Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaika megatkeun News rapat wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Jamaica Blitz on Global Markets: Update Resmi ku Menteri Pariwisata

Perusahaan Pariwisata Leutik sareng Patani Nampi Kuat Gagah Utama Dina Prakarsa REDI II Jamaika
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett
Ditulis ku Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, masihan apdet ngeunaan sektor pariwisata ka Parlemén. Di handap ieu biantarana.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Industri pariwisata Jamaika terus-terusan rebound dina cara anu ageung sareng paménta pikeun produk reimagined kami naék pisan.
  2. Teu aya anu langkung jelas tibatan dina pasar lima minggu anu suksés pisan anu nyandak urang ti Amérika Serikat sareng Kanada ka Wétan Tengah sareng Inggris.
  3. réspon éta sabenerna luar biasa.

Éta parantos dibuktikeun dina jumlah yén pendekatan anyar urang pikeun panawaran pariwisata urang, dilahirkeun tina pertimbangan pandémik COVID-19, mayar. Angka kadatangan kami naék, angkat udara kanggo usum usum katingali saé, sareng pesiar bakal uih deui di sadaya palabuhan kami sateuacan akhir taun.

Kadatangan stopover sataun ka tanggal ayeuna nangtung di 1.2 juta, sarta saprak pengiriman barang pesiar dihanca dina bulan Agustus, kami geus tampi leuwih 36,000 panumpang pesiar, bari earnings kami ayeuna di AS $ 1.5 miliar tanda.

Jamaica aya dina jalan pikeun recovery. Kadatangan persinggahan 2021 diperkirakeun naék 41% sataun-ka-taun, sareng dugi ka ayeuna urang parantos pulih ampir satengah tina usaha persinggahan 2019.

Warta anu saé nyaéta Désémber biasana mangrupikeun bulan anu kuat pikeun urang, sareng éta dimimitian usum luhur nalika hargana langkung luhur, ku kituna urang sigana bakal nyumponan ramalan 1.6 juta sémah sareng pendapatan langkung ti $ 2 milyar.

Nepi ka tungtun taun 2022, jumlah sémah Jamaika diperkirakeun jumlahna 3.2 juta, kalawan panumpang pesiar akuntansi pikeun 1.1 juta sarta datangna stopover kira 2.1 juta, sedengkeun earnings diperkirakeun dina AS $ 3.3 milyar.

Nepi ka tungtun taun 2023, jumlah sémah Jamaika diperkirakeun jumlahna 4.1 juta, kalawan panumpang pesiar akuntansi pikeun 1.6 juta sarta datangna stopover 2.5 juta sarta earnings $ 4.2 milyar.

Nepi ka tungtun taun 2024, urang diperkirakeun ngaleuwihan angka pra-pandémik urang kalayan jumlah datangna 4.5 juta sareng diperkirakeun panghasilan devisa kasar $ 4.7 milyar.

Warta industri positip sanésna anu nunjukkeun pamulihan anu kuat pikeun pariwisata:

  • 90% tina proyék investasi pra-pandémik tetep aya.
  • Leuwih ti belasan proyék pangwangunan hotél lumangsung.
  • 5,000 kamar tambahan.
  • Kamajuan dina kamajuan sapanjang daérah anu béda-béda pulo.
  • Balikna operasi pesiar di sadaya palabuhan pulo ku awal Désémber

Ngarampa sakedap ngeunaan pengiriman kapal pesiar, saatos 20-bulan hiatus, Falmouth ngabagéakeun kapal pesiar kahijina dina dinten Minggu - Carnival Corporation's Emerald Princess, kalayan sakitar 2,780 panumpang sareng anggota awak.

Selebriti Equinox, Aida Diva sareng Crystal Serenity diperkirakeun uih deui ka Falmouth akhir bulan ieu. Kapal andalan Disney Cruise Lines Disney Fantasy dijadwalkeun didatangan dina bulan Désémber.

Kadatangan Emerald Putri masihan kasempetan pikeun peluncuran lemes Désa Artisan di Hampden Wharf sareng 10 pengrajin. Hal ieu ditampi pisan ku wisatawan pesiar. The $ 700-juta Pariwisata Enhancement Fund (TEF) -desa dibiayaan ieu themed ngabejaan carita Falmouth sarta nawarkeun Jamaicans sarta datang kasempetan pikeun babagi kadaharan lokal, inuman, seni, karajinan, jeung budaya.

Éta mangrupikeun bagian tina proyék Pangembangan Hampden Wharf anu langkung lega sareng bakal janten anu munggaran tina séri Désa Artisan anu bakal aya di daérah Resort di sakuliah pulo.

Hasil anu suksés tina blitz pasar internasional urang pasti bakal ngabantosan urang pikeun ngahontal target ieu upami henteu ngaleuwihan éta.

Abdi percanten ieu rebound positif sarta kanaékan paménta pikeun Brand Jamaica sakitu legana alatan usaha suksés urang mulangkeun kapercayaan traveler di Tujuan Jamaica.

Protokol kaséhatan sareng kasalametan urang, Koridor Tangguh, Peduli Jamaica, sareng tingkat vaksinasi anu luhur (kira-kira 60%) diantara pagawé pariwisata urang ngajamin sémah urang pangalaman liburan anu aman, aman sareng lancar.

Abdi hoyong ngabagikeun sababaraha hasil utama perjalanan kuring anu anyar, sareng pejabat pariwisata senior anu sanés, ka pasar sumber utama urang ogé inroads urang kana pasar non-tradisional Wétan Tengah, dimana urang narékahan pikeun naekeun kadatangan sareng ningkatkeun investasi dina sektor pariwisata.

Amérika Sarikat & Kanada Markets Blitz

Kami ngamimitian blitz kalayan sababaraha rapat sareng pamimpin industri perjalanan, média sareng pamangku kapentingan sanés dina dua pasar sumber panggedéna kami, Amérika Serikat sareng Kanada. Abdi resep ngabagi yén hubungan urang sareng mitra pariwisata konci dina dua pasar éta pisan suksés.

Aya masalah anu aya hubunganana sareng COVID-19 sareng kami hoyong ngajamin kapentingan pariwisata yén Jamaika tetep tujuan anu aman.

Protokol kami aya dina tempat pikeun mastikeun yén sémah tiasa sumping ka pulo, angkat ka tempat wisata urang sareng gaduh pangalaman Jamaican otentik kalayan aman sareng lancar. Sanajan masalah ieu, kumaha oge, kapercayaan di Jamaika tetep pohara kuat.

Eksekutif maskapai panglegana, American Airlines, ngajamin yén pulo éta bakal ningali saloba 17 penerbangan nonstop per dinten, nalika paménta pikeun tujuan naék.

Éta ogé nunjuk kaluar yén Jamaika topped Karibia diantara pamakéna on expansive platform American Airlines Vacations maranéhanana sarta dikonfirmasi yén maranéhna bakal ngamangpaatkeun anyar maranéhna, badag, pesawat Boeing 787 lega-bodied, dina sababaraha ruteu konci ka Jamaika dimimitian Nopémber.

Southwest Airlines, salah sahiji maskapai panglegana di Amérika Serikat sareng maskapai pamawa béaya rendah panggedéna di dunya, ngajamin delegasi kami yén operasi penerbanganna ka Teluk Montego dina sasih bulan caket pisan sareng tingkat catetan pra-pandémik 2019, nunjukkeun paningkatan paménta. pikeun tujuan Jamaika ku travelers AS.

Kulon ngoperasikeun penerbangan non-stop antara bandara internasional utama AS of Houston (hobby), Fort Lauderdale, Baltimore, Washington, Orlando, Chicago (Midway), St Louis jeung Montego Bay.

Expedia Inc., agénsi perjalanan online panggedéna di dunya sareng produsén bisnis pariwisata panggedéna pikeun Jamaika, nyatakeun yén datana jelas nunjukkeun kamar wengi sareng pertumbuhan panumpang anu pikaresepeun kalayan duanana métrik ngalangkungan waktos anu sami dina 2019. Éta ogé nyatakeun yén AS tetep. pasar asal pilarian luhur sakabéh pikeun Jamaika.

Pasar sumber kadua panggedéna kami, Kanada, bakal nganteurkeun 50 penerbangan nonstop per minggu ka pulo. Penerbangan, anu dimimitian 1 Nopémber, bakal dioperasikeun ku Air Canada, WestJet, Sunwing, Swoop sareng Transat kalayan layanan langsung ti kota Kanada Toronto, Montréal, Calgary, Winnipeg, Hamilton, Halifax, Edmonton, St. jeung Moncton.

Pemesanan payun ngalayang sakitar 65% tina tingkat 2019 sareng angkat udara pikeun Usum Usum Usum sakitar sakitar 82% tina tingkat 2019 kalayan sakitar 260,000 korsi dikonci. pikeun sababaraha bulan nutup perjalanan internasional.

Carnival Corporation, jalur pesiar panglegana, parantos komitmen pikeun ngirim 110 atanapi langkung kapal pesiar (200,000 panumpang kapal pesiar), ku rupa-rupa merek, ka pulo antara Oktober 2021 sareng April 2022.

Nalika Royal Caribbean International, jalur pesiar kadua panggedéna di dunya, neraskeun operasi ka Jamaika dina bulan Nopémber taun ieu. Ogé, eksekutif pelayaran ngécéskeun deui kahayang anu kuat pikeun ngagajikeun rébuan urang Jamaika dina rupa-rupa padamelan sareng ngantosan amandemen pangaturan pamaréntahan supados janten kanyataan.

Pasar Wétan Tengah Blitz

Investasi bakal maénkeun peran anu penting dina pamulihan pariwisata ku nyayogikeun dana anu dipikabutuh pikeun ngawangun sareng ningkatkeun proyék-proyék penting pikeun pangwangunan sareng kamekaran kapasitas pariwisata.

Kunjungan urang ka Wétan Tengah ngamungkinkeun urang pikeun ngajalajah kasempetan pikeun FDI di sektor pariwisata urang ogé ngawangun on diskusi diprakarsai dina Juni jeung Menteri Pariwisata pikeun Arab Saudi, His Excellency Ahmed Al Khateeb, aimed di facilitating gawé babarengan jeung investasi di pariwisata jeung wewengkon konci séjén.

Urang eureun heula di Uni Émirat Arab (UAE) di Dubai World Expo 2020. Jamaika dipamerkeun kalayan paviliun anu éndah anu nunjukkeun tujuan produk sareng inovasi panganyarna dina téma: "Jamaica Makes It Move." Paviliun ngagaduhan tujuh zona, anu ngamungkinkeun sémah ngalaman tempat wisata, sora sareng rasa Jamaika, sareng ningali kumaha nagara urang mindahkeun dunya sareng janten sambungan logistik.

Kuring reueus ngabagikeun yén paviliun anu menawan urang dingaranan salah sahiji 'paling keren' dina World Expo 2020 ku anak perusahaan ITP Media Group, Time Out Dubai.

Perjalanan Dubai masihan kami kasempetan pikeun ngiringan diskusi sareng eksekutif ti TUI, salah sahiji operator wisata sareng mitra panggedéna di bagean distribusi industri pariwisata.

TUI dikonfirmasi resumption tina penerbangan na cruises maranéhna pikeun Jamaika, kalawan kagiatan pesiar dijadwalkeun dimimitian dina Januari 2022. Pausahaan husus outlined rencana pikeun homeporting di Montego Bay jeung citakan telepon ka Port Royal on jadwal pesiar maranéhna. Kami ngarepkeun lima telepon ti Januari dugi ka April 2022 di Port Royal. Salila diskusi sareng TUI, eksekutif perusahaan naroskeun yén datana nunjukkeun yén paménta pikeun kapal pesiar luhur, sareng aranjeunna tiasa nahan pesenan anu dibatalkeun. Aranjeunna ogé ngabagi yén kapasitas hawa pikeun usum usum ieu bakal 79,000, anu ngan ukur 9% kirang tina angka usum pra-COVID.

Nalika di Dubai, kami nyimpulkeun séri rapat investasi pelayaran penting sareng DP World, salah sahiji perusahaan palabuhan sareng logistik laut panggedéna di dunya, dumasar di UAE. Salila tilu poé padeukeut rapat, urang kungsi diskusi serius ngeunaan Investasi di Port Royal Cruise Port jeung kamungkinan homeporting. Urang ogé ngabahas ngembangkeun hub logistik, angkutan multimodal Vernamfield sareng aerotropolis ogé investasi infrastruktur anu sanés.

