Sendal Resorts Hideung Jumaah deal

unggal Sendal Resort nyaeta sagala-inklusif sarta nawarkeun utmost tetep mewah pikeun pasangan. Sémah bisa ngarasakeun 5-béntang makan ti sakuliah dunya, overwater sarta ngojay-up bar, pantai stunning, sayah pools, sarta accommodations elit kalawan bar pinuh dieusian tur leuwih.

tawaran ieu bakal sadia pikeun kahiji 40 kamar dipesen di unggal resorts qualifying: Sendal Royal Bahamian, Sendal Ochi Beach Resort jeung Sendal Halcyon Beach Resort, dimimitian dina Hideung Jumaah 26. Nopember ngaliwatan 29. Nopember.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ku redaktur

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Ninggalkeun comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.