Jazeera Airways komitmen ka 28 jet A320neo anyar

Jazeera Airways komitmen ka 28 jet A320neo anyar.
Jazeera Airways komitmen ka 28 jet A320neo anyar.
Ditulis ku Harry Johnson

MoU éta ditandatanganan ku Rohit Ramachandran, Kapala Eksekutif Jazeera Airways sareng Christian Scherer, Kapala Komérsial Airbus sareng Kapala Airbus Internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jazeera Airways resep ngalegaan hubungan jangka panjangna sareng Airbus sareng pesenan énggal ieu.
  • Kasapukan pang anyarna bakal nambihan tambahan 28 pesawat Airbus kana armada sadaya-Airbus Jazeera Airways.
  • Ku cara nyokot pilihan A320neo sareng A321 neo, Jazeera Airways bakal gaduh kalenturan anu saé pikeun ngalegaan jaringanna ka tujuan haul sedeng sareng panjang ti Kuwait.

Airbus parantos nandatanganan Memorandum of Understanding (MoU) sareng Jazeera Airways, pamawa basis Kuwait, pikeun 20 A320neos jeung dalapan A321neos.

MoU éta ditandatanganan ku Rohit Ramachandran, Kapala Eksekutif Jazeera Airways sareng Christian Scherer, Kapala Komersial Airbus sareng Kapala Airbus Internasional.

Marwan Boodai, Pupuhu Jazeera Airways nyarios, "Jazeera Airways nyaeta pleased manjangkeun hubungan jangka panjang na kalawan Airbus salajengna jeung urutan anyar signifikan ieu. Kami sacara efektif bakal ngagandakeun ukuran armada urang ayeuna ka 35 pesawat ku 2026. Maskapai penerbangan parantos kaluar tina pandémik kuat dina Q3 kalayan balik deui kana kauntungan. Kami ngagaduhan rencana ékspansi anu pikaresepeun, anu bakal ningkatkeun kontribusi kami pikeun ékonomi Kuwait sareng khususna sektor perjalanan. 

"Kami reueus ngalegaan kerjasama sareng kami Jazeera Airways ngaliwatan perjangjian panganyarna ieu nu bakal nambahan hiji tambahan 28 pesawat Airbus na sadayana Airbus armada", saur Christian Scherer, Kapala Perwira Komersial Airbus, sareng Kapala Airbus Internasional. Kulawarga A320neo tanpa ragu mangrupikeun platform pangsaéna pikeun ngadukung rencana pertumbuhan Jazeera Airways. Ieu mangrupikeun ilustrasi anu sampurna kumaha Airbus ngabantosan ngiringan kamekaran para nasabah anu suksés.

Rohit Ramachandran, CEO Jazeera Airways nambihan, "Ku cara nyandak pilihan A320neo sareng A321 neo kami bakal gaduh kalenturan anu saé pikeun manjangkeun jaringan kami ka tujuan haul sedeng sareng langkung panjang ti Kuwait, nawiskeun panumpang langkung seueur pilihan pikeun ngarambat sareng nikmati tujuan anu populer sapertos anu henteu terlayanan. ”.

Jazeera Airways ngamimitian operasi di 2005 sarta saprak geus mecenghul salaku operator ngarah di wewengkon. Éta beroperasi sacara régional sareng internasional ngalayanan tujuan-tujuan utama Wétan Tengah, Eropa sareng Asia ti pangkalan bumi Kuwait. Maskapai penerbangan Kuwait ngadukung visi 2035 nagara pikeun ngalegaan ékspansi ékonomi sareng transformasi kana hub komersial. 

Kulawarga A320neo ngalebetkeun téknologi pangénggalna kalebet mesin generasi énggal, Sharklets sareng aerodinamika, anu babarengan nganteurkeun 20% dina tabungan bahan bakar sareng pangurangan CO2 dibandingkeun generasi sateuacana. Airbus pesawat. Kulawarga A320neo nampi langkung ti 7,400 pesenan ti langkung ti 120 palanggan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.

Leave a Comment

eTurboNews | eTN