Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Tanzania Ngabobol Warta teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata

Air Tanzania mesen pesawat kargo sareng panumpang Boeing énggal

Air Tanzania mesen pesawat kargo sareng panumpang Boeing énggal.
Air Tanzania mesen pesawat kargo sareng panumpang Boeing énggal.
Ditulis ku Harry Johnson

Kapal terbang éta bakal dioperasikeun ku Air Tanzania, pamawa bendera nasional Tanzania, pikeun ngalegaan jasa ti nagara éta ka pasar énggal di Afrika, Asia sareng Éropa.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Air Tanzania ngumumkeun pesenan pikeun 787-8 Dreamliner, 767-300 Freighter sareng dua jet 737 MAX.
  • Pesenan, hargana langkung ti $726 juta dina harga daptar, sateuacana teu dipikanyaho dina situs wéb Boeing Orders and Deliveries.
  • Air Tanzania bakal ngalegaan armada 787s ayeuna, ngamangpaatkeun 737s énggal pikeun jaringan régionalna sareng 767 Freighter pikeun ngamangpaatkeun paménta kargo anu ngembang di Afrika.

Boeing sareng Républik Bersatu Tanzania dinten ngumumkeun pesenan kanggo 787-8 Dreamliner, 767-300 Freighter sareng dua jet 737 MAX dina 2021 Dubai Airshow. Kapal terbang éta bakal dioperasikeun ku Air Tanzania, pamawa bendera nasional Tanzania, pikeun ngalegaan jasa ti nagara éta ka pasar énggal di Afrika, Asia sareng Éropa. Pesenan, hargana langkung ti $726 juta dina harga daptar, sateuacana teu dipikanyaho dina situs wéb Boeing Orders and Deliveries.

"Umumnya 787 Dreamliner kami populer di kalangan panumpang kami, nyayogikeun kanyamanan dina penerbangan anu teu aya tandingan sareng efisiensi ultra pikeun kamekaran jarak jauh urang," saurna. Hawa Tanzania CEO Ladislaus Matindi. Nambahkeun kana armada 787 kami, bubuka 737 MAX sareng 767 Freighter bakal masihan Hawa Tanzania kamampuan luar biasa sareng kalenturan pikeun nyumponan paménta panumpang sareng kargo di Afrika sareng saluareun.

Didasarkeun di Dar es Salaam, pamawa bakal ngalegaan armada 787s ayeuna, ngamangpaatkeun 737s énggal pikeun jaringan régionalna sareng 767 Freighter pikeun ngamangpaatkeun paménta kargo anu ngembang di Afrika.

"Afrika nyaéta wewengkon katilu tumuwuh panggancangna di sakuliah dunya pikeun perjalanan hawa, sarta Air Tanzania geus well-posisi pikeun ngaronjatkeun konektipitas tur dilegakeun pariwisata sakuliah Tanzania," ceuk Ihssane Mounir, Boeing Wapres senior Penjualan & Pemasaran Komersial. "Kami ngahormatan éta Hawa Tanzania geus milih Boeing pikeun program modernisasi armada na ku nambahkeun hiji tambahan 787 sarta ngawanohkeun 737 MAX jeung 767 Freighter kana jaringan ngembangna na.

BoeingTinjauan Pasar Komersial 2021 ngaramalkeun yén, dina taun 2040, maskapai Afrika bakal ngabutuhkeun 1,030 kapal terbang anyar anu hargana $160 milyar sareng jasa saatos pasar sapertos manufaktur sareng perbaikan bernilai $235 milyar, ngadukung pertumbuhan perjalanan udara sareng ékonomi di seluruh buana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment