng / atanapi bandara.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.