DP World ngahususkeun logistik kargo, jasa maritim, operasi terminal palabuhan sareng zona perdagangan gratis. Éta nanganan sakitar 70 juta peti anu dibawa ku sakitar 70,000 kapal taunan, anu sami sareng sakitar 10% tina lalu lintas wadah global anu diitung ku 82 terminal laut sareng darat anu aya di langkung ti 40 nagara.

Urang ngagagas diskusi jeung wawakil luhur Emirates Airlines, pikeun ngawanohkeun layanan husus antara Dubai jeung Jamaika, dina perayaan Poé Jamaica di Expo 2020, Dubai dina bulan Pebruari 2022. Émirat nyaéta maskapai panggedéna di UAE, jeung Wétan Tengah sakabéhna, operasi. leuwih 3,600 penerbangan per minggu.

Salaku tambahan, urang antisipasi diskusi salajengna dina konteks strategi multi-tujuan anu dirumuskeun di Karibia kalér pikeun ngaktifkeun papacangan anu langkung lengkep tina Émirat sareng mitra sanés di Wétan Tengah.

Urang ogé papanggih jeung Otoritas Pariwisata UAE pikeun ngabahas kolaborasi dina investasi pariwisata ti wewengkon, inisiatif pariwisata Wétan Tengah, sarta aksés gateway pikeun Afrika Kalér jeung Asia jeung facilitation of airlift.

Sajaba ti, rapat lumangsung kalawan executives of EMAAR, arguably pangbadagna tur paling bergengsi silaturahmi jeung Real Estate / Komunitas pamekar di Wétan Tengah; DNATA, operator wisata tunggal panggedéna di UAE sareng TRACT, operator wisata anu kuat di India.

Perjalanan urang ka UAE réngsé dina catetan anu luhur. Pementasan World Travel Awards anu bergengsi taun ieu dilaksanakeun di Dubai, sareng Jamaika terus ngadominasi "Tujuan Utama Karibia" sareng 'Tujuan Pelayaran Utama Karibia,' sedengkeun Dewan Wisata Jamaika dingaranan 'Dewan Wisata Utama Karibia.' 

Urang ogé meunangna dina dua kategori anyar: 'Tujuan Pariwisata Petualangan Utama Karibia' sareng 'Tujuan Alam Utama Karibia.' Sababaraha pamaén dina industri pariwisata lokal ogé muncul salaku winners badag.

Ti UAE, urang nuju ka Riyadh, Arab Saudi, dimana urang diskusi sareng eksekutif ti Saudia Airlines. Abdi resep ngabagikeun yén rencana aya dina karéta pikeun ningkatkeun konektipitas hawa antara Wétan Tengah sareng Karibia.

Strategi anu langkung lega nyaéta Jamaika janten hub pikeun konektipitas ti Wétan Tengah dugi ka Karibia, Amérika Tengah, Amérika Kidul sareng daérah Amérika Kalér. Ieu bakal nempatkeun Jamaika salaku sentral pikeun konektipitas hawa antara Wétan sareng Kulon.

Kami yakin pisan yén urang bakal ningali hasil tina ieu dina urutan pondok sakumaha duanana Airlines yén kami geus diucapkeun geus ditémbongkeun napsu kuat pikeun Karibia jeung, leuwih ti kitu, Amérika Latin.

Babak kagiatan pamasaran sareng mitra pariwisata sareng logistik konci di Wétan Tengah pisan suksés sareng pasti bakal ngahasilkeun ngamankeun investasi sareng pasar énggal sareng muka gerbang utama.

UK Market Blitz

Foray kami kana pasar sumber katilu panggedéna kami, Britania Raya (Inggris), pikeun bolster arrivals kabukti sarua produktif sarta menyimpulkan pasar global urang blitz.

Kuring mingpin tim tingkat luhur ti Departemen Pariwisata sareng Badan Wisata Jamaika (JTB) ka Pasar Perjalanan Dunia, salah sahiji acara perdagangan pariwisata internasional panggedéna di dunya, anu diayakeun di London ti 1 dugi ka 3 Nopémber.

Kami parantos ngagaduhan hubungan anu saé sareng mitra konci kami di Inggris sareng ngajamin aranjeunna ngeunaan kesiapan Jamaika pikeun aranjeunna sareng kasalametan urang salaku tujuan, kalayan tingkat inféksi COVID-19 kirang ti hiji persen dina Koridor Resilient.

Nalika di Pasar Perjalanan Dunya, urang pendak sareng eksekutif senior Amadeus, perusahaan téknologi perjalanan global berbasis Éropa, anu nginpokeun ka urang yén sékrési Séptémber 30 tina pilem James Bond panganyarna, No Time to Die, anu ngagaduhan sababaraha adegan anu ditémbak dina. Jamaika, ngabantosan dina nyetir minat tujuan Jamaika, khususna di Inggris.

Jamaika mangrupikeun bumi spiritual Bond, sareng Ian Fleming nyerat novél Bond di bumina, "Goldeneye." Film Bond Dr No jeung Hirup jeung Hayu maot ogé filmed dieu. Pikeun No Time to Die, para pembuat film ngawangun bumi pantai pangsiun Bond di Pantai San San di Port Antonio.

Pamandangan séjén anu difilmkeun di Jamaika kalebet ngumpul sareng réncang Felix sareng pendak sareng 007 énggal, Nomi. Jamaika ogé ganda pikeun pamandangan Kuba exterior.

Sajaba ti éta, executives Amadeus nyatet yén maranéhna ningali pisan tinggi pilarian sarta booking minat sarta paménta pikeun tujuan Jamaika di Britania Raya jeung attributed ka karya Departemen Pariwisata jeung awak publik na nu Jamaica Tourist Board (JTB) kalawan konci. mitra di pasar.

Engké bulan ieu urang bakal ngamimitian narima sahenteuna 17 penerbangan per minggu ti Britania Raya, bringing pulo deui ka kira 100 persen kapasitas korsi maskapai sakumaha angka pariwisata urang rebound.

TUI, British Airways sareng Virgin Atlantic mangrupikeun tilu maskapai anu mawa panumpang antara Inggris sareng Jamaika kalayan TUI ngoperasikeun genep penerbangan per minggu, Virgin Atlantic ningkat ka lima penerbangan per minggu sareng British Airways ngoperasikeun lima penerbangan per minggu. Penerbanganna kaluar ti London Heathrow, London Gatwick, Manchester sareng Birmingham. Saluareun éta, urang sigana bakal ningali parobihan jadwal salajengna nalika tim kami neraskeun diskusi sareng pamangku kapentingan urang.

Dina warta ti pasar Éropa urang, pamawa titik-ka-titik Éropa panggedéna katilu, Eurowings, ngadamel penerbangan perdana ti Frankfurt, Jérman, ka Teluk Montego dina 4 Nopémber, kalayan 211 panumpang sareng awak.

Jérman parantos janten pasar anu kuat pikeun urang, kalayan 23,000 sémah ti nagara ieu sumping ka basisir urang dina taun 2019 sateuacan pandémik. Penerbangan ti Jerman ieu bakal ngabantosan dina misi kami pikeun ningkatkeun kedatangan tamu ti Éropa, anu tim kuring parantos aktip ngiringan.

Ladenan anyar bakal ngapung dua kali saminggu ka Teluk Montego, angkat Rebo sareng Saptu, sareng ningkatkeun aksés ka pulo ti Éropa. Salaku tambahan, maskapai perjalanan luang Swiss, Edelweiss, ngamimitian penerbangan saminggu sakali anyar ka Jamaika bari Condor Airlines ngamimitian deui penerbangan dua kali saminggu antara Frankfurt, Jerman, sareng Teluk Montego dina bulan Juli.

Teu aya ragu yén pariwisata mangrupikeun denyut jantung ékonomi Jamaika sareng katalis anu ngamungkinkeun urang gancang pulih. Kauntungan nyata anu urang laksanakeun dina pariwisata ampir pasti bakal diulang deui pikeun kapentingan sadayana anu prihatin - urang Jamaika, mitra pariwisata sareng sémah urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz parantos janten editor anu penting pikeun eTurboNews mangtaun-taun.
Anjeunna resep nyerat sareng merhatoskeun detilna.
Anjeunna ogé jawab sadayana eusi premium sareng siaran pers.

Leave a Comment